Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simico

    aktív tag

    válasz lcee79 #36560 üzenetére

    Én nyár elején próbaképp felraktam ezt a Slimkat ROM-ot, gondoltam hétvégére felrakom megnézni milyen a Kitkat élet aztán úgyis megy vissza az ARHD. Nos, nem ment vissza semmi, azóta is ez a Slimkat van fent (még az 5.95 verzió amit anno felraktam, most 6.6-nál jár de az újabb verziókban nem láttam semmi olyat amiért frissítettem volna). Minden tökéletesen működik vele, én eddig a két hónap alatt egyetlen hibával se találkoztam. Folyamatosabbnak, simábbnak érződik a használat, bár nekem az ARHD-vel sem volt gondom. A kamera sem csinál rosszabb képeket a gyárihoz képest, pedig én is rosszabbra számítottam. A Sense okosságok kicsit hiányoznak, például a telefonkönyv/tárcsázó, az álő időjárás hátterek (bár ezt már a HTC is kivette az újabb Sense verziókból és van hasonló dolog a play áruházban), képek és videók egyszerű lejátszása tévén (ezt mondjuk ki tudtam váltani a tévé saját alkalmazásával, illetve a miracast-ot tudó vagy a gugli saját cuccával (chromecast?) felokosított tévékkel alapból is megy ez Kitkat alatt), stb. De egy idő után megszoktam a hiányukat, némelyik kiváltható alkalmazásokkal, illetve azt is megszoktam, hogy néhány dolog máshogy működik.

    Én úgy néz ki, hogy maradok is Slimkat-et egyelőre. Bár az is igaz, hogy tulajdonképpen semmi érdemi dolgot nem nyújt számomra a Kitkat a 4.2.2-es gyári / ARHD-hez képest, úgyhogy bármikor visszatérhetnék arra és nem igazán lenne hiányérzetem.

    Szerintem egy próbát megér. Csinálsz recoveryben egy teljes mentést a jelenlegi rendszeredről, felrakod és kipróbálod. Ha nem jön be, akkor egyszerűen visszarakod mentésből a korábbi rendszert.

    Más.

    A héten lett 2 éves a telefonom :) Gondolkoztam váltáson, elsősorban jobb üzemidő és kevesebb melegedés miatt, de nem nagyon találtam semmit amire ténylegesen, racionálisan megérné váltani. Egy-két hónapja követem az M7, M8, Z2 és Nexus 5 telefonok topikjait, de eddig egyik se győzött meg, hogy megérne kiadni értük egy halom pénzt. Szóval egyelőre marad a HOX. Külsőre, fogásra nekem jobban be is jön, mint az újabbak. Csak ez a forrófejű energiazabáló Tegra ne lenne benne...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák