Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deva

    tag

    válasz doctorem #21556 üzenetére

    Szia!

    Igen, de azt hiszem, hogy számomra eldőlt a kérdés. :) Te is írtad, hogy az Optimus G XDA fórum abszolút nem pörög, ezt pl. én is megnéztem, borzasztóan üres, és alig találni használható romot. Ezzel szemben én a tiszta, bloatmentes androidot mindig is szerettem (jelenlegi HTC-men is már CM van, Sense helyett).

    Azt nem nagyon tudom hovatenni, hogy "nem teljesen stabil" a N4, tudtommal semmi fagyási és ilyen hibája nincs. Az aksi pedig teljesen ugyanaz mindkét készülék esetén, attól függ mennyire merül, hogy miket futtatsz rajta, az alaphelyzetben talán az Optimus rosszabb is lehet, hiszen több fölösleges dolog indul el, N4 esetén pedig a nagyon alap dolgokon kívül csak az, amit én is szeretnék. Arról nem is beszélve, hogy az LG UI nekem nagyon nem tetszik. :(

    Mindenesetre, én N4 mellett döntöttem, már meg is rendeltem. Amennyiben még lenne kérdésed, szerintem írj Te is galaxy07 kollégának, aztán hivatkozz rám, hogy írja le ugyanazt, amit nekem is leírt, szépen összefoglalja a lényeget úgy, hogy mindkét készüléket használta.

    Remélem tudtam segíteni. :))

    It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.

Új hozzászólás Aktív témák