Ezt a körítést:
Az SPD úgy került kifejlesztésre, hogy biztosítva legyen a tökéletes összhang a 32 nm processzorokkal és a legnépszerűbb LGA1366, 1156 és 1155 platformokkal. 
TRON addict

Ezt a körítést:
Az SPD úgy került kifejlesztésre, hogy biztosítva legyen a tökéletes összhang a 32 nm processzorokkal és a legnépszerűbb LGA1366, 1156 és 1155 platformokkal. 
TRON addict
Bevallom nem vagyok egy fenomén hardver terén, az ilyen memóriaidőzítősdi meg a hátam közepére sem kellett volna soha, de amúgy ez most egy olyan játék, hogy emelik a megáhercet, meg közben cselesen az időzítéseket is? Pard' me, de ha jól gondolom, akkor sok szart nem érnek ezek. Javítsatok meg, ha tévedek.
Sectumsempra - For Enemies

Az 1.65V-os feszkó az pont a Sandy-hoz lett kifejlesztve, még jó hogy az Intel megmondta hogy a mem vezérlő max. 1,57V-ot kaphat.

Egyetértek.
Azért trükköznek így, mert az elsődleges specifikációkban csak a MHz szerepel, abból meg ugye a "több jobb" elvet kell követni...
Ez is az:
a válogatott memóriachipeknek és a nyolcrétegű PCB-nek köszönhetően garantálják az átlagosnál magasabb tuningpotenciált.
tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
De az időzítésekből is általában max 4 van megadva. A többit meg találd ki, ha a lapod automata beállításai nem jók... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

nekem nincs gondom az órajel és a késleltetések emelésével. A gondom magukkal a gyártókkal és a termék támogatásukkal van.
Köteleznék minden gyártót, hogy a termékéhez csomagoljon egy hitelesített táblázatot arról hogy a különböző feszültségek mellett milyen sebességeket tud. Ne csak a max -ot adják meg. Gondolok itt arra hogy 1,5V -on milyen késleltetéseket tud 1066 -on, 1333-on, 1600, -on és a főbb elfogadott órajeleken. Aztán a táblázat következő sorában jöhetnének az 1,57 -es értékek az előbbi sebességeken, majd ugyanezek 1,65 -ön, és a legvégén a gyártó által vállalt legmagasabb feszen.
hideg pizza, meleg sör
(#8) tiborandras válasza TESCO-Zsömle (#6) üzenetére
en mar nem egyszer jartam igy.
level a support-nak, elkuldtek kedvesen a beallitasi ertekeket, utana tokeletesen mukodtek a ramok. nem ertem, miert ekkora titok ez, nem ferne el a ram dobozan vagy a ram matricazasan?! 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Ez gondolom a Bulldozernek is jó kis tuningos RAM lesz.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

És kapunk 1-2%-os teljesítmény növekedést (valós alkalmazásokban) dupla árért. A hülyének is megéri.

A Sandynál nem hiszem hogy megérné de a Buldozernél ha húzol egy kicsit az FSB-n egyből átlepi a 2000 Mhz-et.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Nem ismerem annyira a mostani AMD-ket. Nem lehet visszaosztani a memóriaszorzóval?

Biztosan fog lehetni de akkor már elég nagy a veszteség mert 1866MHz a vezérlő sebessége de ez majd elválik, igaz én sem adnék ennyit azért a kis pluszért.

Inkább több ram lapozófájl és mozilla cache ramdiskre + 1 SSD leköröz bármilyen gépet.(majdnem bármilyet).
Volt DDR2-ben GoodRam ramom 2x1GB. Tudott 10% tuningot is kb alapfeszen. Gondolom DDR3-ban az erős középmezőnybe tartoznak ezek a ramok.
Azonban kérdés, hogy 2133/CL9 időzítés esetén mely alkalmazások tudják kihasználni azt az irdatlan sávszélességet? Talán néhány videoszerkesztő, meg fájltömörítő elérhet kis sebességnövekedést.
Az integrált GPU-nak jöhet még jól a gyors ram. Ez saját tapasztalat is, mert volt 1333/CL9 ramom, és van már közel két éve 1600/CL7-es is 785G-s IGP mellett.
(#15) atti_2010: a 4GB ramomból 120MB nálam is ramdiskként funkcionál, és FF cache szereti. Persze SSD is van OS-nek. 2 magos Athlon II-vel is fürge a gépem, mint a villám!
[ Szerkesztve ]
mindenesetre azt jó látni, hogy egy lengyel cég ilyeneket csinál. főleg ha nem leaányvállalat 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Nagyon jól ezek a lengyel ramok,csak sajnos nálunk mostohagyermekként kezelik,mert nemigazán kaphatók.Kár mert biztosan lenne piaca.
(#19) yakuza.tora válasza Santiagain (#10) üzenetére

Igen. A hülyének... 
Alléz Olympique de Marseille!

Igen, de ha már van ramod a lapozófájlnak is, akkor minek lapozófájl?
(#21) tiborandras válasza szabomihaly2 (#20) üzenetére
mert vannak olyan szoftverek, amik page file nelkul nem futnak normalisan ( inditaskor hibat dobnak, futas kozben veletlenszeruen leallnak kulonbozo hibauzenetekkel )
4 sale http://tiny.cc/aprok

igen,erről enyit azt hittem ésleltetésben legalább de hát...azsem 

A dolgot körüljártam alaposan, és érzetre a 1200Mhz-s cl7/T1-es memória gyorsabb volt, mint a 2000Mhz-es CL8/T2-es(4Ghz i7). persze mérve a 2 ghz-es volt gyorsabb vagy 2%-al. 
A memória mennyisége szerintem fontosabb mint a sebessége: 4/8Gb között is volt gyorsulás(W7) pedig egy ideje már SSD-t használok. Ja csak 8-9000MB/s-et ír olvas a DDR2-800-as ram, és lóf@sz különbséget vettem észre gyorsaságban* a tuningolt i7 18-20000MB/sec-jéhez képest.
*Audió vágás, game, képszerkesztgetés.
Nem szándékozom troll-kodni, ez a saját tapasztalat által generált saját véleményem 
A GOOD ram pedig nekem nem szimpatikus, sokat dolgoztam szervizben és halomban álltak a kartondobozokban a "hibás" gépekből kitermelt ilyen márkájú modulok, persze ez nem reprezentatív 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
2160MHz CL9-11-9-24-1T értéket a sima mezei 1866/CL9-9-9-es Corair Vengeance is megy nálam 1,7V-tal. És nem 2GB hanem 4GB modulméret mellett. 
Most 1600/CL8-8-8-as 2GB-os Vengeance modulokat tesztelgetek, 1,8V-on CL8-10-8-24-1T 2188MHz. 
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu