Tényleg nincs még elég fajta? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Tifosi87
(lelkes újonc)

p87
(fanatikus tag)
Hát nah, meg kell élni valamiből, kizárólagos NV gyártók nem tudnak mit csinálni
mivel egy darabig még nem lesz új NV DX11-es GPU és az AMD meg már valószínű 2 hónapon belül piacra dobja, és komoly bevételektől fognak elesni.
Lehet komolyan megfontolják, hogy maradjanak-e kizárólagos NV partnerek.
Professzionális fejhallgató erősítő készítést vállalok, nézz be az apróba.
Nyilván fontolgatják. Amíg az AMD nem veszi be őket a bizalom körébe addig viszont teljesen mind1. Tudtommal pedig egyelőre nem szándékoznak újabb partnert felvenni.
pihaa,nagyon komoly karik...azért simán elfogadnám...
A BFG féle megoldások nagyon tetszenek,kiváncsi lennék a hütés hatékonyságára
szerintem faxa lehet
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Navaze
(tag)
Nagyon jó a Bfg hűtési megoldása szerintem is, csak az kár hogy a radiátor L alakú így nem lehet egymásra pakolni őket hamburgerszerűen, Gtx 285 Sli estében. Állat jól nézhetne ki 2x2 kék ventilátor meg a radiátorok. A legtöbb házban front panelon van is hely a hő kivezetésre.
(............(o)...............(o)..............)

p87
(fanatikus tag)
Ez is igaz, akkor viszont nem sok bevételük lesz.
Az AMD most szépen véreztetni fog. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#7) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)
Én már az uj szériára lennék kiváncsi.Szerintem a mostani széria lett legjobban "átdolgozva".
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#8) darkarthur

darkarthur
(senior tag)
Szidhatják ám az NV-t ezek is! 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

-XadAnuX+
(őstag)
FTW Edition-t elfogadnék, egy gond van vele: nálunk nem lehet kapni EVGA-t 
Ismeretséggel bármit el lehet rendezni
.
A vízhűtéses VGA nagyon keméééény 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

-XadAnuX+
(őstag)
Persze!
Én is az EVGA alaplapomat külföldről szereztem be. De macerás, meg a garancia miatt is azért jobb ha itthon tudom beszerezni a cuccokat.
FTW Edition-al csak egy gond lenne szerintem, az pedig a hang. Én nem bírtam a 295-nek a hangját amikor felpörgött a ventije, ezért inkább eladtam. És itt jön a képbe a BFG-s vízhűtéses verzió, amit te is írtál.
Szerintem fölös volt kiadni,pláne gyári hűtéssel,ennyit te is tudsz emelni rajta,sőt...

antikomcsi
(PH! kedvence)
A másik oldalon jelenleg pont ugyanez a helyzet. Talán ott nem a 83.-ik 4890 jön ki, csak újabb hűtővel? Meg a vevők szempontjából teljesen felesleges 4860, és a (tudásához képest) zabagép 4730 ami egyben kazán is.
AMD valószínű nem dob piacra 2 hónapon belűl semmi igazi újdonságot.
És amíg a 2 gpu gyártó óriás nem ad ki új lapkákat, nincs más választása a partnereknek, mint a meglévő lehetőségek csinosítgatása.
____
Abu, csak, hogy Te is érezd a törődést! 
A GTX295 nem gt200 lapkát hajt meg, hanem lapkákat.

kemény
főleg ha nem egy különálló hűtéssel van ellátva, hanem egy komplett rendszerbe építve 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
"A két GT200 lapkát meghajtó GeForce GTX 295 ..." 
-XadAnuX+: Pedig az Expert forgalmazott EVGA-t.
Max a kiskereket nem érdekelte. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

antikomcsi
(PH! kedvence)
A "két" tényleg ott volt eddig is? Én nem láttam!
Hülye nv kártya kihagyott egy szót! 
Na mindegy ez nem jött be, majd résen leszek,
de a lényeg, hogy érzed, törődünk veled. 
Nem biztos, hogy a kiskereket nem érdekli. Az Expertben sincs minden, főleg, hogy pont az FTW verziókból volt ami egész Eurpában nem volt annó (nforce 750i FTW), csak kb. akkor jött be, amikor itthon már javában a 780i és a 790i futott.
Váá ... már a szavakon spórolnak.
Biztos, hogy gyorsabb legyen a Windóz.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

-XadAnuX+
(őstag)
Igen tudom , hogy egy ideig nálunk is lehetett kapni. Csak nem tudtam pontosan hogy ki forgalmazza nálunk.
És ami elkeserítő, hogy megszűnt a forgalmazása az EVGA-nak, csak nem tudom, hogy mi ennek az oka 
[ Szerkesztve ]

p87
(fanatikus tag)
Nah igen, az AMD most raktártsöpör.
Az NV -mek meg meg kell élni valahogy azután , hogy megjelennek a DX11-es AMD GPU-k.
Komolyan már mindkét gyártónál annyi féle hűtőjű, órajelú, ref. nem ref. kártyái vannak, hogy a laikusoknak követhetetlen.
De ez van.

antikomcsi
(PH! kedvence)
Öreg kis 7300-as agp-s, talán csak nem melegedett még be. 
(#21) p87
Szerinted, hogy neveznék az itteni forumozók, ha az nv a selejtet elkezdené árulni, mint pl. gtx 255, meg gtx270 esetleg gtx293,5?
Raktársöprésnek? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként én a földmunkaképet már jobban várom, mint az örökzöldet. 
[ Szerkesztve ]

p87
(fanatikus tag)
Talán azt mondanák, hogy az NV már megint csak átnevezni tud.
Kíváncsi vagyok milyen lesz az AMD és az Nv gpu-ja.
Az lenne legjobb, ha kb. egyidőbe jönnének, mert konkurencia nélkül kicsit túl fogja árazni az AMD, bár biztos nem annyira mint az NV tenné ilyen helyzetben. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Szerintem nagyon jók ezek a cuccok. A dobozok nagyon dizájnosak, jól mutatna a szekrény tetején a többi mellett. Már csak azért is megérné, ha másért nem. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment
Jajj, ez a "thermo intelligence advanced cooling" nem kellett volna!
Az ilyenektől leesek a székről a röhögéstől! 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i
birom ezeket az optimista AMD/ATI fanokat.... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

-XadAnuX+
(őstag)
Ez jó, én is odavagyok a szép hardver dobozokért ![;]](/dl/s/v1.gif)

bolvar
(fanatikus tag)
szépek meg jók de nem véletlenül nem nyilatkoztak az árról...örült pénzek lesznek ezek a karik.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

bocsika
(fanatikus tag)
De szíp vasaló. És míg gőzt is tud permetezni. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
még egy bőr 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

westlake
(PH! nagyúr)
pedig csak egy kicsit kellene magadat megeroltetni 
evga gtx 295 co-op edition 510$
evga gtx 295 co-op superclocked 520$
evga gtx 295 co-op ftw 560$
evga gtx 295 co-op hydro copper 710$
[ Szerkesztve ]
I'm out.
gondolom az az oka,hogy nem volt rá megfelelő igény...szvsz kurv@ kevés fogyott belőle,és nem érte meg nekik beráncigálni Mo-ra.

Tifosi87
(lelkes újonc)
Mindkét gyártónál ugyanez van.
Valami új fejlesztést hozhatnának már ki ehelyett a sok Y hűtés+X órajel+Z elnevezés; Z elnevezés+Y órajel+X hűtés; X hűtés+Z órajel+Yelnevezés kártya helyett..
FTW edition, jóhogymár nem OMGROTFLOLWOOTNOOB edition.
Nem lehet mindenki pesszimista NV fan. Van már belőle elég. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Nagyon tetszenek az EVGA GTX295 kártyái. Egy baj van velük dx10-esek csak.

Dyno
(PH! kedvence)
Jók ezek.
de nagyon odáig vagytok a dx11-el, 10-el is ez volt aztán széplasan lecsendesült....
A hype ugyanaz, de valószínűleg most tényleg lesz némi fejlődés. 
Milyennapvan?

-XadAnuX+
(őstag)
Hát nem tudom, jó pár ember van körülöttem akik nagyon szeretik az EVGA cuccokat, engem is beleértve. Más kérdés, hogy ha nincs nagy kereslet rá, nem éri meg nekik forgalmazni. Pedig tényleg jó kis ketyerék. 
Kérdem én, kinek gyártják ezeket? Nincs még elég belőlük? 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Qrvasok embernek adhat munkát a vizes kártyák elnevezése.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
főleg a válságban
amúgy elfogadnám ezeket a kártyákat ingyen, vagy olcsóért...adok érte egy 4830-asat 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

antikomcsi
(PH! kedvence)
Savanyú a szőlő?
Ebbe beépített vizhűtés van?Megy simán,vagy vízhűtéses blokk mindenképpen kell hozzá?
Blokk? Milyen blokk? Az ott van a kártyán.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

abridabri
(fanatikus tag)
szivattyut akart irni feltetelezem
EVGA cuccait mindig nagy érdeklődéssel szemlélem, egyedi darabok, és brutál jó minőségűek.
Egyedül az áraikkal van baj, de a minőséget meg kell fizetni.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

-XadAnuX+
(őstag)
Azért én nagyon tudnék neki örülni, ha forgalmaznák itthon, de úgy , hogy minden csúcs EVGA termék megtalálható lenne. 

Hebry
(senior tag)
A minőség csak a kiadás után lesz majd olcsó ha lejárt, de az még ezeknél a kártyáknál odébb lesz.

Dyno
(PH! kedvence)
Félre ne érts.
Én is nagyon bízok a komoly fejlődésben.
Csak megint úgy érzem a dolgot mit három éve mikor jött a dx10.
Hmm... tán az nV nem árul "selejtes" cuccokat? Ne tréfálkozzunk... értem én, csak nem szeretem ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core