Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syl5

    őstag

    válasz syl5 #32222 üzenetére

    Például most is 4 órás bumlizás volt tömegközlekedéssel. Fitnesz, helymeghatározás aktív (GPS nincs bekapcsolva, Wifi hálókat nem scan-eli állandóan), 3G hálózaton volt, de offline volt a gép végig. Így 4 óra alatt 5 %-ot fogyasztott. Ugyanez a mennyiség éjszaka egy helyben 10 óra alatt fogy el. 2G hálózaton volt hogy csak 2 %-ot kajált 8 óra alatt, éjszaka. Viszont a 2G-t nem szeretem, mert érezhetően rosszabb a hangminőség, és 2 G-ről nem tud közvetlenül LTE-re váltani. ( Úgy van most beállítva, hogy sleep-be 3G hálózaton van, ha ébren van és mobilnet aktív, akkor pedig átvált LTE-re. Ez így gyors, de 2G->3G->LTE az lassú).

    De amúgy biztos ki lehet belőle hozni vele sok használattal is nagyon sok kijelzőidőt, csak nem mindegy hogy hogyan. 2G hálózaton, helymeghatározás, lépészszámláló, asszisztens és mindenféle extra nélkül, valami ultra minimál launcher-el szerintem kb a Nexus és az okostelefon lényege veszlik el.

    Én inkább megpróbálok majd valami nagyobb akksit applikálni bele és/vagy valami hátlapra csatolható külsőt szerezni hozzá, ha van.

    [ Szerkesztve ]

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Új hozzászólás Aktív témák