Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b3Ro

    senior tag

    Voltam Hollandiaban par napot, es mar a p9-et vittem magammal. Sokat utazok, szoval fontos szamomra egy megbizhato telefon. A Oneplus X nem volt az, ha az előzőt nezem.
    Kezdem ott, hogy roamingot hasznaltam végig, es mindenhol jo volt az erősség, kivéve kisebb falukban, varosokban, de ez normalis ott. Gps kivalo, Eindhoven-ben azzal kozlekedtunk. Kamera jo kepeket csinalt, bar az esti kepek nem lettek nagyon jok, de itt bennem is lehet a hiba. Az uzem idő számomra megfelelt, kb 30℅ korul volt mire toltore raktam. Használtam rendesen a telot, es ha éreztem, h gond lesz nap vegere, a ROG power saving opcio eleg hasznos tud lenni.
    Egy zavaro hibaval találkoztam. Mégpedig, h hiaba van beállítva egy fényerő szint, a készülék elég gyakran veszi lentebb. Mintha auto fényerő be lenne kapcsolva.
    Ezt az uj frissítés után is tapasztalom. Neha egyik appobol a masikba lepve is magasabb/alacsomyabb fényerővel talalkazom.

    A lenyeg, h megvagyok elegedve, es nem hagyott "cserben" amikor 100℅ ban ki kellett hasznalnom a tudasat/megbizhatosagat.

Új hozzászólás Aktív témák