Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Hi.

    Csináltam lassított videókat a telefonnal, de PC-re másolva, illetve megosztva már eredeti sebességűek a videók, pedig telefonon megnézve jól lassítja őket. Utána google-ztam persze, sokaknak gond ez. Mint kiderült, átmásolva PC-re vagy megosztva már nem rakja rá a P9 a slow mo effektet valamiért.
    Azt írták a "neten", hogy külön kell manuálisan megszerkeszteni a videót PC-n...amit én nem akarok elhinni mert ez nagyon gáz akkor :D

    A telefon a slow mo miatt levette a felbontást 720p-re FHD-ről ami 1 dolog, de hogy átmásolva az effekt eltűnik már tűrhetetlen. Az biztos, hogy nem fogom egyesével átszerkesztgetni a videókat.

    Az meg a másik dolog, hogy ha nekem kell úgyis külön PC-n megszerkesztenem, lelassítanom, akkor inkább felveszem normálisan FHD 60fps-el és akkor még a képe is szebb lesz (bár gyorsabb lesz nyilván a 60fps miatt)

    Sajnos nem tudom megismételni a videófelvételeket, mert külföldön készültek és már hazaértem Mo.-ra.... szóval a kérdésem az lenne, hogy normális ez a működés, hogy original videót másol át nem a lassítottat és nekem kell külön meg videószerkesztenem ha lassítottat akarok? A "neten" a Videoshop - Video Editor app-ot ajánlották a telóra, de ha úgyis szerkesztenem kell akkor inkább PC-n tenném...... ezzel az app-al elvileg úgy lehet megosztani a slow mo videókat hogy azok azok is maradnak, bár még nem próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák