Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ádikácska

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az nv ismét maga alatt vágta a fát... :DDD

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#2) Mr.Csizmás válasza ádikácska (#1) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elQrták...hogy egy bölcs embert idézzek.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#3) Csabahun válasza ádikácska (#1) üzenetére

Csabahun
(senior tag)

Addig szórakozik az Nvidia mig a partnerei lelépnek mert ennyit szórakozni a VGA-kal kicsit sok már nekik is.
És a közel azonos teljesitményért ,miért fizessenek az emberek +35-40 eft-ot?
Csak azért mert 285 van ráírva?Nevetséges......

A sok favágásból erdőirtás lesz.... ;]

[ Szerkesztve ]

(#4) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Szegény nvidia megvan hülyülve...
Nemhogy fejlesztenének valami költséghatékony cuccot....

(#5) core2 válasza ádikácska (#1) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Tudom minnyá' jön a kőzápor, 'hogyhátizéééé...' de:

Mondj egy normális gyártót az nvidian kívül aki tisztességes drivert tud írni akár Windowsra akár GNU/Linuxra! Tessék, sorolhatod :)

Az nVidia nem a hardverben nagy ász (kivéve a 6600 GT :) ) hanem a driverben! Mindíg is abban volt :)
#2: :DDD ez jó volt

[ Szerkesztve ]

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#6) Mr.Csizmás válasza core2 (#5) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

2 év alatt a G9x chipeknek már illik összehozni egy tutkó drivert, minden platformra.

szegény ati...az a k****g fejlesztési részleg folyton új technológiát ad ki, szegény driver-ügyi osztály nem tud már mit csinálni, annyifelé kell figyelnie :DDD ;]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#7) venember83 válasza Csabahun (#3) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor legalább lesz BBn. :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#8) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezen már csak röhögni tudok :D

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#9) tzsolesz válasza core2 (#5) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kit érdekel a Linux, má ne haragudj. Ezt ne hogy személyeskedésnek vedd. Persze téged érdekel, mert használod. De ezt a pár Linx felhasználót majd legfeljebb ellátja az NV kártyákkal, meg driverekkel.
Másik: Minek Linux-hoz pl. GTX285? :F Fut azon mondjuk a Stalker, vagy a GTA4?

Jah, és a cikkhez: Ez aaaaaaaz. :W

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#10) lsc válasza core2 (#5) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Flame-nak elég gyenge, ezt a driver dolgot el lehetne felejteni már . A sok tesztben gondolom ha létezne a hiba akkor előjött volna, de eddig sem itt a ph-n sem máshol nem olvastam hasonlóról sem . Apróbb hibák lehetnek /ugyanúgy a dicső nv-nél is vannak/, de a következőben javítják . Gondolom az sem véletlen hogy nv lassan hetente ad ki új drivert, régebben emlékeim szerinte jó ha évente volt új . Mindezzel nem azt mondom hogy bármelyik driver hibátlan, de azért egyik sem használhatatlan . Linuxról nem nyilatkozom, ott semmi tapasztalatom nincs .

Az élet kegyetlen .

(#11) CsíkosMókus válasza tzsolesz (#9) üzenetére

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Játékkártyákat azzal lehúzni, hogy nem elég jó a linuxos driverük :F

(#12) core2 válasza tzsolesz (#9) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

a S.T.A.L.K.E.R igen, a GTA4 nemnagyon :D
"De ezt a pár Linx felhasználót majd legfeljebb ellátja az NV kártyákkal, meg driverekkel. "

Háát ja, van egy pár milla, de nem akarok flamelni :)

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#13) Ybron

Ybron
(fanatikus tag)

Az lehet hogy elku*ták, de akkor is jól jársz vele ha megveszed. Én valószínűleg ilyet fogok majd venni(csak jussak el odáig) . Örüljünk neki hogy jobbat és olcsóbban kapjuk mint GTX285.

(#14) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Így jártak. Nem sajnálom őket egy csöppet se.

(#15) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Akárhogyis nézzük, physx-es játékkal már jóval többször játszottam, nem csak egy félével, mint dx10.1-es tesszelátoros játékkal.

Már töbször mondtam, hogy az nem izgat, hogyan battyognak a rusnya varangyok, míg nincs számomra is értelmes felhasználhatósága. Persze ugyan ez igaz, a szépen hullámzó óceánra is.

(#16) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

Számomra érthetetlen a NV mostani politikája, a múltkori Ci7-es fikázásról már nem is beszélve..

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#17) Csabahun válasza antikomcsi (#15) üzenetére

Csabahun
(senior tag)

Ez a physx is egy parasztvakítás egyenlőre olyan mint a dx10 a 8800GTX idején.
A Mirror's Edge-t felhozva egy rakás túró ami abban van physx-el.
A jelen pillanatban nem alapoznék a physx-re.

DEV_NULL : Számomra is de nagyon!!!!!!

[ Szerkesztve ]

(#18) Gyusz válasza lsc (#10) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Elég régóta az NV kb. havi rendszerességgel adja ki a drivereket. Az ATI-hoz képest annyi a különbség, hogy néha 1 hónapnál több ideig nem jön driver, valamikor meg több is követi egymást viszonylag rövid idő alatt. Hetente maximum bétákat szoktak kiadni...

(#19) antikomcsi válasza Csabahun (#17) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Lehetséges, hogy így van, és nem több, mint földművelőmunkásemberszemevilágánakelvétele, de legalább nyomokban már van.

Mirrors Edge nekem se tetszik annyira, akkor már inkább a cryon fiziksz, vagy hogy is kell irni a pálcikás, rajzolós játék nevét.

szerk: Nem én tördeltem így.

[ Szerkesztve ]

(#20) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Azt olvastam régebben, hogy AMD karikon is fut a PhysX valami hekkelés után.
Ebből lett valami használható dolog?

(#21) Dark KillerX válasza Csabahun (#17) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Kíváncsi lennék mért van olyan érzésem,hogy az NV-vel kapcsolatban nagyon elfogult ez az oldal.Állandóan csak a fricska megy. :U ,meg ha megjelenik vmi az Nv-vel kapcsolatos negatív hír egyből a főoldalon jelenik meg.Lassan a hardveroldalak is olyanok lesznek mint a politikai szennylapok. :U Nem azért de egy kicsit már túlzottan Nv ellenes hangulat van itt.Lehet büntetés jár ezért,amit leírtam,de sztem ennyire elfogult nem lehet egyik gyártóval sem egy hardver tesztelő oldal sem :B .Amúgy tény,hogy mostanában szarakodik az Nv,de azért ez mégis kicsit sok.

[ Szerkesztve ]

(#22) lsc válasza Gyusz (#18) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az ATI-hoz képest annyi a különbség, hogy néha 1 hónapnál több ideig nem jön driver, valamikor meg több is követi egymást viszonylag rövid idő alatt. Tény kicsit túloztam, de ha egy hónapnál rövidebb mint írod akkor nem sokat . Ha jól tudom nem is régóta van ez így .

Mod Dark KillerX : A következtetéseket lehet vitatni, de a tények makacs dolgok . Az ati is csinált most egy hülye húzást a 4770-nel, akkor azt is titokban kellett volna tartani ? Itt arra gondolok hogy a 4830 és a 4850 az új kártyával kilőve, pedig gondolom még van raktáron belőlük egy "kevés" .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#23) end09

end09
(kvázi-tag)

oh yeah, már vártam :D

(#24) DEV_NULL válasza Dark KillerX (#21) üzenetére

DEV_NULL
(fanatikus tag)

Ha régóta olvasod Abu írásait, nem nehéz rájönni merre húz a szíve.. :DD

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#25) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Pedig maga a kari igenis jó vétel!
Most már csak a gyártók részéről a nyelés jön, mikor valamely karinak el kell mozdítani az árát olyan irányba, hogy a 275-ös és a 285 is eladható maradjon.
Nyilván ebben most nehéz jó döntést hozni, ez az év és az elmúlt év elég vacakul sikeredett nekik. :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#26) TK36

TK36
(tag)

Ahogy látom, itt az NV-nél nemsokára vezetőváltás lesz; esetleg fejek fognak hullani, mert így ...

Remélem azért megembereli magát az NVidia, hogy jó legyen nekünk.
Nemsokára úgyis gépet kell majd fejlesszek ismerősnek.

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#27) venember83 válasza Dark KillerX (#21) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nos, az utóbbi pár évben a prohardver mindig a jobb ár/teljesítmény felé hajlott. Volt, hogy ez nV volt, volt, hogy ATi, vagy intel vagy AMD. Abból a szempontból mindenképp független az oldal, hogy már minden gyártótól ajánlott. :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#28) Gyusz válasza lsc (#22) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

2006 óta (eddig tudtam minimális kereséssel visszanézni) biztosan ez a trend. Olyat láttam, hogy kicsivel több, mint két hét volt az aktuális WHQL driver között. De ez se gyakori, hetente meg főleg nem szoktak WHQL aláírással megjelenni.

"Gondolom az sem véletlen hogy nv lassan hetente ad ki új drivert, régebben emlékeim szerinte jó ha évente volt új ."

Ez nekem elég nagy túlzásnak tűnik, nagyjából azt sugallja, hogy: most milyen szar az NVIDIA, már hetente kell drivert kiadnia, pedig régebben elég volt kb. évente egyet megjelentetnie. Amúgy meg tök fölösleges ezen lovagolni, mert a Catalyst sem mindig a hónap ugyanazon napján/hetén jön ki. A 8.12 a 9.1 között meg jóval több, mint egy hónap telt el, szóval kb. ugyanolyan ütemben jönnek a driverek mindkét oldalról.

Amiért jogosan lehetett az Nvidiát szidni, az a kezdeti Vista driverek stabilitása volt.

[ Szerkesztve ]

(#29) Dark KillerX válasza lsc (#22) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Látod pont erre gondoltam,hogy a másik oldal rossz lépéseivel nem kívánnak foglalkozni,ergo tényleg csak az egyik fél rossz lépéseivel kíván foglalkozni a szaksajtó :U .Mi ez ha nem elfogultság. :U

venember83 Látod pont erre gondoltam,függetlenek kell lennie mindig,nem a piaci pozíció alapján kell ajánlgatni,vagy tán anyagi vonzata is van a dolognak.Amúgy ebben az országban minden elképzelhető.

Isc Csak a hír súlya nem azonos :B .Mi van akkor ha az AMD nem engedi tuningolt 4770-ek gyártását,mert ezáltal eladhatatlan lenne a 4850. :B Oké ne gyártsanak tuningolt 4770-et,persze ettől függetlenül te még otthon szénné húzhatod a 4770-ed,és mindjárt van egy 4850-né jobb karid olcsóbban.

[ Szerkesztve ]

(#30) Abu85 válasza Bici (#20) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az AMD kb. keresztbe leszarta a srác igényeit, így elhalt a project. :U

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#31) Golli válasza DEV_NULL (#24) üzenetére

Golli
(tag)

...és ez a mostani időkben érthető is... :U
Ez egyébként ne is volt ostoba húzás...majdnem ugyanaz jóval olcsóbban? Az emberek csak ezt látják és máris elfelejtik hogy kenyérre nincs pénz de egy méregdrága kártyára igen, merthogy ez olcsóbb! :W

"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

(#32) Kai Hansen válasza Dark KillerX (#21) üzenetére

Kai Hansen
(lelkes újonc)

Szerintem meg ezt túlzás minden topikban leírni, ahol valamelyik gyártóról jön negatív hír. Ha az ati/amd nem úgy szerepel tesztekben ahogy kéne, akkor k*csög tesztelők, lefizette őket, az nv stb.., ha hírben az van írva, hogy az nv hülyeséget csinált akkor k*csög cikkírók, megvették őket kilóra..

(#33) lsc válasza Dark KillerX (#29) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De miért nem foglalkoznak ? Olvasd el a radeon híreket is, tegnap vagy mikor volt hogy ati nem engedi nem referencia 4770-ek piacra dobását ? Vagy csak én láttam ? Az nv-t ezekért a húzásokért meg gondolom szerinted sem dicsérni kellene .

Mod Gyusz : Kaphatok egy linket, nem volt nv karim csak ideiglenesen, de én mintha másra emlékeznék .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#34) Abu85 válasza Kai Hansen (#32) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az elmúlt hónapokban volt ilyen is, de rájött az NV, hogy a nagy oldalakat nem bírja megvenni/megfenyíteni. Most már nincsenek ilyen akciók. Leírják a marketinganyagban, hogy "lécci teszteljetek PhysX-et", oszt reménykednek, hogy pozitív eredmény születik. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#35) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Ennyire bízik az NVIDIA A PhysX technológiában? :U
Azért sajnálom most a zöldeket, az ág is húzza rendesen. Bár ha nem lenne konkurencia sokkal magasabb ára lennének a vga piacán. 275, 285, egyiknek tényleg felesleges volt megjelennie.

(#36) Gyusz válasza lsc (#33) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Pl. az nvidia oldalán rákeresel a beta and archived driverek között valamelyik szériára. Vagy Guru3d.com. Rendesen átlátni egyiket sem lehet, mert az nvidia oldalán az egyes szériák szerint és oprendszer szerint is szét van bontva, Guru3D-n csak XP/Vista szerint, viszont rá kell klikkelni a driverekre, hogy a dátumot lásd. Szóval pár klikkelésbe bele fog telni a dolog. :D

[ Szerkesztve ]

(#37) Pipó válasza Abu85 (#34) üzenetére

Pipó
(senior tag)

Most má' tényleg irok az NV-nek, hogy küldjön Neked egy grátisz 285-öst ;]

Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

(#38) Abu85 válasza -XadAnuX+ (#35) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi másban bízhat? A PhysX jelenleg az egyetlen érv mellettük, valamire építeni kell a marketinget.
A GTX 285 árát kellett volna becsökkenteni, az életképes döntés lett volna.

(#39) Skizz válasza Dark KillerX (#21) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

emeld ki a hírből azt a tényt, ami szerinted nem állja meg a helyét, és csak a oldal szerkesztőinek az agyszüleménye. Vagy a valóság olyan fájdalmas?

meg ha megjelenik vmi az Nv-vel kapcsolatos negatív hír egyből a főoldalon jelenik

lololololololol

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#40) Dark KillerX válasza Skizz (#39) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Ki írta ezt,hogy kitalálták :U .Nem írtam ilyet.Csak azt írtam,hogy minden negatív hírt ekkor betűkkel kell közölni.Ennyi.

Mi ez ha nem elfogultság,igazodnak a piaci pozícióhoz,mert biztos jár érte egy kis mellékes,persze erről senki se tud,meg nem is beszél.Ennyi,inkább nektek fáj az igazság. :K

Ja és én itten le is zártam a vitát,nekem nem kell bemutatni miről szól az élet :K A pénz beszél a kutya ugat,és egy kis plusz mindig jól jön.

[ Szerkesztve ]

(#41) lsc válasza Gyusz (#36) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megszámoltam, tavaly 7 whql driver jött ki xp 32 bit-re . Tény hogy több mint az évi egy, de a havitól is messze van . Idei évben lassan összejön a havi, sőt néha túl is teljesítik .

Mod Dark KillerX :
Az előző hsz-ed remélem Te sem gondoltad komolyan, ha igen akkor meg nem értem mit keresel itt a fórumon, hiszen ez egy elfogult oldal .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#42) Dark KillerX válasza lsc (#41) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Mért zavar a véleményem,már az ember le sem írhatja mit gondol. :B Látod én legalább vállalom,amit gondolok,annak ellenére,hogy lehet húszan nekem is esnek emiatt.Sokan emiatt barátaim,csapattársaim,kollégáim,családom,és szerelmem is nagyra becsül,mert mindannyiuk úgy ismernek,ha kell a világgal is szembe fordulok a véleményem miatt.

Én itt zártam Bocsi :B

[ Szerkesztve ]

(#43) IreN!CuS válasza Dark KillerX (#40) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

olyanokat tudsz kitalálni :W :W ....mondj már egy olyan dolgot amiről lehetne pozitív cikket írni nv részről? :U Nem hiszem h Abu meglenne kenve...meg biztos az AMD nyomására lehet cikkíró itt a ph-n,h NV-t tudja szidni....remélem következő cikknél ezt fogod bedobni.... :)) :)) ja és csak hsz-t gyüjtök szuuuszzááá van

#42:nem azzal van a baj,h elmondod a véleményed hanem,h megvádolsz valakit oktalanul,na mind1.

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#44) Dark KillerX válasza IreN!CuS (#43) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Pozitív hír. :B Fizikát használó játékok,mondjuk :U [link].Bocsi az off-ért,és a véleménynyilvánításért. :R

[ Szerkesztve ]

(#45) Bici válasza Dark KillerX (#40) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Szerinted, hogy kellene leközölniük a tényeket?
Pont úgy írták meg, mint régebben azt, hogy az AMD veszteséges, vagy azt, hogy az nV ION mennyivel jobb, mint az intel-féle vetélytársa.

Egy hardver oldalnak az a feladata, hogy minden jelentős hírt közöljön. Ha 10 hírből 2 jó az nV-nek 8 meg rossz, akkor abból a nyolcból csak kettőt írjanak meg, hogy egyenlő legyen az arány? :U

(#46) Abu85 válasza Dark KillerX (#44) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát ez önmagában nem tökéletes hír a PH-n (max. a Gamepod-on), de belepréseltem ebbe a hírbe. Sőt a kelleténél több játékot is megneveztem, ami PhysX-et fog használni. Remélem ezért nem kapok ki. :D

(#47) Skizz válasza Dark KillerX (#40) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

üldözési mánia és személyiségzavar nagyszerű kombóját láthatjuk :R a vitát meg ne zárd le, miután válaszolsz valakinek, mert b*nkóság, hogy nem hagysz lehetőséget a másik félnek a válaszadásra - olyan, mintha le se szarnád amit mondanak, csak az a lényeg, hogy a te véleményedet mindenki megtudja, és utánad a vízözön...

[ Szerkesztve ]

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#48) Gyusz válasza lsc (#41) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Na akkor egy utolsó reagálás a részemről, mert sok az off így is. A lényeg, hogy a Catalyst havonta jelenik meg, a ForceWare WHQL aláírással valamivel ritkábban jön, viszont jön emellett egy csomó béta is (amik tapasztalataim szerint elég jók). Hogy melyik megoldás a jobb, azt nem tudom, nekem NV-vel se volt gondom, ismerősöknél ATI-val se, szóval... De a régebben évi egy driver most bezzeg heti egy elég erős volt...

(#49) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tetszik ez a hír tálalás. Egyrészről levon egy olyan következtetést, hogy az Nv-nél semmi nincsen rendben, miközben nő a piaci részesedésük. Ez számomra össze nem férő két dolog. Másrészről nagyon sok olyan dolog van a cikkben, ami nem ellenőrizhető, nincsen forrás ("a kereskedők szerint"), amiben utána lehetne nézni. És sok az olyan következtetés, ami ezekre van alapozva.

Szóval nagyon jó lenne ezeknéál a cikkeknél valami hivatalos forrást megjelölni, mert így számomra már nem teljesen hitelesek, nem tényként kezelhetők.

Vagy vannak források, csak én nem látom?

(#50) IreN!CuS válasza Dark KillerX (#44) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

akkor miért nem hisztiztél amikor a ph-n nem rakták bele a tuningolt 4890est eredményeket?pedig ennyi erővel ott is lehetne beszélni,h ki mennyire volt megkenve,mégis inkább arra gondoltunk,h nem volt elég idő lemérni a tuningolt eredményeket...ennyit erről...a másik nem besértődni kell egyből(amikor inkább abunak lett volna oka megsértődni,h vádaskodsz minden ok nélkül) mint 1 kis gyerek..hanem meggondolni,h mit írsz le...nha peace

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.