Vajon árban is felveszi a versenyt a Zalmival?
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Vajon árban is felveszi a versenyt a Zalmival?

Persze,simán drágább lesz ! 
Vajon ezt a kék ledet ingyen osztogatják arrafelé ?! 
[Szerkesztve]
Premium Vintage

jézusom hogy néz ki...
A vér nem válik VAZZE!™
wehh ez borzaszto csunya
vagy nekem van rossz izlesem 
Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.
Kár, hogy az ilyen tipusú procihűtőkbe nem lehet a ventit cserélni, vajon a 2200rpm mekkora zajt csinálhat, egy ilyen kialakításnál.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
én ilyen enyhe porszívó hangra tippelek
![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerintem az már borda nélkül is zajos...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

610 gramm és ilyen magas,nem akarom tudni mekkora erővel feszíti ez az alaplapot 
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá mit tud,alakul amezőny egy jófalyta cpu cooler teszthez ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://9gag.com/ A függőség garantált.

Itt a link a gyártói oldalhoz: [link]
Csak én nem találom, hogy mekkora zajt csap?

Egy zajszint érték elfért volna a cikk végén
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Pöpec kis venti ![;]](/dl/s/v1.gif)
De tényleg nem ártana egy zajszint 
Üdv: Cartman

Hát, ennek is van egy kinézete! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Valahonnan ismerős, mintha már láttam volna itt, a fórumon... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Legalább már ketten vagyunk
Én is pont ezt akartam kérdezni, mekkora hangja van egy ilyennek 
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

[link] rudi @#4-es hsz. 

azé' esse' piskóta [link]
A vér nem válik VAZZE!™
mi ez Ember, szalámiszeletelő?! 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Hath ez mar beteges
nekem tetszik neee, ne kövezzetek meg!!! 
bár a mostani hűtésem biztos halkabb![;]](/dl/s/v1.gif)
most a legtöbb gyártó a kékre van beállva (egy mini-desktopon dolgozok most és annak is kék a power-ledje), és egyelőre a legtöbb júzer is a kéket választja, talán az ASUS is bezöldül vagy pirosodik egyszer
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Már előre várom a stroboszkópos megoldásokat
Need for Speed módra 
Egy számitógépnek miért kell világítania 
ha MTH-ra kimentél volna, láthattál volna strobis gépet 
azért, h bántsa a szemed filmnézés közben
enyém is világít, de kikapcsolhatók a fények
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Ühüm
akkor a gepeddel tuti jol lehet csajozni 

Azért az első, csúfos bukást produkáló próbálkozásuknál (StarIce) már ránézésre is fényévekkel jobb...
Department of Redundancy Department
jah
ahány eddig bejött a szobámba mind beájult tőle 
csak a bnőm meg ne tudja 
najó, nem. valójában csak néztek 1et, és azt kérdezték h ''ez mi?'' 
![[kép] [kép]](http://shteer.uw.hu/finish01_resize.jpg)
[link]
szerk: off
[Szerkesztve]

milyen csúfos bukás, kéremszépen?
pont olyan sikeres volt, mint az első Vento ház ![;]](/dl/s/v1.gif)
btw télleg úgy tűnik, hogy komolyan ráfeküdt az ASUS a hűtőkre, és - egyesek szerint - valóban hűtenek 
Dyslexia for cure found!

Kikérem magamnak a Vento ház igenis jó!
Legalábbis pár apró módosítással szinte tökéletes. 
Azt remélem is hogy hűtenek is mert ma rendeltem egyet.
Premium Vintage
Mi a @$#%!-t tudnak elcseszni egy hűtőn??? Waze... ahhoz már rendesen kreatívnak kell lenni. Pár HP, egy rakás rézlemez, meg egy halk venti 'szt kész. Ki nem sz*rja le hogy néz ki, ha hatásos?
610g réz, az kb 2400 Ft a MÉH-nél, szóval nem lesz olcsó a kütyü.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
''Mi a @$#%!-t tudnak elcseszni egy hűtőn???''
Nekem ugy tunik (a kulonfele teszteket olvasgatva), hogy a hutok tervezese egyaltalan nem trivialis feladat, rengeteg mulik az aprosagokon.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
P2 időszakban is volt már ASUS procihűtő... szóval nem a StarIce volt az első próbálkozásuk. (bár azokat lehet hogy nem ők gyártották, tervezték... ezt nemtom)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

a StaIce volt az első ''látványos'', gamereknek szánt tuning--hűtő
és effektíve katasztrofális lett...
Dyslexia for cure found!

nem mondatam egy szóval sem, hogy rossz lenne
de ha hozzámvágnák, tuti visszadobnám 
Dyslexia for cure found!
Biztosan nem könnyű hűtőt tervezni, de szarvashibát nemigen szoktak elkövetni. Talán ebben az esetben mégis. Nem okoskodni akarok, de pl a heatpipe lényege ugye az, hogy a csőben lévő folyadék elpárolog, gázként a hp felső oldala felé mozog, miközben hőt ad le. Lehűlve lecsapódik, és visszajut az alsó részre. Na egy ilyen kérdőjel alakú HP-nál a folyadék a felső szárvégből hogy kerül vissza a proc-hoz? Mégiscsak hibát felejtettek volna ebben szerkezetben? Hmmm...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Vajon milyen ''hangos'' lesz és mennyibe fog kerülni?
A teljesítménye nem lehet kérdéses (a 610g rézből kiindulva
).
[Szerkesztve]
''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
a pwm-ek meg megsülnek alatta 
True Success is Blonde
Pontosan erre vagyok én is kiváncsi. meg várok már egy tesztet, mert lég sok új hűtő érkezett, Gigabyttól kezdve Asus-ig...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
sok más hűtő is ilyen kialakítású ami a HP-t illeti, és gondolom azért tesztelték is, nem csak legyártották és ha észrvettek volna esetleg valami rendellenességet akor tuti nem dobják piacra.
(és nem tudom mér, de nekem jobban bejön hogy a ventillátor az a közepén van, - ugyye zalamannál az egyik oldalt van kívűl - igaz az cserélhető de nem sűrűn romlanak el a ventik a cpu hűtőkben.)
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Tuti jo mar nemazert, asus-ek nem az a gyarto akik igenytelenek lennenek... ettol nem kell felni... Amugy pedig nagyon jo hutoteljesitmenyt nyujt ha egy hutoben kozepen van a ventillator, az mas kerdes hogy mire lesz eleg ez a cooler... Amugy a gepben sem allitva van az a szerencsetlen huto... bar sztem attol fuggetlenul is mukodnie kell... mien lenne mar egy huto ami nem hut...
Tök jol nez ki, veszek egyet es kiteszem disznek a polcra 
Don't go home! Many people have died there!

Ez előfordul a lappal párhuzamosan fújó hűtőknél.
Ami azért pozitívum, hogy nem kell nb magaságot méregetni.
Soirée...

És idővel az is ''felnő'' (vagy inkább felpúposodik) a cooler szintjére. Külön élmény lehet pl az M2N széria esetén a grillsütő felett elsüvítő levegő. Még véletlen sem kersztül rajtuk.
Si vis pacem, para bellum.

Nem értem miért nem lehet több képet is lekezelni.. nem mintha a PH! hibája lenne, de mégis azért az már vicc hogy google is össz-passz talál 5 használható képet O:

Mod gomb használatát nem ártana tanulmányozni. A felesleges postokat töröltem.
Soirée...
Úgy, hogy a folyadék nem lecsurog, hanem hajszálcsövesség elvén visszaszivárog a cső falán. Ezzel lehet elérni, hogya HP minden beépítési helyzetben jól működjön.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

csak arról nem szól a fáma, hogy mennyire csendes lovag a lovag...
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus
Silent (K)night - hüjék
Azé' van benne némi humor: persze világít. Az ASUS-nál úgy látszik nem ''csak'' mezei marketingeseket, de igazi kreatívokat is kezdenek alkalmazni. A ''gyíkbőr'' notebook és ez után alig várom a többit.
42

Hát nemtudom, de ezek szerint nem sikerült már semmi újat kitalálni, csak a Zalman koppintása. Pedig őszintén szólva nem egy kimagasló teljesitményű a zalminak a két tekert csodája sem, ezek a hűtők sajnos hatásfokra csak közepes eredményt érhetnek el, más kérdés, hogy külalakra 5-öst kapnának. Szóval ezek a hűtők nem a teljesitményéhes, hanem a látványos gépekbe valók.
Aki valóban hűtést is szeretne kapni ezért az árért az vegyen inkább TT Big Typhoon-t.
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!