Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z0d1AK

    veterán

    válasz #16820480 #3175 üzenetére

    Én a Google Play árban nem volnék teljesen biztos, mivel ugye a Telenor az LG-től vásárolja és Európa szerte hallani több nagykereskedés panaszát a gyártóra, miszerint magasabb árat szab meg a készüléknek, mint amennyiért a Google kínálja. Feltételezem, hogy a Telenor sem vásárolt be belőle karácsonyig, ha jók az infóim, 400 darab a minimális rendelési mennyiség a Nexus 4-re az LG-től, szerintem ennyiben maximalizálta is a Telenor.

    Az előfizetéses árakat igazából nem néztem, mert azoknak csak úgy van értelme, ha szükséged is van a hozzá kapott szolgáltatásra. Esetemben pl. hiába kapom meg 10 ezerért a telefont, ha nincs szükségem egy 15-20 ezer forintos havidíjjal rendelkező csomagra, mert nem használom ki. Persze ezekben szokták az emberek általában túlmérni magukat. A kártyás 149.900 forintos ár pont annyi, mint amit én, illetve más is előzetesen tippelt hivatalos árnak. Persze, hogy máshol olcsóbb, de a Play-es országokban ugye ott van a rakat fizetős szolgáltatás ami fut, itt meg csak az alkalmazások.

    Véleményem szerint lehet itt szidni a Telenort, hogy drága 150-ért a telefon, de valószínűleg ebben az árban inkább van benne az LG keze.

    De akkor lehet anyázni a Speedshopot is, 169.990 1 év EU gar...
    Jah, és az 8GB-os...

    [ Szerkesztve ]

    | Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Új hozzászólás Aktív témák