Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

At last. Remélem földhöz ragadt ára lesz. :R

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#2) macilaci78 válasza Foglalt név (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Persze, mint a sebessége! :( :W

75dB(A) :Y Ettől van halkabb sarokcsiszoló, nem? Ja igen, amúgy kiszámolta már valaki, hogy egy ilyen szabványos 12cm-es korong kerületi sebessége milyen rpm-en, hányszoros írási sebességnél éri el a hangsebességet? :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) [SYDER] válasza macilaci78 (#2) üzenetére

[SYDER]
(kvázi-tag)

Hát ez a zajsznt nem semmi kérdés bírja ezt a korong a cd nél volt rá példa hogy a toshiba berobbantott

[Szerkesztve]

''Mivé lettél ember, neved gyilkos fegyver...''

(#4) PPeter

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt még simán kibírják a lemezek :), igazából a lemezek belső szakasza miatt kell irdatlanul pörgetni a korongot, hogy az ottani kisebb kerületből fakadóan a magasabb fordulatszámmal emeljék meg a kerületi - és az írási - sebességet. Nem tartom kizártnak, hogy a leghangosabb a korong írásának egyharmadában lesz, utána kicsit visszább vesz majd: pont annyira, hogy a végén elérje a 20x-os sebességet a lemez leges-leges-legszélén.

[Szerkesztve]

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#5) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, 6 éves driver cd robbant fel mellettem DVD íróban... majdnem mehettem gatyát mosni :DDD :DDD :DDD

Régebben meg menet közben kinyílt 56X Matsushita CDolvasó... a falon mellettem végezte be a CD egy robbanásban....

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#6) broni válasza wwenigma (#5) üzenetére

broni
(lelkes újonc)

Hát előfordulnak ilyen balesetek! :DDD
De az írónak se tesz jót, ha esetleg beleraksz egy rosszabb minőségű dvd-t és az úgy gondolja, hogy nem birja tovább és szétszáll.
Akkor kidobhatod a 75db működési zajszintű dvd mélynyomódat is az ablakon, hamár úgyis aprópénzért adják! :D

(#7) dr faustus

dr faustus
(senior tag)

Igazi, kézzelfogható SATA-s DVD író? Remélni sem mertem. :)

Warning: Explicit Content

(#8) hardzsi2

hardzsi2
(tag)

Új konfigomhoz (mai trend szerint SATA-hegyekkel szerelt alaplap) pont ilyesmi passzolna, csak feketében. Szerintetek van a magyar piacon más gyártótól származó (Pio, NEC), már most kapható SATA csatolójú DVD-író? Feketében?

[Szerkesztve]

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#9) marcee válasza PPeter (#4) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Milyen minőséget képviselnek mostanában a Lite-On-ok?

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#10) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

en meg mindig azt mondom, hiaba a nagy gyorsulas, hogy ha a tobbi lejatszo nem tudja lejatszani...
nekem van regi es viszonylag uj dvd-m is, egyik sem olvassa a lemezek veget 12x sebesseg felett...
de azert orulok, hogy rovidul az ido, remelem hamarosan hasznalhato lemezeket irhatok 5 perc alatt :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#11) macilaci78 válasza monstre (#10) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Én csak azt nem értem, hogy akinek van 5 perce kivárni egy lemez elkészültét, annak miért nincs 8-10 perce is? :o

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#12) Male válasza macilaci78 (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 16X-os tempohoz tartozó kb 10.000rpm-hez kb 63 m/s-os sebesség tartozik, ha jól számoltam... messze van ez a hangsebességtől még :(

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#13) God Vazzeg válasza hardzsi2 (#8) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Samsung már van, megvehető ;)

Találmány gyártási joga eladó!

(#14) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Valahogy sohasem jutna eszembe maximális sebességen írni a lemezeket. Talán bennem van a hiba. Vagy régi berögződés. ;]
Azért 75 dB(A) nem gyenge. :D De végre SATA erősödik ezen a fronton is.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#15) erdoke válasza PPeter (#4) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezek a 18-20X írók kizárólag CAV módban futják meg ezeket a sebességeket, nem? P-CAV-ot utoljára 16X sebességnél láttam. Ez esetben pedig (közel) állandó szögsebességgel, azaz (közel) állandó motor fordulatszámmal dolgoznak.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#16) erdoke válasza God Vazzeg (#13) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Plextor már régen van, 712SA-716SA-755SA-760SA.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#17) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

húha

díjjazom a sata csatolót, csak lenne ezen is sima molex táp a satás betáp mellett.
nem szerettem sohasem az átalakítókat

True Success is Blonde

(#18) PPeter válasza erdoke (#15) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lennék meglepve, ha ez amolyan ''kétmenetes'' CAV írás lenne, tehát az elején egy szakaszon más szögsebességgel dolgozna, aztán ebből kicsit visszavenne. Egyrészt a nagyobb kerületi sebesség, nagyobb fordulatszám igazából a lemez elején kell piszkosul, másrészt ott még nem annyira durván jönnek elő a lemez fizikai paramétereiből fakadó problémák.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#19) hardzsi2 válasza erdoke (#16) üzenetére

hardzsi2
(tag)

Köszi neked is és #13-nak is. Koca-íróként a plextor kifinomultságával járó ártöbbletet nem óhajtom megfizetni, a Samsung meg nekem valahogy nem cseng megbízhatóan (talán PPéternek jobb véleménye van), ezért reméltem, h talán már a Pio/ASUS vagy a NEC is előállt SATA-val.

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#20) Scalpel

Scalpel
(senior tag)

Végre támad a SATA... már nem ártana! :C Ez rímel!!! :DDD

hardzsi2: egyszer alienéknél mintha láttam volna piót, talán fekete is volt kb. 16 körül
(de mostanság nincsen) megjegyzem ez nem a reklám helye volt...

Egyébként amíg van az ATA-soknak felvevő piaca, addig nem fogják túlzottan nyomni a SATA-t, mivel a legyártott ATA-s készletet el kell adni... :W

(#21) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Nem hangos ez? Kb. mennyi lesz az ára?

"Csak úgy mondom"

(#22) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

No egy ilyenbe belemernék vágni, ha jó ára lenne...

(#23) lionhearted

lionhearted
(kvázi-tag)

ÁRA: 50,13EUR
Máshol: £25.13

[Szerkesztve]

(#24) Balage76

Balage76
(fanatikus tag)

Néhány tény erről a Lite-on 20x meghajtóról:

1, a lemez szélén a legkülső sávban is csak max 19,5x-es sebességgel ír.

2, egy ''teli'' lemez megírásának az ideje 5 perc 2 mp (ugyanez egy 18x Samsunggal 5 perc 5 mp). figyelembe véve, hogy az átlag user nem mindig írja teljesen tele a lemezt egy jelenlegi 18x-es meghajtót gyorsabbnak érez majd mint ezt a Lite-on meghajtót.

3, a maximális írási sebesség csak két fajta DVD+R és 3 fajta DVD-R médiával lehetséges, azonban ezeket semmilyen más meghajtó sem olvassa vissza.

Ennyi. Az információ a koreai R&D részlegtől jött, nem az én személyes véleményem...

www.xbox360szerviz.hu

(#25) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

Gondolom magyarországon megsem próbálják ezt forgalmazni? :O

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.