Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz #27441408 #1037 üzenetére

    Ha a WebKit böngésző motorra gondolsz, akkor ez nem csak a Google böngésző motorja, más cégek is használják. Ez a weblapok új korszerű megjelenítési iránya.

    "Az Opera is WebKitre fog váltani. Hogyan fog ezek után működni?
    Robert Nyman és Rob Hawkes már pedzegette a témát, de én hozzáadom egy jelentős részét az Opera bejelentésének, miszerint Az Opera adoptálja a Chromium-ot. Ez azt jelenti, hogy a WebGL, Canvas, HTML5 formok, 2D graphics implementációk-és minden ehhez hasonló cucc ugyanaz lesz Chrome-ban és Operában. Ugyanazok az API-k és ugyanaz a backend implementáció. Mikortól az Opera Chromium-alapú lesz, magabiztos lehetsz, hogy az általad fejlesztett weboldal Chrome és Opera alatt is ugyanúgy fog kinézni és működni. Az szintén megjegyzendő, hogy az összes Opera böngészőa Chromium-ot adoptálja. Tehát az Opera Windowsra, Mac-re, Linuxra, az Opera Mobile (a teljeskörű mobilböngésző). Még az Opera Mini is, a vékonykliens is kicseréli a szerveroldali renderelő farmját Presto-ról Chromium alapúra."

    Forrás: WebKit fejlesztői szemmel

    A cikk szerint igen, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogod tudni használni androidon. Van egy jó hír is, egyenlőre hagytak választási lehetőséget, csak néz szét hányféle Opera böngészőt lehet letölteni a Google Playről.

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák