- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
anulu
félisten
400 euró egy zsír új fejlesztésért annyira nem vészes. Alatta van legalábbis a csúcs 9800XT és 5950Ultra árainak! A teljesítményt majd meglátjuk! Esetleg PH! teszt? :)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
engusz
veterán
Volt már egy teszt erről a kártyáról. (Nem biztos, hogy Club3D volt.) Ott elég jól szerepelt. Igaz a driver-ről nem lehetett tudni semmit sem. Esetleg beta állapotú volt-e? Vagy talán a kártyához csomagolt első normális? Majd meglátjuk. Remélem, hogy kishaznánkba minél hamarabb elér!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
veterán
válasz zsoltee10 #23 üzenetére
Miért lenne szükséges? Miért nem lehet egyel megcsinálni? Minek kell több hely, több áram, több hő?
Akármilyen csodabuszt találnak is ki a két chip közé, az törvényszerűen lassabb, mint ha egy chipen belül menne az adatforgalom.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
LordX
veterán
válasz zsoltee10 #32 üzenetére
Bár ez monjuk hülyeség, miért nem tudták egy csatlakozóból megoldani, úgyis mindenki elosztót rak a kártya és a tápja közé (és a tápban úgyis üsszefut a két drót elosztó nélkül is), nem lett volna semmivel bonyolultabb egy tápvezeték-halmazt szétszedni a két chipre a nyákon (húúdemondatvoltez.. :) )
-
veterán
válasz zsoltee10 #37 üzenetére
Jó, nekik olcsóbb így. Rendben. De nekem...?
Én csóró vagyok, semmiért nem fizetek a szükségesnél többet, ha nem muszály. Nem vagyok jótékonysági intézmény, hogy az én pénzemen lendüljön fel az XGI ( bajban is lenne :DD ). Ha ár/teljesítmény arénya jobb, mint a többinek ( ez eddig ugye kérdéses ) akkor okézsoké. Ha nem, IJB.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
Aktív témák
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest