Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulyasa

    őstag

    válasz phanfantom #16081 üzenetére

    Azt kell mondjam, ezzel éveket késtél. Vagy vegyél új telefont, vagy...

    Azért nem lát frissítést, mert ha jól emlékszem a B317 valahol az Android 4 "vége" volt EMUI 3.0 verzióval - talán 2015 tájékán. :F
    Valószínűleg akkoriban azért nem frissült tovább automatikusan a telefonod, mert nem regisztráltál a HiCare applikációban (ez az egyik gyárilag telepített alkalmazás a Huawei-eken, ma már "Támogatás" a neve a legújabb telefonokon).

    Hozzányúlás nélkül sajnos nem tudsz vele mit kezdeni. Hozzányúlással is maximum EMUI 4.0-ra tudnád "felokosítani", Android 6-osra. Ebből következik, hogy némileg javulna a helyzeted, de továbbra is maradnának olyan applikációid, amiket nem fogsz tudni frissíteni, mert túl régi már az Android főverzió a telefonodon.

    Ha nyitva van a bootloader, akkor lehet próbálkozni a manuális frissítéssel. De ismétlem, hozzányúlás nélkül nem fog menni. (Leírások a fórum összefoglalóban).
    Ha nincs nyitva a bootloader, akkor nincs mit tenni, a Huawei már régóta nem ad ki bootloader nyitókódot és enélkül ROM-okat sem tudsz cserélgetni.

    A teendők és a (még mindig elérhető) ROM-ok a Huawei 6 családhoz:
    https://forum.xda-developers.com/honor-6/general/honor-6-stock-roms-t2963180

    Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

Új hozzászólás Aktív témák