Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Az ára picit durva de amúgy nem rossz gép.

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#2) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rossz cucc, a toll nagyon jó ötlet de (túlságosan is) túlárazott, a hátlapi kamera szimplán csak sz@r, ennyi erővel ki is hagyhatták volna, a többiről meg nem is beszélek inkább.
Ja, és mielőtt valaki azzal jönne, hogy ez csak kezdőár, ennek 110.000-130.000 forint között lenne a helye, kétlem, hogy 2-3 hét alatt közel 70.000 forintot fog esni az ára (mondjuk a Wi-Fi only árra kíváncsi lennék).

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#3) Karma

LOGOUT blog

Ez a cucc annyira a rossz vicc kategória, hogy lehet még a HTC-n belül is kiröhögik titkon azt, aki megveszi. Basszus.

Feléért és Honeycombbal (most, nem pedig "néhány héten belül" - azaz kb. három hónap és a halál közt) még egész jó lenne.

tjb007: Eshet annyit, mondjuk inkább a Samsung cuccokra jellemző.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#4) cskamacska válasza tjb007 (#2) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

A gépet a HTC árpolitikája kicsit kellemetlen helyzetbe hozta, 200k-ért már rendes táblagépet venni. ;] Az ár meg majd esik, ha a kutya sem fogja ennyiért venni. :DDD
A kamera meg.. az egy dolog hogy a fényképező rész általában huszadrangú fontossággal bír egy táblagépnél, de ez már az a szint, hogy inkább bele se tették volna. :U

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#5) Gondwana

Gondwana
(senior tag)

Ja, hogy Wacom, nem kapacitív ceruza! Így már értem...

[ Szerkesztve ]

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#6) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Pár megszállott kicsengeti érte ezt a pénzt, dehát épeszű árképzéssel errefelé többet eladnának belőle. Lehet egy darabon nem lenne annyi haszon, de ha három elmenne egy helyett. Ezzel mondjuk fenntartják az exkluzivitás nimbuszát mint az apple.

Sosem értettem kik vesznek komoly noti árban táblagépet attól számottevően gyengébb specifikációkkal. De mindenki maga dönti el mire költi a pénzét, tartja a mondás.

(#7) Octi

Octi
(fanatikus tag)

Ez az ár, ezért a gépért teljességgel komolytalan :(

Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! - Ha gyorsban szeretnél választ, akkor inkább hívj. Nem ücsörgök állandóan a gép előtt.

(#8) Valentino K.

Valentino K.
(senior tag)

"Az éjszakai fotózás kedvelőinek rossz hír lehet, hogy vakut nem kapunk a kamera mellé."
Muhaha
Az éjszakai fotózás szerelmesei biztosan egy HTC Flyer-rel jártják a várost és lövöldözgetik a képeket. :))
Vaku? Ami a mobilokban van -legyen az akár xenon vagy más- köszönő viszonyban sincs egy igazi vakuval.
Ne írjatok már ilyen bullshit szöveget, mert mindig sírva fakadok a hasonló kijelentéseken.

Egyébként 100 rugó a reális ár érte kb. Annyit sokan kiadnának érte, ez így ebben a formában tényleg egy vicc

[ Szerkesztve ]

HTC Trophy, HTC Hero

(#9) ittakary

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ki az aki ennyi pénzért nem ipadet vesz? Hihetetlenül drága, és az a kamera tényleg brutálisan szar :D Ami feltűnt még, az a szaggató elforgatás :/

█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá:  i3-540 dobozaban hutovel!! | - [http://goo.gl/rfyCK]

(#10) Alwares

Alwares
(fanatikus tag)

Ez az ár iszonyat sok érte. Feleenyiért azt mondám megéri.
A HTC telefonok szinte kivétel nélkül ocsmány képeket készítenek, de ez mindenen túltesz. Legalább jót lehet rajta röhögni :D A mobilosfényképezők hajnalán készültek hasonló csodák. Hihetetlen.

Samsung Galaxy 3 -> HTC HD7, Nokia X3-02

(#11) David75

David75
(őstag)

Nagyon nagyon szép de ez az ár... Meg ez a 7"... 16GB-os 3g-s ipad majdnem egy 20-al olcsóbb. Meg a honeycomb-os tab is jóval olcsóbb...

100% No Modern Talking

(#12) Luser2000

Luser2000
(senior tag)

Aki kicsit olcsóbban, de hivatalos forrásból kíván hozzá jutni, az vegye meg "közvetlenül" a HTC-től:
HTC Flyer 32GB Android Tablet (WiFi, 3G, GPS): 173 890 Ft

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

(#13) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1 mag, 7 col, gyenge akksi, 200k. Zseniális kombináció :W

[ Szerkesztve ]

(#14) Everman

Everman
(PH! addikt)

Picit zabálja a ramot a Sense: [link]

1 GB mellett sincs szabadon több, mint egy fél gigás SGS-en. No ez a durva.

(#15) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Mi is volt tavaly az az ígéret, miszerint a HTC fejleszteni fogja a kameráit...? Ebből csak annyit láttunk h néhány mobil érzékelője 5 helyett 8 MP-t kapott, de semmi más fejlesztés (örülnék már végre egy normálisabb kamerának a HTC gépeken). :U

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#16) Gengi

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

Az Onlive abszolút elérhetetlen volt itthonról ?

Ha működne rendesen az ONLIVE akkor ez a gép kvázi a haláláig kiszolgálhatja a tulajdonosát anélkül ,hogy bármi észérvet fel lehetne hozni egy újabb modellre való váltás miatt :(.

A Magicpen-es írásnál mi történik ha véletlenül hozzáérsz a kijelzőhöz. Ugye minden körülmények között semmi ?

"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#17) Gengi válasza Luser2000 (#12) üzenetére

Gengi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ráadásúl a 16 Gigás csak 133 K :K ....

[ Szerkesztve ]

"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

(#18) m@xsys

m@xsys
(senior tag)

Az ára kimondottan nem ajánlott! Szerintem meg kicsi ez a 7"

(#19) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hátő, nem kéne, nagyon nem.
Ha már nagyon táblagépet akarnék, akkor inkább egy Xoom vagy még inkább ipad2.

Mindenféle flamekeltés nélkül, de ez Magic Pen, nagyon emlékeztet vmi másik "varázseszközre", ami hasonló funkciót tölt be. Elég béna a névválasztás ilyen szempontból...

"Ha a toll csúcsát a kijelző közelébe visszük (nem is kell megérinteni, elég pár milliméterre tartani a felülettől), a gép automatikusan lekapcsolja a kapacitív érintések érzékeléséért felelős szenzort, innentől a toll az úr."

[ Szerkesztve ]

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#20) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

A 200k szerintem is enyhén sok, viszont a Sense felület és a toll üdvözölendő dolog. Kíváncsi leszek a nagyobb képátlóval szerelt verzióra, illetve, hogy 3.0 vagy 3.1 alá milyen felületet varázsolnak.

(#21) Matthu

Matthu
(fanatikus tag)

Nagyon szép és jól összerakott tábla. Elfogadnám ha nem duplájába kerülne mint amennyit ér.

www.youtube.com/molnarmate

(#22) Stimpy001

Stimpy001
(fanatikus tag)

Facebook játékokkal hogy boldogul? Nem vagyok képben annyira tablet ügyben, van egyáltalán olyan amelyik tudja futtatni a FB flash játékokat?

iPhone 4 és sok oldschool Ericsson meg Nokia

(#23) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Jó kis teszt.
Hát a Flyer nekem kicsit drága ezért venni nem vennék, de pár napra szívesen kipróbálnám :)

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#24) Blyan

Blyan
(PH! kedvence)

"A panel legnagyobb részét pedig egy ezüst színű fém lapka foglalja el, melyet egy HTC és egy With HTC Sense felirat díszít, valamint itt találhatjuk a sztereó hangszórópárt is"

A képeken nem láttam a With HTC Sense feliratot. ;]

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#25) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nem rossz kutyu, de tul sokba kerul...

"There is nothing permanent except change"

(#26) David75

David75
(őstag)

Azt írja a cikk hogy hamarosan lesz rá honeycomb. Na most nem úgy volt hogy arra nem tehetnek a gyártók saját felületet? Akkor mi lesz a sense-el?

100% No Modern Talking

(#27) h-yle

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Softboxal próbáltad már a kütyüfotózást? Szerintem sokkal szebb tükröződéseket lehet elérni, és a fényforrás is nagyobb lesz mivel közelebb lehet tenni a tárgyakhoz.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#28) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szegény Jan Van Eyck. Igaz, hogy a hagyomány szerint ő festett először mai értelemben vett olajfestékkel, de szép, éles kontúros, rajzos és a részleteket illetően már-már fotorealisztikus festményei vannak. :DDD

Létezik olyan, hogy AAAA elem? Nem csak AAA?

sent from my Galaxy Tab P1000 :) - ezt az aláírást ki akartam már próbálni, hátha növeli az e-penist! ;)

[ Szerkesztve ]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#29) tomistarkapi

tomistarkapi
(kvázi-tag)

htcéknél valamit nagyon elnéztek ezzel az ár cédulával, max fancyből fognak belőle venni a htc fanok

Aki fél az nem egész.

(#30) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszik de baromi drága... A toll nem kéne és akkor lehetne olcsóbb, bár gyanítom annyival nélküle se kerülne kevesebbe hogy itthon komolyabban labdába rúgjon. :(
Így sajnos a kamera mellett az árazás is HTC-hez "méltó". :U

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#31) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

A videoban a szám címét, előadót meg tudja mondani nekem valaki?

(#32) Octi válasza engusz (#20) üzenetére

Octi
(fanatikus tag)

Kíváncsi leszek a nagyobb képátlóval szerelt verzióra....

És az vajon mennyibe fog kerülni? 300K? :D

Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! - Ha gyorsban szeretnél választ, akkor inkább hívj. Nem ücsörgök állandóan a gép előtt.

(#33) Karma válasza Tim82 (#28) üzenetére

LOGOUT blog

Nem, tényleg létezik. Wiki is van.

Stunts666: És vajon az előrendelhető 133k-s árban benne van a ceruza? Bár önmagában is simán LOL kategória, amíg a hasonló specifikációjú iPad2 140k.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#34) Stunts666 válasza Gengi (#17) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Te vagy az egyetlen (Luser2000 és rajtam kívűl) aki észrevette, hogy nem 200k az ára... Ez a LOL kategória... :D

HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

(#35) Tim82 válasza Karma (#33) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi. :R

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#36) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hirtelen azt olvastam címnek, hogy HTC Flyer: troll :DDD

[ Szerkesztve ]

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#37) kristof83

kristof83
(tag)

Nekem például tettszik!!! :C
Nagyon jól néz ki. A fehér hátlap már a Galaxy Tab-en is iszonyat jól nézett ki.
Lehet lecserélem rá a wifi-s ipad2-őmet.
Nem kéne végre állandóan netet osztogatnom, a mérete ideális (egy idő után frusztráló tud lenni a 10"). A store is elérhető végre, szóval a minőségibb játékok beszerzésével sincs gond. A filmeket sem kéne portolgatni.

Tényleg androidra van valamilyen olyan zene lejátszó progi ami be tudja olvasni az itunes könyvtárakat??
Illetve van az android store-nak webes felülete ahol meg lehetne nézni, androidos telefon nélkül hogy mi a kínálat?

(#38) Misály

Misály
(őstag)
LOGOUT blog

Orvendetes hogy vegre megemlititek ( vagy csak en maradtam le rola ), hogy a menuben, gorgetes soran megakad a htc, amiket eddig lattam, mind kepes erre:)

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

(#39) Stunts666 válasza Karma (#33) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Ha nincs benne a ceruza, akkor se nagy érvágás. Ha megnézitek a tartozékok között akkor kiderül, hogy 13 440 forint.

HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

(#40) Prof01 válasza TheChos3nOne (#36) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

+1 :D

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#41) Saccco válasza kristof83 (#37) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

https://market.android.com/

-------------------------------------------------------------------------

Engem nem győzött meg! De lehet, hogy nekem is csak az ára szúrja szemem. :)

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#42) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ay xperia x10 minim az acid3 teszten 93at ert el szal a flyer nem alkotott tul nagyot szerintem...

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

(#43) Valentino K. válasza gzbotii (#42) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Ha az általad látogatott oldalakat viszi a telefonod, illetve a Flyer is, akkor nem tökmind1, hogy az acid testen hány pontot értek el a masinák? :U

HTC Trophy, HTC Hero

(#44) kristof83 válasza Saccco (#41) üzenetére

kristof83
(tag)

Szenkjúú!

(#45) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)

unbox

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#46) kenand

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

iPad 2 annyival jobb minden táblánál, és annyival több alkalmazás van rá (még ha vannak is idegesítően Apple-es dolgai- persze amit a jail break megold), hogy az Ipad 2 ár - 50-80 000 Ft reális bármely tábláért.
Szóval 100 000 felett nem kell a népnek egy ilyen tábla sem.

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#47) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

HTC "minőségű" kamera, pocsék hátlap, magas ár(a 174k is röhej). Ezzel akarnak betörni a tablet-piacra? Más fog it betörni azt hiszem... :D

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#48) Karma válasza kenand (#46) üzenetére

LOGOUT blog

Dehogynem, hogy aztán büszkén álljanak a Fórum elé, hogy márpedig ők nonkonformisták és nem hódolnak be az Apple-nek, inkább csöndben főzőcskéznek és reménykednek, hogy egyszer eljön a Linux desktop éveAndroid tabletek uralma.

Break Driven Development

(#49) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

szép a körítés ( tok, toll, dizájn, sense ) de az ár, a készenlét, a haszontalan kamera rontanak az összképen.

de tényleg mi lesz a HC alatt a sense-el?

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#50) engusz válasza Octi (#32) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Sok-sok esetben láttuk már, hogy az első darabok mindig baromi magas áron érkeztek. Akinek nagyon kell, az megveszi ennyiért is. Aztán majd megy ez lefelé, illetve le fogja törni az árakat, ha felveszik a szolgáltatók is.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.