Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alsó kategóriás nyomtatónak jónak tűnik, főleg hogy az Epson a patronok árát is csökkentette... :)

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#2) H.O.D. válasza wwenigma (#1) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Jónak tűnik, kár, hogy az Epson printerek akkor is fogyasztják a patront, amikor rá sincsenek dugva a 230 voltos hálózatra... :D

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#3) kiborg válasza H.O.D. (#2) üzenetére

kiborg
(fanatikus tag)

Ezt mire alapozod ?

Kiborg

Ésszel él az ember - mondá a kannibál!

(#4) H.O.D. válasza kiborg (#3) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

A saját C64-emre. Meg az anyósoméra.

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#5) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jókis nyomi ez :) Nagyjából mindent tud, ami otthonra kell, ára se oly' vészes

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#6) Drótszamár válasza KrenAtesz (#5) üzenetére

Drótszamár
(senior tag)

Majd a patron ;] Gondolom ez is rendesen csippelve, ami már 50 oldallal a vége előtt üresnek hazudja a patront, és még ha bármyelyik színes kiürül, akkor már nem hajlandó feketével se nyomtatni...

(o Y o)

(#7) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Dokumentumok nyomtatására egyre inkább lézert érdemes venni. Aki kevesebbet nyomtat annak meg a legjobb valami kis olcsó canon utángyártott patronokkal. Olcsó és igénytelen. Tavaly beleszáradt a festék a fejbe az mp110-esemben, 1 éjszakás etanolos áztatás megoldotta. Mellette van még egy epson r265 fényképekhez, a patron olyan rohadt drága, h. csak a legjobb képeket nyomtatom, viszont azt a minőséget még a laborok se igazán hozzák.

Beginning is easy - Continuing is hard.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.