Izlesek es pofonok, de szerintem ez nagyon ronda. Nem igazan tudom elkepzelni semmilyen kornyezetben.
Aut inveniam viam aut faciam.

Izlesek es pofonok, de szerintem ez nagyon ronda. Nem igazan tudom elkepzelni semmilyen kornyezetben.
Aut inveniam viam aut faciam.
ízlések és pofonok, szerintem ez nagyon szép. bármilyen környezetben el tudom képzelni. örülök hogy asus is nyújt már monitorokat is, ráadásul a megszokott asus minőségben és körítéssel. jó hogy 2 félét adnak ki egyes modellekből, valamint ez a gari dolog is tetszik, nomeg ez a sokféle gyári beállítás.
én örülök neki. majd talán veszek is, a következő életemben...
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Aztaaaa, mostmár újakat?!?! Az eddigiek használtak voltak??? ![;]](/dl/s/v1.gif)
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Formát lehet hogy szokni kellene kicsit, de a garancia tetszik. Ráadásul az Asusban eddig nem kellett csalódnom. (részemröl)

Hi
Ilyen monitort szeretnék venni mostanság. A garanciája megfogott. Van valakinek iylen monitora?
Tapasztalatok?
A másik versenyző egy Acer 1751a vagy b.
Ott viszont nem ismerem a pixelgarit. 
Köszi
Hi
AEROCool Syclone II RED A-DATA HM650W ASRock P45DE3 Int.Core2 Q8400 2.66GHz 16GB GEIL Black Dragon DDR3-1600 Q. KIT Sapphire 3870 512MBToxic 2xSams.200GB 4xWD 1.5TB 22" LG W2243T Lexmark Pro205