Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) nn687

nn687
(tag)

Ez miért épp most lett hír? Már tavaly decemberben is megtalálható volt a gyártó oldalán.

XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...

(#2) kovy79

kovy79
(őstag)

Ez tetszik, különösen a ''duplakattintás'' gomb csak valami ''drótmentes'' változatban is jó lenne.
Amúgy az A4Tech egyre jobb minőségű cuccokat csinál.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#3) bandrew

bandrew
(tag)

És kicsiny hazánkban mikor lehet már kapni? és nem utolsósorban mennyiért? és hol?
teccikteccik :C

Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.

(#4) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Nem tom, az a duplakatt gomb elég kicsinek tünik, nem tudom mennyire jól kezelhető... :F

Aki hülye, haljon meg!

(#5) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Már a a WOP35-ömben is Omron kapcslók voltak, nem is mentek tönkre eddig(3év).
Nekem 2 görgős változat kellene és már szaladnék is a boltba :)

(#6) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Ha még mindig játszanék fps játékokkal akkor vennék egy ilyen egeret. Rövid sorozatok szempontjából igen hasznos ez a 3shot gomb. Ha belegondol az ember az fps játékokban a távolra is hatékony gépfegyverek kb a 3 golyó után kezdenek el szórni messzire. Ezzel a megoldással sztem még nagyot alakíthatnak. CS-ben jó pont, és COD-ben is remekül lehetne használni. Ha netán egy avatottabb gamernek kezébe kerül egy ilyen példány akkor írja le, hogy vált be ez a ''gombocska''. Személy szerint ha tervezhetnék egy igazi gamer egeret akkor arra nem tennék görgöt, inkább csak ehez hasonló specializált gombot. Görgővel nem igazán váltanak manapság már fegyvert, bár izlések és pofonok.

[Szerkesztve]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#7) Loha válasza D.Orion (#6) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

COD-ban piztolyozásnál lehet jó, mert ott azon múlik a tűzerő, hogy milyen gyorsan kattingatsz :) Én görgővel váltok fegyvert, és ahogy killcamből láttam a többség szintén.

(#8) kics1

kics1
(fanatikus tag)

van egy razer db-m és mégis ms 3.0-val jatszom... nem latom okat hogy ilyenre csereljem le... de biztos jo annak aki uj egeret akar venni...

(#9) Mania

Mania
(őstag)

Nekem bejött az A4Tech.
2 évig egy WOP-35-t használtam,mától egy SWOP-80-at. :)

(#10) D.Orion válasza Loha (#7) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Jap, ott a pont cod-ben a kp az über fegyver. Hát sztem nagyon nem célszerű a görgő, főleg többfegyveres gameknél. COD-ben is elég ''lassú'' és még pontatlan is lehet, ha pl, kp-ről akarsz nade-re váltani. Nekem egyszerűbb volt megnyomni egy gombot a billen. Ez szubjektív, mindenki máskép csinálja :) Ha meglátnád a régi cfg-m akkor a hajad az égnek állna ;]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#11) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kellemes eszétikai élmény, és ez a ''kis újítás'' se tűnik rossznak - ismeve az eddigi A4Tech árakat ezek se lesznek drágák...
Lehet, h megvan az új pateszom?!
:U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#12) D.Orion válasza kics1 (#8) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Nekem is microsoft 3.0 van. Anno 10K-ba került és most 5 év után kezdem észrevenni, hogy a festékkkopáson kívűl, mintha kezdelne lassúlni. Bár már teljesen mindegy, hisz játszani már nem játszok. 2napja vett öcsém mx518-at és amikor megfogtam az egeret nem akartam elhinni, hogy az nem az enyém. Mindösszesen annyiban különbözik az mx518 az ms3.0-tól külsőben, hogy a kisujjat jobban el lehet helyezni és sztem a bal oldali két gomb túl elkülőnitet lett, az enyémhez képest.

(#13) D.Orion válasza bolondember (#11) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát én nem merném azt mondani, hogy olcsó darab lesz a csúcsmodel, hisz elég komoly belsővel rendelkezik.

(#14) Re-Tech

Re-Tech
(fanatikus tag)

''Sorozatlövő'' gomb. Utálom ezt mondani, de L0L. Szerintem John 'Fatality' Wendel is ilyet fog venni, mert csak ezzel lehet jó HS-okat nyomni CS-ben...
Nálam ez parasztvakítás kategória, enélkül is lehet jól játszani, sőt, ránézésre elég messzire előre kell nyúlni érte, nem hinném, hogy túl kényelmes lenne.
Ezek a kapcsolók meg miért olyan nagy számok? Lehet, hogy A4 Tech-éknél nagy szó a 3 év gari, én erre azt mondom, hogy inkább vettem 5 éve súlyos pénzekért egy Logi Dual Opticalt, amin már a hüvelykujjamnál már foszladozik le a gumiborítás, de még mindig olyan az egér többi része, mintha új lenne. Inkáb egyszer 10 ezer, mint háromszor 4 ezer.
Csoki.
Egy Logi márkabuzi :)

(#15) Loha válasza Re-Tech (#14) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Szerintem a 19k-s egér a parasztvakítás, mert én a WOP-35-el is jó vagyok :)
Szerintem marha nagy szó, ha egy 5k-s egérre 3év garit vállalnak.
Ezekbe is ugyan az az optica van mint a Logikban.

Inkább egyszer 10 ezer, mint háromszor 4 ezer.
A 3év gari melyik részét nem érted? :U
Ha 3 éven belül vmi baja lesz kapsz helyette újat... 3év után meg úgy is eljár felette az idő... :U

(#16) bolondember válasza D.Orion (#13) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem tudom, most, h körbenéztem a bp- iárlistákon, a legdrágább A4-patesz 5k körül volt, tehát szvsz 7-8k körül lehet majd (remélem! :U )

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#17) D.Orion válasza Loha (#15) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

3év után meg úgy is eljár felette az idő... <Ezt hogy értetted? 3év alatt megy tönkre az egér vagy 3év alatt jobbakat csinálnak(pl.:2000dpi, stb)

Én speciel nem hiszek a 200dpi meg hasonló dolgok csodás hatásaiban. Azért azt elismerem, hogy egy igényesebb egérpad szükséges a komolyabb játékhoz. Nekem egyszer volt Steelpad-em és tényleg jobb volt vele játszani. Aztán fogtam egy szönyegdarabot és azon még jobb volt ;)

Ez nem neked szól. Kinek nem inge ne vegye magára:
Aki esetleg úgy gondolja, hogy a 2000dpi meg a 15g gyorsulás teszi őt nagy játékossá annak ajánlom figyelmébe a német TEAM64.AMD CS csapatot. Egy kis rövid játékos/egérkéje ismertető:

Konstantin: Logitech mx518
sabotaGe: Logiteck mx300
chief: MS Intellieye
bara: ms IE 3.0
neon: intelli 1.1 optical black
neo: mx 300
hack: mx 510
Inser7: Razer plasma

(#18) kircipeti válasza Re-Tech (#14) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

Fatality CS-zik? Az nagy csalodas lenne... :U

http://tinyurl.com/kircip

(#19) Re-Tech válasza kircipeti (#18) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

Jogos :D

(#20) anulu válasza Re-Tech (#14) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

maximálisan meg tudlak érteni :)

MX700-am van, és más nem kell! :D ez az egér szerintem úgy tökéletes, ahogy van, és szerintem sem az egér csinál vkiből nagy játékost!

múltkor volt ''szerencsém'' egy X7-hez. úgy sz@r szerintem, ahogy van. ragad, izzad alatta a kezem, és még jóval kisebb is, mint a Logitech-em. lehet, h olcsó, de köszönöm, inkább fizetek jóval többet, de használok egy olyan egeret, amivel akár 5-6óra WoW-ozás után sincs bajom. az X7 10 perc CS után irritált. a pontosságával bajom nem volt, de inkább kihagyom.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#21) D.Orion válasza D.Orion (#17) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

200dpi<< loal lemaradt egy nulla. :B Hát igen amikor az ember álmos és egy kicsit duplán is lát akkor az ilyen dolgok nem tűnnek fel.

Anulu ezek szerint akkor van még mit fejleszteni az egéren :F Az izzadó tenyer mondjuk tényleg zavaró dolog tud lenni. Nálam speciel a legnagyobb gond az egereknél, hogy a lapát tenyeremben meg a hosszú ujjaim között még az ms 3.0 is kicsinek tűnik. :B

[Szerkesztve]

(#22) Re-Tech válasza Loha (#15) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

Mindenki olyan egerete vesz magának, amilyen neki tetszik/megengedheti magának. A G7 már tényleg kicsit húzós összegbe kerül, de akinek a legjobb kell (legalábbis drótnélküli), az úgy is megfizeti.
Sauberekben is Ferrari motor van, vagy nem? :))
Ezelőtt nekem is egy A4 Tech egerem volt, a pontos típusára már nem emlékszem de 4 gombos 2 görgős golyós volt. Nagyon szerettem, jól szolgált pár évig. Aztán lett egy ''drága'' egerem, és ég és föld a különbség minőségben a kettő között.

(#23) kics1

kics1
(fanatikus tag)

nekem is volt wop35-m még a legelso szériás, azt hiszem 3honap q3-t birt ki nalam...

(#24) zeg válasza anulu (#20) üzenetére

zeg
(senior tag)

Ha a brutto 4700-as x-708 volt a kezdet, akkor a többszörösébe kerülő folytatásnak nem lesz szégyenkeznivalója egy logi mellett.

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#25) Franklin válasza kircipeti (#18) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Tudtommal volt már CS klánban, de nem értek el komoly eredményeket és abbahagyta... de cáfoljon meg vki ha nem így volt, vagy keverem vkivel...

A sorozatlövőnek meg nem sok értelmét látom... mire átteszi az ujját az ember a gombra, addig a bal gombbal is pötyögtet 2-3-mat :-)

(#26) kircipeti válasza zeg (#24) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

A sima X-718 is csak 6,3k brutto.

(#27) PumPi válasza Franklin (#25) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Hát azért nem olyan nagy meló 3mmt arrébvinni az újjadat.:D

Én maradok a sima MS Intellimouse Opticalnál, 4éve használom, lehet nem a legújjabb, lehet nem a legszebb, de amikor eggyik reggel nem ment:F majdnem sírtam, annyira szívemhez nőtt, aztán megjavult:F, pár hete vettem neki teflonszalagot, meg alá egy steelpadet, és szerintem király, ha lemosnám még mindíg olyan lenne mint az új, pedig napi 4-6órát használom.

Vorsprung durch Technik..

(#28) Eagl3 válasza PumPi (#27) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem néz ki rosszul ez az egér, de ez a ''sorozat lövő gomb'' sztem elég gáz... egyrészt, semmi értelme, másrészt ha valaki jár versenyekre stb. nemhiszem, hogy tolerálják az eféle dolgokat. Hamár úgyis feljött ez a CS téma, mekkora kamu lenne már, hogy coltal a pálya másik feléből gombnyomásonkánt 3as sorozatokat adsz? Tegyük fel ott van a clarion, mekkora kamu fejeseket lehe már lőni burstel? :) Namost u. e. coltal v. kalával már elég brutál sztem :)
Támogatom a ''paraszt vakító'' kifejezést.

:(

(#29) anulu válasza D.Orion (#21) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nekem is nagy kezeim vannak :) az MX700 pont beleillik, olyan, mintha a meghosszabítása lenne a kezemnek. számomra maga a tökéletesség :D

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#30) Drótszamár

Drótszamár
(senior tag)

A táblázatban a cpi az direkt cpi? És ha igen akkor az minek a rövidítése? Én még nem találkoztam vele.

(o Y o)

(#31) Aegis1

Aegis1
(lelkes újonc)

Sziasztok

Valaki tudna segíteni? [link]

(#32) Loha válasza Drótszamár (#30) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

CPI = counts per inch
Elvileg egereknél ez a korrect megnevezés nem a DPI.

(#33) PumPi válasza Eagl3 (#28) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Na jó azért, én ezt nem nagyon tudom elképzelni, úgy kell ezt elképzelni mint a Glock burstfire módját? Akkor te is tudod hogy lószart nem ér, messzire.
Aztán ha meg tényleg működik, és hőbörgés van, akkor, nem tilos ilyet venni.:) Aztán szépen lassan az összes egérgyártó rárakná a gombot.:)

Vorsprung durch Technik..

(#34) Eagl3 válasza PumPi (#33) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, úgy kell elképzelni mint a clarion burstfire módját, ami köztuduttan igen kamu fegyver tud lenni messzi lövéseknél :U

(#35) Aegis1 válasza Aegis1 (#31) üzenetére

Aegis1
(lelkes újonc)

tárgytalan :D

(#36) detroitrw

detroitrw
(őstag)

lehet tudni hogy mennyibe kerülnek az x-7** F es széria tagjai?
euros árak is érdekelnének
ill. hivatalos magyarországi beszállítok
meg ilyenek

jelen esetbe egy X-718F et néztem ki magamnak

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#37) bolondember válasza detroitrw (#36) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

itthon én még nem láttam kisker árlistán, szvsz még vagy 2 7, minimum, mire ideér...
De engem is érdekelne majd - én saccperkábé 7k indulóárra számítok...

(#38) detroitrw válasza bolondember (#37) üzenetére

detroitrw
(őstag)

7k induló ár?
szal.. a X-710F lenne annyi?
hmmm

na miközbe írom keresek is s találtam egy ilyet:
[link]
az X-708 5,280 Ft bruttó

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#39) bolondember válasza detroitrw (#38) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na látod, ebből indulok én is ki...

(#40) detroitrw válasza bolondember (#39) üzenetére

detroitrw
(őstag)

még egy kis infó az áráról:
[link]
sajnos még ez se az F sorozat de jó kiinduló alap
szerintem típusonként +1.5k azt akkor annyi az F-es e, hisz csak plus egy gomb van rajta :)

(#41) kircipeti válasza detroitrw (#40) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

X708 4,7k ->e-digital
X710 5,2k ->beco
X718 6,3k ->beco

Az F-es sorozat max +1,5k, de sztem nem er meg annyit az a gomb :))

(#42) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Az még hagyján, hogy AK-val 3-at lő, de a CS-ben a Magnummal? :( Vagy a CoD-ban a Car98-cal mit kezd? :( És ha pl a 8 golyót 3 ilyen kattintással kiengedi az M1 Garandból, betáraz és az utolsó kilencedig golyót is kilövi még? :F Izgalmas lesz így a játék, mondhatom! :( Akkor már inkább görgetek tól és leütöm a gránáttal az ellent! ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#43) detroitrw válasza macilaci78 (#42) üzenetére

detroitrw
(őstag)

hát szerintem ez a sorozatlövő gomb csak a sorozat lövésre képes fegyvereknél fog használni /mármint sorozatba/
mert ha jol tudom akkor olyan mintha 3-szor gyorsan megnyomnád a gombot.
szal a magnumnál 1-et lőne ki csak :)
ill. ''a 8 golyót 3 ilyen kattintással kiengedi az M1 Garandből'' pedig úgy működne hogy a végén csak 2-őt lőne ki. :P

máshol meg a duplakattintást helyetesítí :U

(#44) bolondember válasza detroitrw (#43) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

szeintem is vmi ilyesmi lehet...

(#45) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

esetleg vkinek infója a várható megjelenésről?! :F

(#46) GombócArtúr

GombócArtúr
(őstag)

A4 Tech IRW25! imádom :)

''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''

(#47) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Elég jól néznek ki ezek az egerek. Ha így megy, akkor az A4Tech magára talál majd. :C

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#48) bolondember válasza Thomas1 (#47) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na meg a vásárlókra - ha nem lesz drága, egy x710f-1re lehet befizetek - pláne, h a mostani pateszom lassan kezd haldokolni... :(

(#49) Solad válasza D.Orion (#17) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

Attol hogy te nem hiszel benne, meg nem veletlenul csinaljak azokat az optikakat.. ms 1.1a-m van es ha nagyot kell fordulni igencsak azt mondja az optika hogy hello....

Példaképem Gregory House

(#50) Solad válasza Eagl3 (#34) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

u8gy biztos nem kell elkepzelni... attol hogy az eger surubben adja le a jelet attol meg a fegyver nem fog surubben loni.... :U

Példaképem Gregory House

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.