Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • panpeter92

    tag

    Sziasztok.
    Én is próbálkozom a készülékvásárlással, de eddig nem jött össze. Partneronál vásároltam, de a kijelző sárgás volt. Ismerős N5-jét mellétéve durván látszódott a különbség, pedig ő is a Partneronál vette, még az SN is megegyezett. Az üzlet 4 nap elteltével szó nélkül cserélte nekem a készüléket, sőt mi több, ott helyben 3 original bontatlan telefont bontott fel az eladó, hogy találjunk végre egyet, ami nem sárga. Ez nem jött össze. Hatalmas csalódás ez számomra. Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy tudott ilyen telefonokat megjelentetni a Google. Förtelmes. A N4-emet, emiatt adtam el. Az google play store-ból származott.
    Nem értem, hogy lehet ezt az üzletet elvből elítélni. Mivel jártam volna jobban a Németo-ból, vagy Ausztriából rendelem. 5x-ös áron postázhatom, majd heteket várhatok.
    Az összefoglalóban pedig van egy baromság: Előforduló hibák?
    A bekapcsoló gomb lötyög(het), illetve egyesek szerint a hangszóró elég halk telefonálás közben. Ezeket a 2013 novemberben és azután gyártott készülékeknél már javították. (Ezt a dobozon tudod ellenőrizni: S/N:311, ahol az első számjegy jelöli a gyártási évet, a második pedig a hónapot.)

    Ez csak a hardver rev számból derülhet ki, a SN-ből nem. 311,312-esek közt is vannak rev11-esek, amik lötyögősek és a hangszórók sincsenek javítva. Szerintem ezt javítani kéne, mert félrevezető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák