Huhh, ez tetszik. Ezzel kb ki is lehet váltani a HTPC-ket szerintem.

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák

Translator
(tag)
Egy 5.1-gyel még meg kellene fejelni, és tökéletes lesz. 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

sbazsi
(PH! kedvence)
kérdés, hogy fájlműveletekre képes-e?
Mert ha van az embernek egy külső vinyója (amiben nincs kártyaolvasó), akkor nyaraláshoz érdemes lehet elvinni, hogy a képeket áttegye a vinyóra a kártyáról
Esetleg a szállodában meg is nézze a képeket.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???
Egy beépített dvd kéne még bele, azt király.. 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Tetszik, és az a 100$ nem is olyan vészes (csak gondolom itt nem annyi lesz belőle
)
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
Ezt azért nem hiszem hogy tudja. Bár nem tudom.
Na tessék dughatod a tv-re, aztán jön a HDTV meg a HD DVD, asztán dobhatod ki a kisfelbontású sz*rokat a kukába. TV-re kötheő dolgot nagyfelbontás nélkül nem vennék, ebben a században már biztos nem.

chuck
(lelkes újonc)
Egy dolog hianyzik megpedig az, hogy Wlanon keresztül csatlakozhatna az asztali géphez, és onnan nyomhatna filmeket.
[Szerkesztve]
Ne ess pánikba!
szerintem nincs igazad. a HD-s cuccok (TV, lejátszó, filmanyag) elterjedése még sehol sem tart, főleg nem hazánkban. egy ilyen eszközt meg nem 20 évre kell venni.pl egy HD tv-s változatot is kidobhatsz 2 év múlva, mert mindenki holografikus médián tartja az anyagokat és ez nem képes kezelni de van rajta nem használt kártyaolvasó és usb .
szerintem életképes kütü. ha támogatj az ' F5, F6 és F8'-at, akkor utazáshoz is idális.
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
ez iszonyat tetszik!
flexibilis, mégis sallangmentes. s talán annyira nem is drága 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

FecaA
(újonc)
Hülye kérdés: 
Pal vagy NTSC színrendszerben nyomja a dolgokat? Esetleg állítható?
Azert egy darabig meg el lehet lenni SD cuccokkal is, foleg, hogy a hype-on tul azert mas nem nagyon van a HD anyagok teruleten. Szerintem egy par evig meg siman el lehet lenni ilyen kutyukkel, addigra a HD lejatszok is olcsobbak meg jobbak lesznek.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Az eszköz USB portjára egyebek mellett külső merevlemez vagy pendrive csatlakoztatható,
ezen mit kell érteni?
Usb to IDE adapterrel a hdd-ket lekezeli, az oké, és mondjuk egy slim dvd-romot?
Mert akkor nagyon tetszik 
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
Igen, nekem is ez jutott eszembe. Elég valószinünek tartom, hogy ez igy működni fog egy külső keretben lévő usb dvd-meghajtóval is.
Egyébként jár hozzá távirányitó is, igy szerintem megvalósitható a memóriáról vinyóra másolás is. Pláne hogy erősen valószinüsitem, hogy osd-s kezelőfelületet kapott a tv-n.
A termék előzetes gyári híre pdf-ben: (pontos honlapja még nincs.) [link]

orbano
(PH! félisten)
nekem jobban bejott volna a cim alapjan, ha egy pici usb-s cucc, amira csak usbs cuccokat lehet dugni. racuppan egy pendrivera es nyomja a zenet meg ami kell. de nem. ez egy kicsit erdekes konstrukcio. valakinek biztos jo
A vér nem válik VAZZE!™
külső HDD racket, pendrive-ot, kamerát, fényképezőgépet egy mozdulattal rádughatsz.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
(#17) macilaci78 válasza Macilaci457 (#7) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)
Meglássuk, memóriakártyára mikor fogsz felnyomni egy HD-DVD-filmet... ![;]](/dl/s/v1.gif)
A képekhez meg nem kell szvsz a HDCP protokoll... Ha meg kell, és ebben a kütyüben egyébként nincs benne az a chip, ami a dekódoláshoz kell, akkor ez megint öngól. Bár elég nagy f@szság lenne, ha egy tetves jpg-hez is párszázezres TV-t kell venni, hogy ember megnézhesse. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

jerry311
(PH! kedvence)
Szvsz mindent kezel ami a ''Mass Storage Driver'' ''kategóriába'' esik 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz
Viszont elkepzelheto, hogy azokon csak FAT-et, a CD-n meg nem az van.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
na, a nagyker ára kb 24+áfa lesz, most kérdezte meg haverom, még kb 2 hét a hazai megjelenésig.
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

sbazsi
(PH! kedvence)
copy/move/delete-ről is tudsz infót adni?
elvileg már meg kellett érkeznie...
[Szerkesztve]
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???