Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) amdk7

amdk7
(fanatikus tag)

SZVSZ nem egy szemet gyönyörködtető látvány.

És ráadásul aki nem ehhez a bill. kiosztáshoz van szokva, annak elég nehézkes lesz az ''új'' klaviatúra megszokása.

UI.: Nekem nem kell!!!! :(

Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)

(#2) ödönke

ödönke
(fanatikus tag)

nagyon gáz

Epox 8RDA, AMD 1800+@2000+, BBA Ati Radeon 8500 128MB (290/290), 256MB Samsung (333Mhz), 40GB Maxtor 7200rpm, Samsung 765mb

(#3) L3zl13 válasza amdk7 (#1) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Nem telt rőlük pár multimédia billára?

Aki hülye, haljon meg!

(#4) turho

turho
(őstag)

Ölég rusnya. Aszittem alu lesz az egész, meg multimédiás. Így nem ér 1500-at se.
A ps2 csatija alu? :DDD

xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

(#5) amdk7

amdk7
(fanatikus tag)

Majd ha az egér megrágja az USB kábelt :)) -elektrosokk- :DD

Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)

(#6) 747

747
(senior tag)

beleraktak a leggagyibb muanyag laptopbillentyuzetet, nem ertem ez mitol aluminium.

(#7) HEBI válasza amdk7 (#1) üzenetére

HEBI
(senior tag)

Tényleg meg kell szokni, de sokkal kevesebbet kell mozdítani a kezeden, hogy elérd a home,PgUp,... billentyűket.Nekem is hasonló kiosztású billentyűm volt a Desktopon is. Az anyaga nem valami jó választás (tök felesleges aluból csinálni), de a mai designer korszakban ez is megmagyarázható és eladható (!).
Amúgy meg nem néz ki rosszul szerintem.

A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...

(#8) HEBI válasza amdk7 (#1) üzenetére

HEBI
(senior tag)

Ja és az sem mellékes, hogy ezzel a megoldással kevésbé széles a billentyűzet és elfér mellette az egérpad+egér páros is rendesen (kihúzhatós bill. tartón is).

A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...

(#9) igi

igi
(fanatikus tag)

A KERET, az az alumínejom!

Hót szarul néz ki egyébként :O

üdv:igi

this is the beginning of a beautiful friendship

(#10) biker

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Atus!
(és többi cikkíró kollégák)

Azt hiszem, sokadjára kérem ezt, légyszíves figyeljetek oda!

Ha beraktok egy terméket, akkro NE egy nyamvadt nagyker forgalmazot rakjatok ki, mert az ide járók 95%-a nem kereskedő, és NEM tud vásárolni.
2: ÁRA?

ENGEM ÉRDEKEL egy ilyen, de:
1: egy darab billentyűzettel ugy kib.nak a társaságival együtt egy nagykerből, hogy csak na, mert kis tétel.
2: nem megyek be, mert nem tudom az árát...
3: HU kioszás???
4: zaja gépeléskor???

Szóval:
Ha halk, mint a laptop...
Ha tudom az árát
Ha olyan helyen van, ahol adnak 1db-ot, veszek egyet!

DE TUDJAM MÁR MEG, a fenébe is...

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#11) Sidaries

Sidaries
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem csúnya.

I am the Visionaire, follow me if you dare...

(#12) Mazlee

Mazlee
(fanatikus tag)

Szerintem nagyon csunya. ennél sokkal jobb dizánt is csináhattak volna.
fém billentyű milyen jól nézne ki?rendes bill kiosztással..

oké tuti drága lenne meg mihaszna, de valami exkluziv kiadvány lehetne. mint a Logitech fekete navigátora. sosem akartam extra billentyűzetet mert minek, de arra mégis kiadtam annyit amennyi :)

Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot

(#13) biker

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

biztos ízlésficamos vagyok, mert rohadt jól néz ki sztem...

ÉS VENNI AKAROK? DE HOL???

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#14) biker válasza Mazlee (#12) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bemész kedves egy JET kútra, ott tankolás után 20percig 200.-ért netezhetsz rozsdamentes fém billentyűzeten :D

(#15) @aMoRF

@aMoRF
(fanatikus tag)

Nekem tetszik DE! miért USB-s? Ha már design akkor lehetett volna rádiós, infárs...
Ha ez igy megy tovább és mindent USB-n keresztül csatlakozik a dobozhoz akkor.... Remélem más is átérzi a problémát.... :)

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#16) joysefke

joysefke
(senior tag)

Nem értem, hogy mi a fenének kellene rá 'MULTIMÉDIABILLENTYŰ'
Én a jobb oldali windowsbillentyűt, meg a sleep meg a power down stb billentyűket kiszedtem a billenytűzetből, mert idegesített. (tudom, hogy kikapcsolhattam volna, de akkor sincs ott a helye, meg jobban szinkronizál a kezem, ha vannak üres helyek :) )

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

(#17) amdk7

amdk7
(fanatikus tag)

Ezek után kiváncsian várom az alu egeret, hozzá illő alu egéralátéttel! :)

(#18) torz on borz

torz on borz
(PH! addikt)

Nem tettek bele kihajtható lábakat. Hmmhmm hát én akármennyi bill.-t próbálltam eddig mind1iknek kihajtottam lábát úgy volt kényelmes.

A SÖRöm a legszebb öröm !

(#19) Mazlee válasza amdk7 (#17) üzenetére

Mazlee
(fanatikus tag)

Cooler Master alu egérpad már létezik :)

Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot

(#20) gesuz válasza @aMoRF (#15) üzenetére

gesuz
(senior tag)

Mert az USB erre találták ki.

Kötelemfakasztó - A könyvek legnagyobb hibája, hogy nincs bennük CTRL+F. ''Or do something that's never been done''

(#21) Tchoepi válasza amdk7 (#17) üzenetére

Tchoepi
(fanatikus tag)

Thermaltake is csinál alu egérpadot (2 szinben is). :)

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, és senki sem kiváncsi a másikéra.

(#22) L3zl13 válasza biker (#10) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Erre csak annyit mondanék, hogy:
1. talán nem árulja senki kiskerben
2. Szinte minden kisker regisztrált vásárló az összes nagykerben. Szóval egy jobb üzletben megmondod, hogy ilyet szeretnél, és ebben a nagykerben van. Aztán pár napon belül hozatnak neked. (Főleg ha egyébbként is vásárolnak ott.)
3. Nem tudom, hogy ilyen infót kiadnak-e, de lehet, hogy a nagykerben is segítenek, és megmondják, hol vásárolhatsz ilyet.

Aki hülye, haljon meg!

(#23) Kalandor válasza amdk7 (#1) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

compaq evok mellé a compaqtól ilyesmi alu billentyűzetet kaptunk.
bár ez rendes kiosztású és nem ívelt.
ja és tele van programozható gombokkal :))

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#24) amdk7

amdk7
(fanatikus tag)

Köszi a rengeteg infot, ebből is látszik, hogy minden nap tanul az ember valamit. :)
Mégegyszer köszi!

(#25) utax válasza biker (#10) üzenetére

utax
(fanatikus tag)

talán azért nem olvashatsz itt ilyen infókat, mert ez egy HÍR, nem pedig TERMÉKISMERTETŐ, és a pH! se nem nagyker, se nem kisker, nem ez a dolga. ha kell egy ilyen, menj be a boltba és mondd meg hogy hozzanak neked egy ilyet mert te meg akarod venni.
na és HU meg zaj ??? még az árát sem tudják !
szerintem ne egy ''kisszines'' hírtől várj vásárlási jótanácsokat ... arra ott a Chip magazin
örülj, hogy itt most tudomás szerezhettél a létezéséről :)

Use the force, Dude !

(#26) dshk

dshk
(fanatikus tag)

ez nem egy vicc?

(#27) atus válasza biker (#10) üzenetére

atus
(őstag)

Utaxnak van igaza ebben. Mi CoolNessesek meg egyébként sem vagyunk összeköttetésben a nagykerekkel, ha valami új cucc itthon megjelenik, azt általában Parciék postolják. Mi meg a külföldi oldalakról vesszük az infót, és sokszor, mint ebben az esetben is egy még egyelőre meg sem jelent termékről van szó, ami felkeltette az érdeklődésünket.
Ára még külföldön sincs, még kábé se. Nem írtam magyar nagykereskedő nevet, mivel nincs. Ha az eddigi tendecia folytatódik, akkor egy éven belül nem is lesz ilyen billentyűzet itthon. Sajnos.
HU kiosztás? :))
A gépelési zaj pedig olyan, mint egy normál laptop billentyűzeten. Nem hangos.
Akik pedig jajongnak, hogy nem rádiós, lesz belőle valószínűleg az is. :) A CoolerMaster azért állt neki eleve ilyet gyártani, mert sok más fórumban nyavajogtak a júzerek, hogy nekik valami egyszerű vonalú, kicsi alumínium klaviatúra kellene. Voilá! Elkészült. Rádiósat is sokan kértek, szinte biztos, hogy azt is fognak gyártani. De a teszt is egy ún. Pre-Production modellel készült, tehát a gyár küldött egy még nem 100%-ig végleges tesztpéldányt.
Személy szerint, én kimondottan örülök, hogy legalább külföldön a kereslet alakítja a kínálatot...

Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

(#28) Bagoly válasza atus (#27) üzenetére

Bagoly
(senior tag)

Ezzel a magyarázattal meg az a baj, hogy ha nem elérhető a cucc, akkor minek bemutatni. Örülhetünk, hogy fél év múlva már ezen prüntyöghetnek japánban? Természetesen teljesen más lenne a szitu, ha valami új technológiáról jelenne meg a hír, az nyilván érdekli a ''szakmai'' (vagy műkedvelő) fórumosokat. Na de kérem, ez egy billentyűzet, nem spanyol viasz. Ráadásul kapni sem lehet (az alapján amit leírtál) sehol. Az ilyen típusú nyálcsorgattatásnak nem hinném, hogy túl sok értelme van. :(

(Mellesleg szerintem is randa)

''A nagy Nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid Mának nézze túl szemem.''

(#29) X-COM

X-COM
(PH! nagyúr)

nekem tecccik, kár, hogy nem lehet majd mádzsárban kapni

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#30) hungeek válasza Tchoepi (#21) üzenetére

hungeek
(őstag)

hol lehet kapni és mennyiért?

illene a fekete logitech egeremhez és billemhez :)

Joey doesn't share food!

(#31) atus válasza Bagoly (#28) üzenetére

atus
(őstag)

A szubjektív, hogy randa vagy nem, sokaknek nem tetszett, de sokaknak igen. A képek egyébként nem túl jók róla, szerintem életben igenis jól nézhet ki.
Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy bemutatjuk-e vagy nem. Ha a Chieftec meg a különböző alu házakat nem ismertettük volna meg az olvasókkal, akkor nem született volna meg rá a kereslet. Akkor pedig nem hozták volna meg Magyarországra, mert elég könnyeb befürödhettek volna vele. Szerencsére egyre inkább a kereslet generálja a kínálatot, mi pedig a keresletet. Ráadásul elég sok nagyker és importőr olvassa a PH!-t, akik innen informálódhatnak arról, hogy mit érdemes behozni és mit nem.
-o-
Az, hogy még nem lehet kapni a hír frissességét mutatja, pár héten belül megjelenik, akkor már bárki hozzájuthat.
Nem spanyol viasz, de naponta nincs 8 korszakalkotó áttörés a számítástechnikában, és van akit ez is érdekel.

Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

(#32) Petya

Petya
(tag)

Azt hittem első értelmes coolness dologról fogok olvasni erre ugy néz ki mint a b@a. Pedig már láttam magam előtt az ezüstös színű aluminiumbillentyűzetet krómdiszítéssel. De szép is lenne egy ilyen! :O

(#33) Petya válasza atus (#31) üzenetére

Petya
(tag)

Remélem azért csepegtetnek nektek ezért valamit, ha már nektek köszönhetik valóban! :)

(#34) steveetm

steveetm
(PH! addikt)

Hali!
Hát nekem nagyon teccik!!
Régen volt egy mikrokapcsolos billentyűzetem, annak a hnagja rohadtul teccet, meg a billek ellenállása is jó volt. Ha ez is ilyen vagy hasonló uti veszek egyet:))
De hol is lehet kapni?
Üdv.: Steveetm

(#35) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ergonómia, kényelmes használat? Na neee. A domborúan ívelt forma nehezebbé teszi a felső billentyűk elérését akkor, ha nem emelem fel az alkaromat az asztalról, na meg közben véletlenül is lenyomhatok egyet billentyűt az alsóbb sorokban. Ha már ívelt, akkor inkább homorúan ívelt legyen.

Nme tudom, volt-e már vki úgy, hogy véletlenül rátenyerelt a billentyűzetre, esetleg leesett. A műanyag billentyűzet rugalmas, az alumínium viszont maradandóan deformálódik.

Mi haszna van zsúfolt notebook kiosztásnak, amikor van elég hely? Inkább a numerikus keypadet rakták volna baloldalra, hogy könnyebben el lehessen érni az egeret.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#36) L3zl13 válasza shtml (#35) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Az A4 tech gyárt olyan billát. Te ismered? Nem volt nehéz megszokni?

Aki hülye, haljon meg!

(#37) sirály12

sirály12
(őstag)

Hát szerintem elég sz...rra sikerült. Nem kimondottan jó a formája sem.
Szal szerintem PÁF (pocsék áruk fóruma).

Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!

(#38) gesuz válasza shtml (#35) üzenetére

gesuz
(senior tag)

Numerikust bal oldalra. Nem nagyon használod mi?

Kötelemfakasztó - A könyvek legnagyobb hibája, hogy nincs bennük CTRL+F. ''Or do something that's never been done''

(#39) dshk válasza gesuz (#38) üzenetére

dshk
(fanatikus tag)

most mondok neked egy meglepőt:
amíg a számológépek voltak az irodákban az adminisztrátorok bal kézzel nyomkodták a számológépet, mégpedig mint a villám, mivel hogy a jobbal írták az eredményt...

(#40) gesuz válasza dshk (#39) üzenetére

gesuz
(senior tag)

Eddig én jobbal nyomkodtam a numerikusat. most tehát kezdjek el megtanulni a másikkal is.

(#41) gesuz válasza dshk (#39) üzenetére

gesuz
(senior tag)

Eddig én jobbal nyomkodtam a numerikusat. most tehát kezdjek el megtanulni a másikkal is.

(#42) shtml válasza gesuz (#38) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs olyan A4tech billentyűzetem, de nem lenne nehéz megszokni. A telefonon is bal kézzel ütöm be a számokat, pedig jobbkezes vagyok.

Viszont min. 10 cm-rel közelebb lenne az egér.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#43) biker válasza atus (#27) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

okés, bennem van a hiba, hogy azt hittem, hogy a forgalmazonak feltüntetett cégnél esetleg lehet tudni valamit...
(...termékek hazai forgalmazója... kezdetü mondat...)

a tesztpéldány sem eladó? :D

(#44) DuncanGhola

DuncanGhola
(tag)

hmmm, ha lenne belőle rádiós verzió, akkor meggondolnám :)

Coca Cola, sometimes war

(#45) tomcs válasza shtml (#42) üzenetére

tomcs
(őstag)
LOGOUT blog

nem mindenkinek.. en pl nem birnam elviselni ha bal oldalra kerulne, annyira megszoktam. ha szamokat kell beirni mindig a numerikushoz nyulok, szinte sose hasznalom a ''felso sort''

Négy éve két új autónk volt. Most csak egy van, meg egy négy éves. Rosszabbul élünk, mint négy éve.

(#46) gesuz

gesuz
(senior tag)

Kilehetrá vezetni a heatpipet és télen melegíti a kezem:)
Csak az a baj, hogy nyár jön.:)

(#47) Polesz

Polesz
(PH! addikt)

hmm 84 gombos bill nosztalgia :)

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

(#48) dshk válasza gesuz (#40) üzenetére

dshk
(fanatikus tag)

''Eddig én jobbal nyomkodtam a numerikusat. most tehát kezdjek el megtanulni a másikkal is.''

Hány éves vagy? Mert ha már jól benne vagy a nyugdíjaskorban, akkor nem mondok semmit. :-)

(#49) zsoltee10

zsoltee10
(VIP)

Hát nem valami szemet gyönyörködtető látvány szerintem sem. Ráadásul nem is jól használható. Az 1200 Forintos billentyűm kényelmesebb. :DD

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#50) gesuz válasza dshk (#48) üzenetére

gesuz
(senior tag)

?:)
Tegyük fel, hogy még nem csak olyan billentyűket csinálnak aminek baloldalon van a numerikus része:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.