- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Hamarosan meglesz a HD2-m Igaz, Androidos, amit sajnos nem ismerek..
Csöppet karcos kijelzővel fog érkezni.. Van mód a polírozására?Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
HornedReaper
senior tag
Esetleg tud is valaki jó szervizt Székesfehérvár környékén?
xda-n láttam, hogy volt aki polírozta, a felső réteg alatt van az edzett üveg..
Ez a keményAzt is írták, órások tudnak szépen polírozni kristályt / üveget.
[ Szerkesztve ]
Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
HornedReaper
senior tag
Lassan megjön amit eBay-en vettem pár napja.. Kb. 1 éves, Németországból jön, sima HTC felirat van csak rajta. Vajon új szériás? Ha új, akkor is vigyázni kell a be/kikapcs gombbal, mert megszakadhat alatta a hardver/szalagkábel, ha sokat nyomkodja az ember?
Jó karcos lesz az eBay-es képeket nézegetve, de legalább olcsó..
-
HornedReaper
senior tag
Megjött a HD2-m, de Android van rajta, amit nem ismerek, és nem is tetszik.
Windows 6.5-öt szeretnék rá, szerintetek melyik a legjobb?
A htc.com-on hová tűnt a support? Nem találom a gyári ROM-okat..Ha a jelenlegi 2.3.3 Androidot hard resetelném, visszaállna a Windows?
HSPL 2.08 van a telón, Németországból érkezett.Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #6817 üzenetére
XDA-ról: "ActiveSync or Windows Mobile Device Center require a functional OS on your HD2, bootloader is none."
szóval így nem jó, SD-kártyáról kell majd OS-t telepítenem..
-
HornedReaper
senior tag
válasz Typhoon47 #6825 üzenetére
Invisible shield vajon felpúposodna, ha alatta karcos az üveg?
Az NRG ROM-on nem sikerül a GPS-t belőni.. Assisted bekapcs, de a COM portos beállításoknál van GPS hardware port és akármire állítom, "none"-ra rakja ha kilépek belőle.. +"manage GPS automatically" beállításnál is hiába veszem ki/rakom be a pipát.
-
HornedReaper
senior tag
válasz enginev3.0 #6829 üzenetére
Ez csak az USA-ba szállítja ingyen..
-
HornedReaper
senior tag
-
HornedReaper
senior tag
NRG ROM-on elő lehet csalni valahogy hívás közben a képernyőt? Pl. hiába hívom fel a Vodafone-t, nem jön elő a "billentyűzet", akármit nyomkodok..
-
HornedReaper
senior tag
Felraktam a 2.15.50.14 rádilyót
Az Autoflight este 10-kor repülő módba rakja a telót, reggel 6-kor kapcsolja vissza és így is 7 %-ot megevett az éjszaka az akksiból (kb este 10-kor vettem le a töltőről, 8kor néztem meg). Ez normális fogyasztásnak tűnik NRG ROM-mal?Rendeltem egy Andida akksit a biztonság kedvéért..
-
HornedReaper
senior tag
Nagyon tetszik ez az Android skin
Kéne WM 6.5-re..Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
HornedReaper
senior tag
Van egy "Launch Android" ikonom WM 6.5 alatt. Ha rányomok, kiírja, hogy CLRCAD.exe was not found on storage card, launch Haret anyway
Milyen Android ROM-ot tudok a memkártyára másolni, ami elindul memkártya partícionálás nélkül? Mintha azt olvastam volna xda-n, hogy max. 77 MB lehet a mérete az Androidnak ilyen esetben..
Az sem gond, ha a telefon nem megy, amikor Android üzemel.Utána hogy áll vissza WM-re? Sima restart?
Közben ezt találtam: xda
Melyik SD-verziós Androidot ajánlanátok?
-
HornedReaper
senior tag
Olcsó matt kijelzővédő fólia, 1 hét alatt megjött! Jó minőségű, "kemény", így buborékmentes!
Az új kamera feletti üveglap is megjött 1 hét alatt olcsóért, tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
válasz enginev3.0 #6955 üzenetére
Ez a kijelző fólia tökéletes
Brando minőségű: keménysége, vastagsága, és buborék nélkül fel lehet rakniJa, és nem csillog végre a kijelző
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Volt itt eszmecsere az akksikról pár hozzászólással előbb.. Valahol azt olvastam, hogy a gyárinál nem igazán lehet több mAh-t belegyömöszölni egy ekkora méretű akksiba. Ha lehetne, a HTC is megtenné..
Én Andidát vettem, és kb fél nappal jobban bírja a gyárinál, de lehet csak azért, mert még új.Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
HornedReaper
senior tag
válasz adidas4death #7121 üzenetére
Andida akksi
Azért vettem, mert xda-n jókat írnak róla
Nem a gagyi kínai[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
válasz kingabo #7124 üzenetére
Úgy értem, hogy tesztelt és nem gagyi. Kínai, de nem a gagyi gyártmány!
A dupla sem dupla kapacitású, csak majdnem.. A laposból max 1400-1500 mAh körül lehet kipréselni, ha jól dereng, a fizikai méretéből / jelenlegi technikákkal / kémiával.
-
HornedReaper
senior tag
Alig használom a telót, és 2 nap alatt lemerül
GSM-re volt állítva, NRG ROM van rajta és az ajánlott radio..
Most 3G-re állítottam, hátha az a baja.
Task Managerben gwes.exe 36614 kb-ot zabál a memóriából (+3-4 dolog 7000 kb-ot), viszont ha belépek a Task Managerbe, cask akkor látom a futó alkalmazásokat, ha a "Cancel"-re kattintok miközben keresi mi van megnyitva.
Van ötletetek? Van újabb radio, ami kompatibilis az Android memóriakártyás verziójával?Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
HornedReaper
senior tag
Ezt XDA-ról mazsoláztam:
my friend got this from HTC
...Battery Life you can do these steps exactly: 1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more 2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour 3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well.
I have improvement of 30-50%
Hétvégén kipróbálom, hátha javít a készenléti időn
Ha kicserélitek az akksit, Nektek is "megjegyzi" mikor vetted ki a másik akksit, és az órát/dátumot minden alkalommal újra be kell állítani, vagy csak engem szívat az NRG ROM / teló?
-
HornedReaper
senior tag
válasz Methos81 #8441 üzenetére
Ez az AKKU-Fresh matrica nekem nagyon átverésszagú
xda-s cucc: Mivel van valami vezérlő az akksiban is, lehet a lépéseket végigcsinálva magára talál, ki tudja
Kikapcsolt állapotban töltve nekem is tovább bírta egy kicsivel[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #8440 üzenetére
Ma 2x cseréltem az akksit, mert mindkettőt feltöltöttem, és megjegyezte mikor vettem ki azt ami a telóban volt, megint visszaállította az órát, amikor visszakerült a másik feltöltése után a telóba
NRG ROM?!Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
HornedReaper
senior tag
Melyik OS-sel és melyik ROM-mal fogyasztaná a telefon a legkevesebbet, ha jóformán csak telefonálásra használom?
Jelenleg GSM-re van állítva, 3G kikapcsolva, de mintha gyorsabban merülne..
Lehet, hogy a Vodafone új hálózata miatt?!Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
HornedReaper
senior tag
-
HornedReaper
senior tag
Melyik a legújabb radio, amit lehet Windows-sal és SD-s Androiddal is használni?
-119 a fogyasztásom Tbattery szerint Windows NRG ROM-mal, ez soknak számít?
-
HornedReaper
senior tag
facebook-om nincs, időjárás manuálra van állítva
még ezekre gyanakodtam:
network: GSM
GSM/UMTS band: auto+CHT Editorban átállítottam az órát, alapértelmezés szerint percenként nincs animáció és én bekapcsoltam pár hónapja, most visszaraktam animáció nélküli módra..
-
HornedReaper
senior tag
Az Andida akksim most sokkal tovább bírja, kedd reggel vettem le a töltőről, egész éjjel rajta volt (nekem ilyenkor még reggel is világít a zöld led gyári töltővel). Még van 32% rajta némi telefonálgatás után Winmo 6.5-tel, éjszaka az Autoflight repülő módba rakja 22h-tól reggel 6-ig. Csak telefonáltam rajta 2 napon belül.
más:
merjem tölteni (néha) ilyen sípolós fajta töltővel, vagy esetleg a HTC TyTN-em volt töltőjével (1A-es), micro-USB átalakítóval?[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
xda-n olvastam, hogy Androiddal valamivel talán jobban melegszik a HD2, mint WM 6.5-tel
(mondjuk lehet azért is, mert sok Androidos ROM alapból húzza a procit is)Ezt valaki meg tudja esetleg erősíteni?
Nem szeretnék kijelzőt cserélni, mert túlmelegszik (akiknek betojt a régebbi kiadású digitizer, nagy részük erre vezette vissza), vagy állandó újraindulásokat..
SD-s Americandroid-ot próbálgattam, de telefonálás után mindig lefagy.
Melyik Android a legjobb napi használatra, ami a 3D-s játékokat is jól kezeli?Legszívesebben a WinMo-nál maradnék, kár hogy már nem fejlesztik egyáltalán..
Az iGO is sokszor nagyon jól jön, Androidra mikor lesz hivatalos verzió?Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #8892 üzenetére
Erre senki?
"merjem tölteni (néha) ilyen sípolós fajta töltővel, vagy esetleg a HTC TyTN-em volt töltőjével (1A-es), micro-USB átalakítóval?"
-
HornedReaper
senior tag
Nemrég rendeltem 16 és 32GB-os Sandisk Class6 Mobile Ultra kártyákat.
Kíváncsi vagyok, melyik muzsikál majd szebben, munkatársam valszeg vevő lesz a másikra
Egy érdekes infó:
25th April 2011, 04:30 AM
My advice to you is: check online the benchmarks and tests to SD cards, you don't need a class 10th SD card, it probably will be slower on Android than a class 2, because class 10 SD cards have a huge sequential data speed but a low random write/read, search for random access benchmarks and buy your SD from a reliable seller, carefull with eBay fakes..Sent from my HTC HD2 using XDA App
Agreed! You may not need Class 10 micro SD as random access speed is much important. Besides, the power consumption of micro SD is also important for running Android on SD. For your info.,
-- normal max. power consumption of KingMax Class 4/6 micro SD is 60mA
-- normal max. power consumption of Toshiba Class 4 micro SD is 80mA
-- normal max. power consumption of Transcend Class 4/6 micro SD is 100mA
-- ......
You can search to find more info. about power consumption of micro SD. As these info. is from official site, which micro SD is the balance between performance and power consumption is required to be tested on HD2.Keress kínai shopokhoz kuponokért
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest