Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) L Balázs

L Balázs
(kvázi-tag)

Majd akkor lesz értelme ennek, ha a Wii olyan teljesítményt ér el, mint a többi konzol, addíg nem autókázásra, hanem (gagyi grafikával) baseballozásra való. Feketében egyébként is jobban nézne ki.

[ Szerkesztve ]

http://ldmnyblzs.wordpress.com | http://twitter.com/ldmnyblzs

(#2) zoli03

zoli03
(senior tag)

Akkor ehhez nincs is pedál?

(#3) rudi válasza L Balázs (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pontosan! És mivel a Wii nem lesz varázsütésre gyorsabb, szerintem lehet is ezt a terméket elfelejteni. Persze, marha nagy dolgot csinált a Logitech, befestette az eddigi termékét fehérre. Ez olyan Razeres (Pro sosozata) húzás, bár a Logitech is előszeretettel csinálja (lásd fehér Mac cuccai vagy a PS3-as dolgai). Inkább a G25 olcsóbb utódját csinálnák már meg!

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ti nem tudtok örülni semminek?
Ha ennyire értetek hozzá, akkor csináljatok jobbat, ha meg nem szeretitek a WII-t, akkot PS3-hoz, PC-hez, Xbox-hoz.

#1: Küszönjük Emese! :U

(#5) bwoay válasza szacsee (#4) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lehet ezzel csapatni, muhháháháhá

[ Szeretkezve ]

(#6) magnum_pi válasza szacsee (#4) üzenetére

magnum_pi
(tag)

Istenem ez a gagyi beszólás: "csinál jobbat", adj pár millió dollárt és csinálok. Na mindegy. Azt nem értem hogy a wii vezetéknélküli cuccainak nincs késleltetése? Hogy lehet ezzel játszani. Én vettem egy Logitec wireless bill-t de olyan lassú hogy gépelésre sem szeretem használni

Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690

(#7) Bordoi válasza magnum_pi (#6) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem mondod, hogy késik egy betű leütésénél. :F

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#8) magnum_pi válasza Bordoi (#7) üzenetére

magnum_pi
(tag)

késik bizony, és ha gyorsan gépelek akkor meg katasztrófális. Arra számítottam hogy fog késni, de arra nem hogy ennyire fogom érezni.

Vagy lehet valami mással van a bibi?

[ Szerkesztve ]

Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690

(#9) Morden24 válasza magnum_pi (#8) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szart vettél.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#10) kagyula válasza magnum_pi (#8) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Vagy a monitor kábeled túl hosszú, és ott késik a jel... ;]

Legyen minden, sokszor.

(#11) pok.tom válasza magnum_pi (#8) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

pontos tipus szám? szvsz is valami legalja kategóriát vettél. v. "1000évest".

Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

(#12) magnum_pi válasza Morden24 (#9) üzenetére

magnum_pi
(tag)

Ezt vettem:

[link]

Ebben mi a szar? Egy logitech bill. ne legyen már szar ,fasz kivan. Vagy hibás?

Amúgy mit lehet azon elbaszni hogy "Szart vettél.", hogy szerkeszteni kellett :)

(#13) Hunpriest

Hunpriest
(kvázi-tag)

Jó kis kormánynat tűnik, csak kár hogy szvsz Wii-n egyszerűen nincs olyan autós játék amihez igazán kéne ilyen kütyü.

(#14) pok.tom válasza Hunpriest (#13) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

csak kár hogy szvsz :C

kár, hogy van szerény véleményed :))

[ Szerkesztve ]

Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

(#15) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mekkora élmény lehet már kézzel gázt adni.

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#16) anulu válasza szacsee (#4) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

de tudok, csak nem ilyen gagyinak, amit max az fog eladni, h Logitech. bar ilyenhez nem adnam a nevem, ha en lennek a gyarto. lenne inkabb valami olyan sorozat, amit direkt ehhez a "konzolhoz" talalnak ki.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#17) Morden24 válasza magnum_pi (#12) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elég gyorsan és sokat gépelek, mostanság már a 2. wireless cuccomat nyúzom, és egyáltalán nem késik. Haverom hasonlóval CSÉ-zik, ő mondjuk mondta, hogy érezhetően más, de nem romlott a játékélménye.
Nekem egy wireless volt a kezemben, ami érezhetően késett, az egy Genius Media Cruiser (asszem) volt, 1 nap után meg is váltam tőle.
Azért írtam, hogy szart vettél, mert én még minőségi, nem párezer forintos wireless-nél csak ritkán találkoztam késéssel (bár az a Mediaizé volt vagy 13K). Amúgy off-ba raktam a hsz-t, azért lett szerkesztve :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18) Bordoi válasza magnum_pi (#8) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy nem a billyentyűzettel van a baj az biztos.
Képzeld már el, ha egy Logitech gépelés közben is késne. :(

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#19) L3zl13 válasza L Balázs (#1) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Azért egy PS2-nél gyorsabb, és már ott is voltak tűrhető autós játékok. Persze, grafikában nem lesz versenyképes a "nagyokkal" de hogy egyátalán ne lehetne rajta autós játékot nyomni, azt egy kicsit túlzásnak érzem.

Aki hülye, haljon meg!

(#20) pok.tom

pok.tom
(senior tag)

Nekem kb 5-6éves genius wireless-es billem volt nem vettem észre semmi késést pedig nyomtam vele az fps-t. aztán időközben elrepedt.

(#21) magnum_pi válasza Bordoi (#18) üzenetére

magnum_pi
(tag)

Megpróbálkozok egy firmware frissítéssel, hátha segít. Nem tudom mi lehet. Van egy wireless routerem de az elviekben nem zavarhatná

(#22) Bordoi válasza magnum_pi (#21) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

A napokban vettem egy Logitech egér+billentyű kombót egy ismerősömnek.
Újonnan valami 7-8 ezerért és kipróbáltam, kifogástalanul működött.
Szerintem próbáld meg a vevőt kicsit közelebb tenni, de inkább sokkal közelebb.

(#23) magnum_pi válasza Bordoi (#22) üzenetére

magnum_pi
(tag)

kb. 10cm van a kettő között, de félre írtam mert nem lx710 hanem ilyen [link]

Viszont az az érdekes hogy a másik szobából is működik ami kb. 6-7 méter és tömör öntött betönfal ugyanazzal a késleltetéssel. Van egy olyan opció a setpiontban hogy titkosítja az adatkapcsolatot hogy ne lehessen leolvasni a beütött karaktereket. Lehte az kéne valahogy kikapcsolni

(#24) Bordoi válasza magnum_pi (#23) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet, de miért kell azt titkosítani ?

(#25) Morden24 válasza magnum_pi (#23) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nálam szintén be van kapcsolva, és nem befolyásol semmit, nem késik sem így, sem úgy (Logitech Wave cordless).

Amúgy a dolog kikapcsolása, a Logitech help-ből: You can remove the encryption, if you want to, by starting then canceling the same procedure.)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.