Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz F.B.I. #2189 üzenetére

    3 gombos:
    Az FW nagyobbik verzióját lehet úgy feltenni, ami általában a Huawei oldaláról (egyes esetekben máshonnan - IS) letölthető. Az OTA -t nem.

    Adott egy tömörített fájl, amiben általában 2 mappa (vagy almappa van). Az egyik egy dload mappa update.app -vel, ami egy nagy méretű speciálisan tömörített fájl. A másik mappa neve változó, az esetek többségében Vendor nevet viseli, amiben szintén egy update.app van, ezuttal viszont jóval kisebb, mert kiegészítő fájlokat szokott tartalmazni.

    A 3 gombos azt jelenti, hogy kikapcsolt készüléket úgy indítasz el, hogy mind a 3 gombot (bekapcsoló, hanerő +, hangerő -) egyszerre nyomva tartod folyamatosan, amíg be nem jön az updater menü. Meg fogod ismerni. Ami fontos, hogy ez az updater menü csak dload mappából tudja olvasni a frissítéseket, tehát azt fogja keresni a benne lévő app -vel.

    Elsőként a dload mappát kell az SD -re másolni így:
    Letöltött fájl / dload/update.app
    -->
    SD kártya / dload/update.app

    Aztán mehet a másik mappa is, amit viszont az első fájl telepítése után át kell nevezni (csak a mappát):
    Letöltött fájl / Vendor/update.app
    -->
    SD kártya / dload/update.app

    Utóbbi mehet már saját frissítő app -ból is. Ami lényeges még, hogy az egész művelet előtt érdemes mentést csinálni, mert az updater része az automata wipe is, ahol ugye minden felhasználói, beállítási adat, cache partíció, letöltött cuccok törlődni fognak. SD kártyához nem nyúl, illetve az alaprendszer verziója sem fog változni.

    Ami még fontosabb, hogy Telekomos egyedi FW -re másik (nem Telekomos) nem fog felmenni, és visszafelé (tehát kisebb FW -t) nem tudsz menni. Tehát ha B256 van fent, akkor meg kell várni, hogy a Huawei feltegye a weboldálára.

    Képernyőkép:
    Az értesítésin lévő parancsikonok között van, de a bekapcsoló és a hangerő - egyszer nyomva tartásával is tudsz csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák