Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Sziasztok!
    Ōrömmel csatakozom én is a csatpathoz. Elözményként annyit, bogy szeptember 16.-án rendeltem meg, és lassan1 hete nyúzom. Mivel már volt előre némi infóm egyből cseréltem a firmware -t a legújabbra.
    AZ eltelt Egy hét alatt gyakorlatilag semmilyen problémám nem volt. Egyébként egy T-Home hűségidő hosszabbítás keretében jutottam hozzá. A kapott dominó net aktiválás természetesen nekem is csak T-pontban sikerült, de. ezen kívül más gondom nem volt, legalábbis komolyabb. Belefutottam persze én is némi szoftveres gondba, de még csak ismerkedek az androiddal. Az egyetlen Amit nem értek, az a Bluetooth kapcsolódási hülyesége, ami annyit jelent nálam, hogy egy Samsung galaxy-ról képtelenek voltunk fájlt átküldeni, a symbianos nokiámról meg simán ment.
    Fagyás, újraindulás eddig nekem nem volt, nem nyekereg, a kijelző tiszta kapcsolódási gondom nincs. Azóta vettem hozzá pöpec bőrtokot, pont olyat, mint amit a redlinepc oldalon lévő leirásban láttam.
    Túl vagyok már egy rakás program kipróbálásán és ami legjobban zavart, például a gameloft programok hátraagyott szemete, amit az eltávolítás után nekem kellett letörölni, és most nem néhány KB-ról van szó, hanem konkrétan tele lett a belső tároló. Ennek esetleg tud valaki megoldását? Bocsi, ha egy kicsit szétszórt voltam, de a kütyüről írtam, de még ezt is szoknom kell, mármint a tapis keyboard-ot.

Új hozzászólás Aktív témák