Húúú ez a 930B nagyon baba. Már csak a lóvét kell összeszednem rá. 
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI

Húúú ez a 930B nagyon baba. Már csak a lóvét kell összeszednem rá. 
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI
930B: Gondolom itt a rálátási szögeket 5:1 kontrasztnál adták meg. 10:1-nél a 135°/150° lehet az igaz.
Bővebben: link És ez persz igaz lehet a 730B-re is Bővebben: link, az analóg 17''-ról, nem is beszélve. 
(Már az is szép egy TN+Film-től, ha igaz, hogy 700:1 kontrasztot tud.
)
[Szerkesztve]
Com'è diverso il mondo visto da qui

HI!
NA veger aszittem mar aszt is nekme kel megcsinalni...:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

A 930B tényleg baba, meg az ára se egy észveszelytés. Lehet hogy ebből a sorozatból újítok otthonra egy moncsit. 
MCITP: SA\ EA\ VA

Elérkeztünk a TFT-k húzásának időszakába? Fesz-moddal Samsung 8ms@4ms 
Only a Sith deals in absolutes.

igen, 5:1-es érték, kösz a pontosítást
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/510.gif)

A Samsung miért a tn+film - es overdrive tft - ket gyártja ???
Miért nem kombinálják ezt a technológiát az MVA , PVA , S-IPS panelokkal ???
A tn+filmnek eddig sem a gyorsaság volt a gyengéje...

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"
Már túl vagyunk rajta! Az overdrive nem panelfüggő.
u.i.: Pl.: ViewSonic VP191b (AUO P-MVA+overdrive), EIZO L778 (Samsung PVA+overdrive)
[Szerkesztve]

Túl vagyunk rajta ? Ezzel a két modellel ? Samsung ? LG ? Egyéb ?
''Miért nem kombinálják ezt a technológiát az MVA , PVA panelekkel''
Erre válaszoltam.
u.i.: De jönnek a többiek is! (Pl. Samsung: 173P+, 193P+ stb.)
[Szerkesztve]

''Túl vagyunk rajta''
Na ezt úgy értettem , hogy már vége , kész , belebuktak , stb. 
Úgy látom kell egy kis idő még , hogy ezek (főleg Mo - on ) elterjedjenek.
Még legalább 1-2 év. Addig meg kihúzom valahogy a sima MVA - val is.... 

Hú, most néztem, a 173p+ (vagy 174p) nagyon ütős lesz: PVA panel, 8ms! 
[Szerkesztve]
Igen, a 19''-os topikba, linkeltünk pár újdonságot a CeBit-ről. Pl.: Bővebben: link 
A belebukás, még bejöhet, ahogy olvasgatom mindenfelé, legalább is, így az eljén. Úgy tűnik, még nem mindig működik tökéletesen a dolog. 
u.i.: Szerintem a kezdeti nehézségek leküzdése után, mindenki ilyen monitorral jön majd ki. Egy idő múlva, mást sem lehet majd kapni. Nem kell ahhoz, még fél év sem. Aztán, majd meglátjuk! 
[Szerkesztve]

És ez a módszer milyen hatással van az élettartamra? Vagyis ha sokat játszik, vagy filmet néz az ember, akkor hamarabb megpusztul egy ilyen monitor, mintha mondjuk csak szöveget szerkesztene?

HI!
Remelm az ipsbe nem lesz:- )))
vagy csak a korektebbekbe nem:- )))
udv
neduddki

HI!
MIert mar mos tne mindenki ezzel gyun!!!:- )))
Ezert is duhongtem a pcwolrd miatt:- (((
udv
neduddki

Miért ? Kihatással van a minőségre ? Ha igen , akkor semmi értelme a dolognak. 
Azért a Samsung is egyre pofátlanabb az adatok kozmetikázásával! 
Pl.: Itt az új 913T monitor. Mindenhol 170°/170° betekintési szög szerepel, anélkül, hogy a hozzá tartozó 5:1 kontraszarány jelezve lenne. Bővebben: link. A 10:1 meg sem adják. Ugyanakkor, ha megnézzük azt a panelt amelyik ebben is van, 135°/150° rálátási szögeket találunk. Bővebben: link
És ez azért is gusztustalan, mert az ''egyszeri'' vásárló, csak azt látja: ''Jé, ennek jobbak a betekintési szögei, ezt veszem meg!'' Ezt hívják átverésnek! 

Samsung már a CRT monitoroknál is ezt csinálta , pl. dynaflat cuccok 0.2 mm rácstávolsága , de ez csak az oldal hossza . Átló 0.24 mm , de ezt persze le se írták. 
Közben más mindenki átlót írt.
Másrészt amit linkeltél panelt ott a színeknél 16.7 M van , ami tn panelnál nem lehet.
[Szerkesztve]

HI!
Ez eszt otoltem ki, azota se nagyon kapok rola vemenyt, meg kisse visszaolvashacc... Bővebben: link az abra pedig ez: Bővebben: link ![[kép] [kép]](http://prad.de/new/images/monitore/eizo_l778-k_overdrive_10.jpg)
udv
neduddki
[Szerkesztve]

Értem , köszi !
Akkor meg kell várni , amíg ezt a jelenséget letesztelik jó sokan , hogy mennyire zavaró.
Lehet valamit tudni, hogy mikorra várható a 930B idehaza?

Erre én is kiváncsi lennék....
Főleg a 730B megjelenési dátumára.(vagy már megjelent?)
Erőt s erényt!
Semmi hírek a megjelenésről?

Erre én is kiváncsi lennék.
Senki?
Athens 2004
Már megjelent, mindkettő! 930B: Bővebben: link, 730B: Bővebben: link

Helo!
Én írtam mailt a Samsungnak, érdeklődtem a 730B/930b íránt. Azt írták vissza h egyelőre nem tervezik a bevezetését
Ez már rég megtörtént! De ez nem ugyanaz, mintha bemennék egy magyar boltba és megvenném...
Ma én is hívtam őket és azt a választ kaptam, hogy ilyen monitor nincs is, majd 5 perc keresgélés után, hogy ők semmit sem tudnak róla...
Éljen a Samsung információs vonal! MegaLOL!!!![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát nem! 
De, én csak erre: Bővebben: link válaszoltam! 
De komolyra fordítva, amennyibe ez kerülni fog, ha egyáltalán itt lesz, annyiért miér nem veszel valami komolyabb S-PVA-s cuccot?
[Szerkesztve]
miér = miért

egy ilyen 730B-t én is beszerzek az tuti!
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Szaisztok!
Első elképzelésem az volt hogy vásárolok egy 913N monitort, de mint megtudtam azon nincs DVI . Ezért kinéztem a 913T monitort, de ezt csak japánban és Kanadában lehet kapni 
Viszont felfedeztem egy minden paraméterében kísértetiesen hasonlító modelt a 913B-t Bővebben: link csak azt nem tudom milyen panel van benne. Tudja valaki hol lehet ezt megnézni/megtudni?
És most meg itt van ez a 930B, amit a német honlapon ugyancsaknemlátok de ugyancsak hasonlóak a paraméterei (bár szerintem sokkal rondább).
Valaki megtudja nekem mondani melyiket is érdemes medvenni, illetve azt a paneldolgot amit feljebb kérdeztem? Előre is köszi 
Azért a németet nézegettem mert esélyt se látok hogy egyhamar itthon is lehet ezeket a modeleket kapni... És a legközelebbi beszerzési hely: Németország

nem fejeznéd már be ezt ??
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Elvan a gyerek ha játszik!
Jobb játéka úgysem lesz