Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) student

student
(senior tag)

hány tv csatornát lehet ezzel fogni?

up!

(#2) ^Bundi^ válasza student (#1) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

3mat, de csak pesten és zala megyében ha joltudom:S
szóval gyakorlatilag még évekig használhatatlan..
:R

Nos Omnes Una Manet

(#3) student válasza ^Bundi^ (#2) üzenetére

student
(senior tag)

pff :U

up!

(#4) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

''A tuner ismeri az elektronikus műsorfüzetet (EPG), a tévéadást pedig MPEG-2, illetve AC3 kódolásban rögzíti.''
Mindíg jót röhögök ezen, amikor digitális tunerhez írnak ilyeneket. Mivel csórikám eleve így kapja a jelet, az lenne a csoda, ha másba mentené le. :D

Másik kedvenvencem, amikor ilyenekt írnak HW tömörítés nélküli tunerekhez, sőt felsorolják az összes populáris kódeket. Persze ha bírja a procija a usernek, ha nem akkor meg úgy járt.

Amúgy meg most csak kísérleti adások mennek itthon. 2008-ra illene sok csatornának lennie, elvileg max. 40 lehet, addigra kéne minimum 10-et meg is oldaniuk. Szóval 2007-ben egyrészt több lesz, másrészt lassan országos lefedetséggel. Csak ne legyen olyan sz*r minőségű, mint az Antenna Digital vagy a kezdeti UPC Digital volt.

Close the World ..... Open the Next!

(#5) gorlin

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Én most vettem egy pinnacle PCTV Hybrid Pro Sticket.Szintén USB-s.Kiváncsi vagyok milyen lesz:)

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#6) LordX válasza ^Bundi^ (#2) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A budapesti és a Kab hegyi adótornyon van jelenleg DVB-T, Zalában nem lehet fogni. Egyébként a 3 adó: m1, m2, Duna.. Állítólag hülye jogi akadálya van jelenleg, hogy több is legyen, de remélem sürgősen megoldják..

(#7) bumper válasza gorlin (#5) üzenetére

bumper
(senior tag)

Majd írd le a tapasztalataidat.

(#8) gorlin válasza bumper (#7) üzenetére

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Hát,megtörtént a tesztelés.Sajnos nem tudtam DVB-T adást fogni,lehetséges hogy rossz helyen lakom :F .Az analóg rész szép ha megfelelő erős jelet kap:próbáltam hozzákötni egy szoba antennához de nem sikerült csatornát találnom :( .Ha a rendes kábelről jött a jel akkor viszont szép képet adott.

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.