- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
veterán
A GF3 abszolút csúcs volt, ez meg a high-end kategória legalja eddig. Az nVidia a GF3-nál megtehette, hogy heroináron adja eleinte, mert nem volt érdemi ellenfele, a GF2 még mindig tarolt DX7 alatt, és DX8 sehol nem volt még. XGI most próbál betörni, ilyenkor nekik NAGYON kell figyelni, hogy a piachoz és konkurenciához képest hogyan árazzák a termékeiket...
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
pip
aktív tag
en annak csak orulok, ha ok NAGYON figyelnek az arazasra :)
azt se feledjuk, hogy anno az ATI is a figyelmes arazassal tudta tartani magat a piacon a GF3/4/MX ozonnel szemben, igy lehetett mar masfel eve is olcson megvenni egy R8500-at. Szerintem az XGI-nel is tudnak szamolni, es legalabb annyit tudnak a piacrol mint mi. Biztosan tudjak majd olcson adni, hogy reszesedest szerezzenek. -
laja
tag
Na itt az első teszt, németül. Ha ez így marad, vagyis a végleges kártyák nem tudnak versenyezni az ATI és az Nvidia legjobbjaival, ennek nincs esélye.
http://www.tecchannel.de/hardware/1271/index.htmlAbit IC7, P4 3,8 Ghz-en, 1 GB DDR466, x800 pro XT PE-re moddolva (580/477 Mhz), két vinyó, Enermax 460 W-os táp, 17 collos Iiyama LCD, vízhűtött proci és videokártya
-
Thom!
veterán
Ennyi moneyért kb 9800XT teljesítményt kéne hoznia, de csak 9700Próra futtja az energyiéből, mint már mondtam ha nem lesz jó driver alá akkor bukta az egész.
-
anulu
félisten
Azért a cikk végén ott szerepel, hogy beta kártya, beta driverekkel...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Johnny
senior tag
Nekem így elsőre túl drágának tűnik ahhoz, hogy igazán be tudjon törni a piacra.
Ha most nem terjed el, nagy bukta lesz belőle.
Mondjuk én szurkolok neki, de méginkább a PowerVR-nek :) -
Keitaro
addikt
Csatlakozom
Én eléggé szkeptikus vagyok a Volarikkal szemben, nekem valamiért nem szimpik. Kiváncsi vagyok mennyit zabál egy ilyen kártya... rádaásul nekem is ellenszenves a két tápcsati és a teljesítmény amit két ilyen chippel képes felmutatni. Ha összeadjuk a két chip órajeleit, és pipejainak számát akkor egy sokkal sokkal magasabb érték jön ki mint egy 9800XT-nél és így is csak örül a kártya ha olyan a teljesítménye épp? Ha a földbe döngölné őket azt mondanám ez igen... de így nem.
Én is szeretnék többszereplős piacot. De egylőre várom a PowerVR és az S3 chipjeit :) -
rudi
nagyúr
Van már valami teszt ezzel kapcsolatban ahol nem csak igéretek hanem konkrétumok is vannak?
Én ultraszkeptikus vagyok. Ennyi pénzér van már 9800XT és 5950, mind a kettő mögött neves gyátók jópár éves tervezési és drivercsinálási tapasztalattal. Olyan lesz ez mind a Toyota az F1ben. Szép jó de érnie kell még.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Keitaro
addikt
Tényleg ha valaki talál róla infót, írja már meg mennyit zabál ez a dual chipes cucc :DD
-
rudi
nagyúr
kibogarásztam a németből... nem valami kesegtető hogy általában a 200USD-s kártyákkal van partban, igaz aquamarkban dombroított szóvak pixel shader szinten tudhat valamit. Meglátjuk, karácsonyi nagybevásárlásra gondolom ráhajtanak...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=265&p=2[/L]
Szóval 70W. Remélhetőleg összesen, nem chipenként... :DDDAnd As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Phobos
aktív tag
Megjelent az első teszt az XGI új kártyájáról. A dupla lapkás, dupla ventilátoros csodát az ATI és az NVIDIA első-, illetve másodvonalbeli kártyáival vetették össze. Az eredmények alapján a Volari Duo V8 Ultra pont a két osztály közé ékelődik be teljesítményével, sok esetben jelentősen elmaradva a leggyorsabb megoldásoktól. Kiegyenlített küzdelmet talán csak az Aquamark3 teszt hozott, ahol a lemaradás jelentéktelennek mondható.
itt a teszt:
http://www.tecchannel.de/hardware/1271/2.htmlNem lesz hazája senki másnak, Erdély örökre Erdély marad.
-
Yutani
nagyúr
Megszületett az első kereskedemi forgalomban kapható Volrai kártyáról az első teszt:
[L]http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Overclocking/Artikel_Teil1/XGI_Volari__duo_V8Ultra_Part1/xgi_volari__duo_v8ultra_part1.html[/L]
Hát-hát... Iszonyatosan gyenge shaderben, hihetelen mennyire elveri a két ATi kártya (9700PRO & 9800PRO), és még iszonyatosabb a teljesítménye FSAA alatt...
Ez borzalmas! Nem akarom leírni a Voltarit, de ez a teszt igencsak elkeserít... :(#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
Bocs, kicsit hosszú a link. Egy moderátort megkérnék arra, hogy csak a híroldal címét hagyja bent a linkben! Köszi!
[L]http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/home_4.html[/L]#tarcsad
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest