Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) HummeRC

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Huhh, ez tetszik. Ezzel kb ki is lehet váltani a HTPC-ket szerintem. :C :))

(#2) Translator

Translator
(tag)

Egy 5.1-gyel még meg kellene fejelni, és tökéletes lesz. :R

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#3) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

kérdés, hogy fájlműveletekre képes-e?
Mert ha van az embernek egy külső vinyója (amiben nincs kártyaolvasó), akkor nyaraláshoz érdemes lehet elvinni, hogy a képeket áttegye a vinyóra a kártyáról
Esetleg a szállodában meg is nézze a képeket.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#4) KrenAtesz válasza HummeRC (#1) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egy beépített dvd kéne még bele, azt király.. :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#5) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszik, és az a 100$ nem is olyan vészes (csak gondolom itt nem annyi lesz belőle :( )

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#6) Macilaci457 válasza sbazsi (#3) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt azért nem hiszem hogy tudja. Bár nem tudom.

(#7) Macilaci457

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Na tessék dughatod a tv-re, aztán jön a HDTV meg a HD DVD, asztán dobhatod ki a kisfelbontású sz*rokat a kukába. TV-re kötheő dolgot nagyfelbontás nélkül nem vennék, ebben a században már biztos nem.

(#8) chuck

chuck
(lelkes újonc)

Egy dolog hianyzik megpedig az, hogy Wlanon keresztül csatlakozhatna az asztali géphez, és onnan nyomhatna filmeket.

[Szerkesztve]

Ne ess pánikba!

(#9) Muton válasza Macilaci457 (#7) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem nincs igazad. a HD-s cuccok (TV, lejátszó, filmanyag) elterjedése még sehol sem tart, főleg nem hazánkban. egy ilyen eszközt meg nem 20 évre kell venni.pl egy HD tv-s változatot is kidobhatsz 2 év múlva, mert mindenki holografikus médián tartja az anyagokat és ez nem képes kezelni de van rajta nem használt kártyaolvasó és usb .

szerintem életképes kütü. ha támogatj az ' F5, F6 és F8'-at, akkor utazáshoz is idális.

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#10) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ez iszonyat tetszik!
flexibilis, mégis sallangmentes. s talán annyira nem is drága :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#11) FecaA

FecaA
(újonc)

Hülye kérdés: :DDD
Pal vagy NTSC színrendszerben nyomja a dolgokat? Esetleg állítható?

(#12) dabadab válasza Macilaci457 (#7) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azert egy darabig meg el lehet lenni SD cuccokkal is, foleg, hogy a hype-on tul azert mas nem nagyon van a HD anyagok teruleten. Szerintem egy par evig meg siman el lehet lenni ilyen kutyukkel, addigra a HD lejatszok is olcsobbak meg jobbak lesznek.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#13) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Az eszköz USB portjára egyebek mellett külső merevlemez vagy pendrive csatlakoztatható,

ezen mit kell érteni?
Usb to IDE adapterrel a hdd-ket lekezeli, az oké, és mondjuk egy slim dvd-romot?

Mert akkor nagyon tetszik :)

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#14) HummeRC válasza atuci (#13) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, nekem is ez jutott eszembe. Elég valószinünek tartom, hogy ez igy működni fog egy külső keretben lévő usb dvd-meghajtóval is.

Egyébként jár hozzá távirányitó is, igy szerintem megvalósitható a memóriáról vinyóra másolás is. Pláne hogy erősen valószinüsitem, hogy osd-s kezelőfelületet kapott a tv-n.

A termék előzetes gyári híre pdf-ben: (pontos honlapja még nincs.) [link]

(#15) orbano

orbano
(PH! félisten)

nekem jobban bejott volna a cim alapjan, ha egy pici usb-s cucc, amira csak usbs cuccokat lehet dugni. racuppan egy pendrivera es nyomja a zenet meg ami kell. de nem. ez egy kicsit erdekes konstrukcio. valakinek biztos jo

A vér nem válik VAZZE!™

(#16) Kalandor válasza atuci (#13) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

külső HDD racket, pendrive-ot, kamerát, fényképezőgépet egy mozdulattal rádughatsz.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#17) macilaci78 válasza Macilaci457 (#7) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Meglássuk, memóriakártyára mikor fogsz felnyomni egy HD-DVD-filmet... ;]

A képekhez meg nem kell szvsz a HDCP protokoll... Ha meg kell, és ebben a kütyüben egyébként nincs benne az a chip, ami a dekódoláshoz kell, akkor ez megint öngól. Bár elég nagy f@szság lenne, ha egy tetves jpg-hez is párszázezres TV-t kell venni, hogy ember megnézhesse. :(((

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#18) jerry311 válasza atuci (#13) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Szvsz mindent kezel ami a ''Mass Storage Driver'' ''kategóriába'' esik :)

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#19) dabadab válasza jerry311 (#18) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Viszont elkepzelheto, hogy azokon csak FAT-et, a CD-n meg nem az van.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#20) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

na, a nagyker ára kb 24+áfa lesz, most kérdezte meg haverom, még kb 2 hét a hazai megjelenésig.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#21) sbazsi válasza atuci (#20) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

copy/move/delete-ről is tudsz infót adni?
elvileg már meg kellett érkeznie...

[Szerkesztve]

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.