Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Szlopa

Szlopa
(kvázi-tag)

Korrekt hatásfok...
korrekt teljesítmény...

Már csak egy korrekt árcédula kell mellé, és BestBuy lesz!

(#2) DeltaPower válasza Szlopa (#1) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

gyanúsan best buy valóban

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#3) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát a kinézete alapján csak nem kerül majd nagyon sokba, akár bestbuy is lehet, főleg hogy 450W, s nem egy 628. kilowattos szörnyeteg. :R

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#4) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Kérdés hogy milyen áron adják,ha az 1000W arában lesz akkor hiába.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#5) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

érdekes hogy ilyen hivalkodóan jó teljesítmény mellé nem társítottak hivalkodó külsőt (fekete, vagy FSP-nél kék ház, harisnyázott kábelek, bár ez lehet, mert ugye képen nem látszik). kíváncsi vagyok én is az árára.

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#6) shteer válasza FireKeeper (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

bízzunk benne, hogy a kezdetek után egy szebb, moduláris modell is megkapja a belsőt

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#7) Móci válasza FireKeeper (#5) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is hiányzik a kicsit extrább dizájn, de ha jó áron adják, akkor a francot sem érdekli, mert nagyon jó vétel lesz.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) marcias válasza Móci (#7) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Extrább dizájn? A tápodat nézegeted? :D
Három paraméter számít: csatlakozók, zajszint és hatásfok, ezekből nagyon jó. Ezek után komolyan érdekel, hogy nem nikkelezett?
Egyébként 350W-os változat is jöhetne, akár kisebb méretben is.

(#9) kételkedem válasza Móci (#7) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont úgy néz ki, mint egy tápegység. ;)
Számomra teljesen mindegy, hogy mennyire szép vagy átlagos a kinézete, úgysem látom.
A 93,13% hatásfok az tényleg magáért beszél!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#10) Móci válasza marcias (#8) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Naná! Minden nap befekszek a gép mellé, s a tápomat nézegetve alszom el. ;)
Amúgy talán annyiból 'bánt' a dizájn hiánya, hogy kicsit extrább megjelenést kölcsönöz a tápnak képen, no meg amikor megveszed, s először fogod a kezedben.
Utána nincs értelme, de akkor is.

[ Szerkesztve ]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#11) lsc válasza Móci (#10) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, csak azt az extra dizájnt ki is kell fizetned, semmi sincs ingyen.

Jó ez a táp, az alap "kinézet" miatt talán az árral sem szállnak el, a kék ház min plusz 5e lenne.

Az élet kegyetlen .

(#12) Zeratul

Zeratul
(PH! addikt)

Szeretettel várjuk Stol mester teszt(kín)padjára. :DDD

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#13) nandon

nandon
(tag)

Valóban nagyon ígéretesnek tűnik a műszaki adatai alapján! Az egyszerű design-ból arra lehet következtetni, oly nagyon nem lesz túlárazva... :)
De az itthoni árára kiváncsi leszek..., ha egyáltalán lehet majd kapni nálunk :)

RISC86 Power

(#14) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

wow, lássuk az árát, mert nagyon jól hangzik papíron

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#15) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez már szinte termeli az áramot. :DD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#16) pottyantós válasza nandon (#13) üzenetére

pottyantós
(senior tag)

Nem lesz túlárazva.. :D Szerintem mélyen a zsebbe kell majd nyúlni! :K Pláne itthon! :(((

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#17) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

regota FSP tapokat hasznalok, nagyon jo cuccok, ez meg aztan foleg nyalcsorgatos
ha meg az FSP szokasainak megfeleloen korrekt aron is lesz, akkor aztan tenyleg bestbuy :C

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#18) proci985 válasza marcias (#8) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja, de az "oem" FSPknél a csatikat se vitték/viszik annyira túlzásba.

az 500as GLnen van 2 sata, 7 molex és egy hatpines. a leoldót is lespórolták a molexek végéről (olyan már a 360as chiefteceken is van). az APNről a 8pines proccsatit hagyták le.

szóval a bele minenképpen szuper lesz a teszt alapján, remélhetőleg fognak rá elég csatit is rakni.

árra meg: valszeg lenyomja a kis goldos enermaxok árát, már csak ezért is megérte:) szerintem annyira azért nem lesz drága (tippre 20k alatt).

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#19) Srodney válasza lsc (#11) üzenetére

Srodney
(senior tag)

épp ez az,vannak rossz tápok ahol pont a kinézetet kell megfizetni...még jó hogy ez nincs teleaggatva mindenféle hülyeséggel.azért ilyen paraméterekkel jó kis ára lesz neki. :Y

(#20) EarL 007 válasza proci985 (#18) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez fura, nekem a Giga 460-as tápon 4 sata, 4 molex, 2 floppy, 1 pcie 6pines, 1 4pines 12V procicsati, és a 24-es van. :)

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#21) vzsryl

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos vagyok benne, hogy kedvező ára lesz, mert alig lesz rá vevő. Ezt arra alapozom, hogy a vérpistikék vagy a nagy névleges teljesítményre vagy a külsőre izgulnak rá és ez a táp mindkettőben gyenge. És mint tudjuk, vérpistikéből rengeteg van.
De ennek mi - tudatós vásárlók - örülhetünk. :)

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#22) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Én olyan 20 - 25 ezer Forint közé tippelem az árát.
Esetleg 30 ezer, de akkor már nagyon erősen fog a kréta.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#23) Silentfrog válasza kételkedem (#9) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Az átlag felhasználonak bőven elég ez a táp
Majd az ára fogja eldönteni,hogy mennyire fogják vinni.
A hatásfok azért elég meggyőző :K

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#24) marcias válasza lsc (#11) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Jaja, manapság, ami olcsónak néz ki, az többnyire az is. :D

(#25) bartucc válasza vzsryl (#21) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért a legtöbben 450W alatt vásárolnak általában, inkább a minőség a gond, nem a nagy teljesítmény a legtöbb táppal. Viszont nekem nagyon bejön, ha jó áron lesz, és az asztalit megtartom, következő tápnak jöhet. :K

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#26) FireKeeper válasza vzsryl (#21) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pontosan :R
max, ha mást nem is, de befesteni meg felharisnyázni fel lehet picipénzből :D

(#27) sutszi

sutszi
(senior tag)

Nem értem, miért ennyire fontos a külső egy tápnál egyeseknek?! Félreértés ne essék, senkinek nem akarok a lelkébe gázolni.
Számomra hihetetlen, hogy végre eljutottunk oda, egy táp végre egy 100W-os gépet meg tud etetni ~ 110W-ból. és nem (olykor) 140W-150W-ból.
Akinek ez elhanyagolható különbség lelke rajta, nekem nem.
Remek tulajdonságai vannak, és pont úgy is néz ki mint egy táp, szóval már csak az ára ne legyen magas és ideális választás lesz. :C :C

(#28) bitblueduck

bitblueduck
(tag)
LOGOUT blog

Ritka jó hatásfok, de csak ezért meggondolnám mekkora felárat fizetek. Ha mondjuk 1-1,5 éven belül megtérül a plusz pénz akkor találnám érdemesnek.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#29) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Én nem adok 4-5000 ft-ot mert kékre vagy zöldre van festve és rányomnak egy csili matricát (corsair), jó a hatásfok, nem 3000Kw-os,olcsó= bejövős, a házam úgy is eltakarja és van abba elég LED meg kijelző, majd pislognak azok.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#30) hfrankee

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

De lecserélném a Bluestorm I-emet erre.
Azért remélem, hogy bőven 20k alatt lesz az ára,sőt,inkább 15k alatt...

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#31) student

student
(senior tag)

egy home usernek minek kell 300 wattosnál több :F

nekem 200w noném van venti nélkül. ;] p4+gf6600gt-hez

[ Szerkesztve ]

up!

(#32) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Ez igen!
Nem számítottam rá, hogy ilyen hamar megjelennek a Platinum hatásfokú tápok!
Ez 115 vagy 230V-ra vonatkozik egyébként?

(#33) vzsryl válasza bartucc (#25) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Azért a legtöbben 450W alatt vásárolnak általában"

Ne a pár évvel ezelőtti tendenciából és a ph tagokból indulj ki. Manapság már minden vérpistike 600W-os hákácét meg elcépávört vesz. Csak nézz körbe az olyan ismerőseid között, akik nem régiben vettek tápot, nem értenek hozzá és nem is segítettél nekik a választásban (esetleg nem hallgatott rád).

(#32) Angel1981: 115V-ra, tehát 230V-on +1-2%-ot még rá kell számolni. :)

[ Szerkesztve ]

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#34) .mf válasza FireKeeper (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ez az OEM szériába tartozik, nem a consumer Blue Storm, Everest, stb brandhez. Abból is biztos hamarosan fognak jönni.

---

Különösen dícséretes, hogy 450W-os, és nem a szokásos trükközés, hogy 7-8-900W, mert ott jó a hatásfok, és úgy kapják a Gold minősítést.

Tippre: a 3.3V-ot most már külön állítják elő, saját digitális kapcsolóüzemű táp-IC-vel, nem pedig 5V-ról analóg módon. Még biztos lesz ezen felül is valami, kíváncsi leszek a tesztekre.

Ha már ilyen jó a hatásfok, remélem jó lesz a venti-vezérlése is (ilyen hatásfok mellett kis terhelésnél akár ki is lehet kapcsolni), valamint azt is remélem, hogy lesznek ebből venti-nélküli modellek is. No meg azt is, hogy kicsit fellendíti a táp-piac versenyét :))

(#35) 14adam válasza Angel1981 (#32) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

90% 92% 89% hatásfoka van 115v-n. Ami megfelel a 115v-n belüli platinum kategóriának mert 115v-n pont ez a hatásfok kell,hogy bekerüljön. Persze 230-on kicsit nagyobb hatásfokkal dolgozik mert ott nincs akkora kábel ellenállás

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#36) Ribi válasza Angel1981 (#32) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Háát nemtudom jól értelmezem-e a táblát, de kb 150V körül :)
Bár ahogy néztem a többi is ilyen feszen van hajtva. Vagy csak én értem félre?
Igaz 115 és 230 között kb 1, max 2% eltérés szokott lenni.

[ Szerkesztve ]

(#37) total90 válasza vzsryl (#33) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos ez így van. Nem, hogy 1kW körüli tápokba fektetnek, de még sz*rokba is. A másik gáz, hogy az üzletekben is rásózzák a hozzá nem értőkre.

(#38) Flashcash válasza Ribi (#36) üzenetére

Flashcash
(PH! addikt)

Rosszul értelmezed mert szinuszos váltakozó feszt látsz a képen.
A csúcsból gyök2-vel kell osztanod, hogy megkapd az effektív értéket.

[ Szerkesztve ]

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#39) Ribi válasza total90 (#37) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Nem hozzáértőnek elég egyszerű azt mondani, hogy kérsz 350W tápot, vagy ugyanannyiért 600-ast? Ki ne akarna x pénzért többet kapni. Csakhát nem részletezik a többi adottságát.

Flashcash: Ehh és tényleg, mindig elfelejtem :R

[ Szerkesztve ]

(#40) daa-raa válasza 14adam (#35) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Inkább a feszültségesés lesz kisebb, nem az impedancia.

Si vis pacem, para bellum.

(#41) FireKeeper válasza bitblueduck (#28) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem a villanyszámlaspórolást kell ilyen esetben számításba venni, kicsit nagyobb volumenben kéne gondolkodnod, hogy meglásd az ilyen tápok igazi előnyét. Csak gondolj bele, ha a világon minden számítógépben ehhez hasonló hatásfokú tápegységek működnének, be lehetne zárni kapásból pár erőművet.
#TheChos3nOne: én inkább azt sajnálom hogy nincs egybenhagyva a 12V-os ág, az ereje sztem nem feltétlenül kevés.

[ Szerkesztve ]

(#42) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kár, hogy kicsit gyenge 12V-on.

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#43) Pete83

Pete83
(lelkes újonc)

:Y :Y

Amióta egy FSP Epsilon 700W elvitte a fél gépemet... azóta tartok az FSPtől... remélem egy ilyen táppal újra a bizalmába kerít!:)

Nagyon pöpecnek tűnik.

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#44) Gyuri27 válasza TheChos3nOne (#42) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mihez?

Jó ez a cucc. Árban sem lesz vészes szerintem.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#45) bobalazs válasza vzsryl (#21) üzenetére

bobalazs
(senior tag)
LOGOUT blog

Kelföldön sok amatőr nem ismeri az FSP -t mint jó márkát.

From freedom came elegance.

(#46) atti_2010 válasza FireKeeper (#41) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az a baj hogy ez csak marketing, az igazi spórolás nem onnan jön hogy a rendszered -10W kevesebbet fogyaszt ha az amúgy is méregdrága tápodat lecseréled egy jóval drágábbra, hanem ha a 100-75W izzót 15-20W takarékra cseréled, mert kevés a befektetés és viszonylag nagy a spórolás.

Pete83A legtöbb táp FSP-s belsejű anélkül hogy tudnád.

[ Szerkesztve ]

(#47) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Szép dolog a hatásfok, de azért meg kell nézni, hogy amit nyer a réven, nem-e veszíti el a vámon. Szóval meg kell nézni, hogy egy ilyen táp átlagos használat alapján hány év alatt hoz össze a villanyszámlán annyit, amennyivel nagyobb az árcédulája a simához képest...és ekkor még csak nullszaldós, ha jótékonyan elfelejtjük a kamatokat. Más tészta az, ha 0-24-es szerverbe kell és más ha átlag napi 2-3 órás használatra

(#48) FireKeeper válasza atti_2010 (#46) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy 1-2W fogyasztású LED-es világításra :P
am tudom én hogy marketing az egész, de attól még fontos, hogy azember ott takarékoskodjon ahol tud, még ha csak kicsit is spórol.

(#49) Chaser válasza FireKeeper (#5) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez az oem változat, biztosan lesz belőle designos is.
Viszont én úgy tudom van már 80+ platinum táp. Nem biztos hogy elszállt ára lesz, az APN is nagy hatásfokú 82-85%-os táp és mégse drága, sőt.

szerk: Érdekes hogy FSP oldalán még csak a 80+ listában van, termékek közt még nem lehet megnézni.

[ Szerkesztve ]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#50) atti_2010 válasza Tigerclaw (#47) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Hát ez az, nálam egész nap megy a gép és mégis elgondolkodtató a csere, de ahol napi 2-3 órát működik ott akár 120% tápot is lehetne rakni (ami ugye már termeli az áramot) hogy megérje.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.