At last. Remélem földhöz ragadt ára lesz. 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

At last. Remélem földhöz ragadt ára lesz. 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
(#2) macilaci78 válasza Foglalt név (#1) üzenetére

Persze, mint a sebessége!

75dB(A)
Ettől van halkabb sarokcsiszoló, nem? Ja igen, amúgy kiszámolta már valaki, hogy egy ilyen szabványos 12cm-es korong kerületi sebessége milyen rpm-en, hányszoros írási sebességnél éri el a hangsebességet? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Hát ez a zajsznt nem semmi kérdés bírja ezt a korong a cd nél volt rá példa hogy a toshiba berobbantott
[Szerkesztve]
''Mivé lettél ember, neved gyilkos fegyver...''
Ezt még simán kibírják a lemezek
, igazából a lemezek belső szakasza miatt kell irdatlanul pörgetni a korongot, hogy az ottani kisebb kerületből fakadóan a magasabb fordulatszámmal emeljék meg a kerületi - és az írási - sebességet. Nem tartom kizártnak, hogy a leghangosabb a korong írásának egyharmadában lesz, utána kicsit visszább vesz majd: pont annyira, hogy a végén elérje a 20x-os sebességet a lemez leges-leges-legszélén.
[Szerkesztve]
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
Ja, 6 éves driver cd robbant fel mellettem DVD íróban... majdnem mehettem gatyát mosni

Régebben meg menet közben kinyílt 56X Matsushita CDolvasó... a falon mellettem végezte be a CD egy robbanásban....
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Hát előfordulnak ilyen balesetek! 
De az írónak se tesz jót, ha esetleg beleraksz egy rosszabb minőségű dvd-t és az úgy gondolja, hogy nem birja tovább és szétszáll.
Akkor kidobhatod a 75db működési zajszintű dvd mélynyomódat is az ablakon, hamár úgyis aprópénzért adják! 
(#7) dr faustus

Igazi, kézzelfogható SATA-s DVD író? Remélni sem mertem. :)
Warning: Explicit Content

Új konfigomhoz (mai trend szerint SATA-hegyekkel szerelt alaplap) pont ilyesmi passzolna, csak feketében. Szerintetek van a magyar piacon más gyártótól származó (Pio, NEC), már most kapható SATA csatolójú DVD-író? Feketében?
[Szerkesztve]
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

Milyen minőséget képviselnek mostanában a Lite-On-ok?
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
en meg mindig azt mondom, hiaba a nagy gyorsulas, hogy ha a tobbi lejatszo nem tudja lejatszani...
nekem van regi es viszonylag uj dvd-m is, egyik sem olvassa a lemezek veget 12x sebesseg felett...
de azert orulok, hogy rovidul az ido, remelem hamarosan hasznalhato lemezeket irhatok 5 perc alatt 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

Én csak azt nem értem, hogy akinek van 5 perce kivárni egy lemez elkészültét, annak miért nincs 8-10 perce is? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
A 16X-os tempohoz tartozó kb 10.000rpm-hez kb 63 m/s-os sebesség tartozik, ha jól számoltam... messze van ez a hangsebességtől még 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Samsung már van, megvehető 
Találmány gyártási joga eladó!

Valahogy sohasem jutna eszembe maximális sebességen írni a lemezeket. Talán bennem van a hiba. Vagy régi berögződés. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azért 75 dB(A) nem gyenge.
De végre SATA erősödik ezen a fronton is.
''Öregember nem gyorsvonat!''
Ezek a 18-20X írók kizárólag CAV módban futják meg ezeket a sebességeket, nem? P-CAV-ot utoljára 16X sebességnél láttam. Ez esetben pedig (közel) állandó szögsebességgel, azaz (közel) állandó motor fordulatszámmal dolgoznak.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Plextor már régen van, 712SA-716SA-755SA-760SA.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
húha
díjjazom a sata csatolót, csak lenne ezen is sima molex táp a satás betáp mellett.
nem szerettem sohasem az átalakítókat
True Success is Blonde
Nem lennék meglepve, ha ez amolyan ''kétmenetes'' CAV írás lenne, tehát az elején egy szakaszon más szögsebességgel dolgozna, aztán ebből kicsit visszavenne. Egyrészt a nagyobb kerületi sebesség, nagyobb fordulatszám igazából a lemez elején kell piszkosul, másrészt ott még nem annyira durván jönnek elő a lemez fizikai paramétereiből fakadó problémák.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Köszi neked is és #13-nak is. Koca-íróként a plextor kifinomultságával járó ártöbbletet nem óhajtom megfizetni, a Samsung meg nekem valahogy nem cseng megbízhatóan (talán PPéternek jobb véleménye van), ezért reméltem, h talán már a Pio/ASUS vagy a NEC is előállt SATA-val.
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

Végre támad a SATA... már nem ártana!
Ez rímel!!! 
hardzsi2: egyszer alienéknél mintha láttam volna piót, talán fekete is volt kb. 16 körül
(de mostanság nincsen) megjegyzem ez nem a reklám helye volt...
Egyébként amíg van az ATA-soknak felvevő piaca, addig nem fogják túlzottan nyomni a SATA-t, mivel a legyártott ATA-s készletet el kell adni... 
Hello
Nem hangos ez? Kb. mennyi lesz az ára?
"Csak úgy mondom"

No egy ilyenbe belemernék vágni, ha jó ára lenne...

ÁRA: 50,13EUR
Máshol: £25.13
[Szerkesztve]

Néhány tény erről a Lite-on 20x meghajtóról:
1, a lemez szélén a legkülső sávban is csak max 19,5x-es sebességgel ír.
2, egy ''teli'' lemez megírásának az ideje 5 perc 2 mp (ugyanez egy 18x Samsunggal 5 perc 5 mp). figyelembe véve, hogy az átlag user nem mindig írja teljesen tele a lemezt egy jelenlegi 18x-es meghajtót gyorsabbnak érez majd mint ezt a Lite-on meghajtót.
3, a maximális írási sebesség csak két fajta DVD+R és 3 fajta DVD-R médiával lehetséges, azonban ezeket semmilyen más meghajtó sem olvassa vissza.
Ennyi. Az információ a koreai R&D részlegtől jött, nem az én személyes véleményem...
www.xbox360szerviz.hu