Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

gondolom a limitált széria marad is ilyen kihozatal mellett... az ára viszont brutál. mondjuk én még mindig nem látom hogy hol lenne értelme ilyen felár mellett megvenni ezt. leszámítva persze a durva tuningot.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#2) FRENK1988 válasza blackrulz (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na ebből 2 dolog következik:
- Vagy csapnivaló a gyártósora a Corsairnek
- vagy nagyon szigorú a minőségellenőrzés

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Fele ennyiért egy 2GHz-es 2*4GB-os ehhez hasonló Corsair set-re még vevő is lennék, de ennyiért szerintem drága akkor is ha garantáltan stabil a megadott sebességen.

Tomcat

(#4) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem gyenge az áruk.. :Y

(#5) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

en megvarom a tri channel kittet, aztan majd abbol veszek 2 garniturat. es ennel a pontnal felebredtem :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#6) EkSYS

EkSYS
(senior tag)

Már mindehol csak a hűtés, a hűtés....

- disznó nagy hűtő a procin
- disznó nagy hűtő(k) a videókártyán (kártyákon)
- nagy hűtők a memórián
- hűtők a HDD-knek
- házhűtés (2db venti)
- opcionálisan táp venti.

REMEK! :W

http://picasaweb.google.com/ekieki77

(#7) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na ennek aztán megint mi értelme ?
azt mindig elfelejtik hozzátenni, hogy még P55 ös lapban is válogatott IMC-vel rendelkező proci kell ami stabilan tudja hajtani 2400mhz-en a ramokat, nem még a nevetséges 9-11-10-30. 500 dollárból sokkal értelmesebb valami kommersz ramból venni 16 v 24 GB-ot..

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#8) AssAssynn

AssAssynn
(senior tag)

Akik eddig is milliós rendszereket építettek fel, hogy aztán tudjanak mivel felvágni, azoknak ez sem lesz drága.

"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

(#9) Hokoyumi válasza EkSYS (#6) üzenetére

Hokoyumi
(kvázi-tag)

trafóolaj + akvárium
ház se kell csak bepakolod az alkatrészeid
lesz 60-80liter olajad amit melegíthet a cucc, plusz még látod is (bár nem túl tisztán)
kell esetleg 1 venti hogy keringesse a rendszert, de am full passzív

na ez a komoly liquid cooling:D nem az uv aktív desztvíz:D

Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"

(#10) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Elírás a vége felé:"és ját hozzájuk"

Az ár érthető hiszen "nagyon komoly" teljesítményt kapunk :)

A porcit/lapot is le kell tesztelni, hogy viszi-e ezt a tempót, szóval a "garantált" 2400Mhz lutri :U

/szerk/: megelőztek

Sokkal jobban örülnék 4Gb-s 1200-1333-as 1,5-1,65v-os moduloknak minél kisebb késleltetéssel, ugyan is ehhez nem kell megfőzni a processzort :(((

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#11) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Garantalt 500dollaros memoriakat iger a Corsair, ez jobb cim :D....
Nem semmi teljesitmeny, egy tesztre kivancsi lennenk, de akkor is 500dollar az emberfeletti

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#12) stratova

stratova
(őstag)

Szép! Ezzel már indulhatna júniusban a..."HeLl(o)ano" :DDD

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#13) Zolee11

Zolee11
(senior tag)

500 dodó? :Y
Ennyiért én is összeválogatok a sokkal olcsóbb darabokból, ilyen ramokat. :) Amúgy ezek a ventilátorok funkcionálisan is hasznosak, vagy csak hű de nagyon über jól néz ki? Ennyire azért nem melegszenek ezek a ramok, vagy igen? 50W / modul :D

no brain, no problem

(#14) Narasim

Narasim
(kvázi-tag)

ez okos húzás! az intel agyba főbe nyomja a képünkbe a sandy bridge-et, chipkészlettel meg procival együtt, ezek meg horror áron kiadnak a p55 -höz 1,65V-on üzemelő ramokat. én biztos ilyenre akarnék elkölteni 500 dollárt. :F

(#15) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

nah ez az ami nem lesz kapható itthon :)

inkább veszek 8GB-os Vengence memóriát :DD

Gy.B.

(#16) Duracellm... válasza Zolee11 (#13) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

A második:1,65V-on olyan 2W a disszipáció :)

A "patriot viper" (2Ghz-s 8-9-8-24)-en borda nélkül hideg volt :D

ami 2%-al volt gyorsabb mint a 1333-as ram :DDD, ja és az alacsonyabb qpi miatt a cpu 10C°-al hidegebb volt

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#17) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

Vérpisti edition, lassan vissza kéne térni az ésszerűség határai mellé. bár aki megveszi annak is csak gratulálni tudok :) lassan a ramok már proci sebességen futnak és 1:1-ben lesz kitalálva valami új közvetlenebb memóriavezérlés :Y

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#18) audi100td válasza subaruwrc (#7) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

hat ja, meg amugyis mi ertelme van ennek a megahertzhajszanak, gyakorlatban ugy is szinte mindegy altalanos felhasznalas mellett

(#19) XZoli

XZoli
(kvázi-tag)

Kíváncsi lennék melyik alaplapon fér el ilyen memória hűtő, ha egy jobb fajta CPU hűtő van rajta, pld: Scyte Mugen 2.

Asus P7P55D deluxe Core I5 750 Cpu SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5 8GB BlackDragon 1600hz Ram CTF 700-14CS Táp

(#20) Srodney válasza EkSYS (#6) üzenetére

Srodney
(senior tag)

az a jó,az a szép,az a kreatív...egy pc fun-nak ez alap... :U

(#21) waporka

waporka
(tag)

én sem értem hogy minek kell ilyen magasra csinálni...és még drága is:)

a privire illik válaszolni....

(#22) Góliát

Góliát
(senior tag)

A Corsair-os fiuk már megint.....

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#23) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ennyi pénzért ramot venni... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#24) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

500 dodó.
Anyám borogass!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#25) Balu77

Balu77
(senior tag)

Mi értelme ennek? A winrar-on kívül melyik alkalmazás sebességén dob ez olyan hatalmasat? Azonkívül hogy a tesztprogramok eredményeivel lehet még villogni vele....

izé

(#26) daa-raa válasza Balu77 (#25) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Pont annyi, amennyit írtál. Azaz gyakorlatilag semennyi.

Si vis pacem, para bellum.

(#27) alcsa válasza EkSYS (#6) üzenetére

alcsa
(tag)
LOGOUT blog

Én már csak azt várom, hogy a hűtőre is hűtőt rakjanak, hogy nehogy túlmelegedjen hűtés közben. :D

Formula 1 - Ferrari! mi más?

(#28) erikke17

erikke17
(senior tag)

Istenem azok a kis mákdaráló ventik :((( Alig nyom valamit gondolom, pörög 3000-et aztán süvít mint a porszívó. Többre mész vele ha valamit 12cm-es alacsony fordulatú/zajszintűt olyan szögben beállítasz, hogy abból legalább kap egy kicsit alaplap is...
De ez az ár :D Egy kisebb netezésre alkalmas gép ára :D

WoT Acc- Erixx93 ""Ne várd, hogy megütöd a főnyereményt, ha nem dobsz be némi aprót a játékgépbe"" Mottóm :D :Tartsd rendben a géped és nem hagy cserben :) SE X10 Mini Megvenni és megszeretni :)

(#29) bunfi

bunfi
(tag)

Nekem még DDR2-esben van Dominator, a hozzá tartozó Airflow kiten három volt és kb. három percig voltak a bordák fölött. Szerintem ez sem húzná sokáig. Csodálkoztam is, hogy mitől olyan olcsók a Vengence-ek. Hát mostmár tudom miért :D

Félsz a sötétben? - Nem, én azoktól félek, akik nem félnek a sötétben...

(#30) ---Lasali---

---Lasali---
(senior tag)

Ezeknél engem csak az foglalkoztat baromira, hogy mi a jó eget csinálnak velük abban az alaplapban, mivel, hogy tesztelik, és milyen eredményeket kapnak??
Meg 4 fázisos tesztelés.. mi van ezek mögött????
20 ból 1 megy át..

[ Szerkesztve ]

(#31) subaruwrc válasza audi100td (#18) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

naja, ma már nincs az, hogy kicsit húzok a ramon h gyorsabban bootoljon a cucc
értelmetlen
főleg nem 500 dodóért

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#32) bteebi

bteebi
(senior tag)

100 ezer Ft 8 GB RAM-ért??? Na menjenek a... :W
Az meg, hogy csak ennyi RAM megy át a minőségellenőrzésen, nem valami bíztató. Nagyon feszített lehet ez a frekvencia ezekkel az időzítésekkel, ilyen feszen, ami nem feltétlenül tesz jót a memória megbízhatóságának vagy élettartamának.

Ennyi erővel csinálhatnának akár 2500 MHz-es verziót is, aminek csak mondjuk minden 100. modul felelne meg, cserébe el lehetne kérni érte akár 800 dollárt is... :o

Te is fiam, Bluetooth?

(#33) DraXoN válasza subaruwrc (#31) üzenetére

DraXoN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyedül az integráld VGA rendszerekhez van értelme a gyors ramnak, de egy integrált VGA-t használó ember se fog ilyen ramot venni a lapjához, hogy gyorsabb legyen tőle a grafika ... amibe ez kerülne jobban kijön ha vesz helyette 2 kártyát inkább és együtt használja őket (vagy vesz valami erősebb kártyát)

De ez most 1 db 8GBos modul egyébként? vagy valami csomag?

The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/

(#34) Youri válasza DraXoN (#33) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Mivel kétcsatornás, ezért gondolom 2x4

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#35) vbbb

vbbb
(őstag)

Az időzítés az elég gatya...Ideje lenne az állandó MHz hajhászás helyett valami újat is bemutatni...

http://voneout.freeblog.hu/

(#36) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Csak ,hogy kapni lehet majd...

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#37) nemethati

nemethati
(senior tag)
LOGOUT blog

Célzott rétegnek készül, limitált példányszámban. Ez olyan mint a autóban a Ferrari...
Szerintetek nyújtanak 5x gyorsabb teljesítményt mint pl. a G.SKILL 1600-asok? Tutira nem! Ha lenne ennyi pénzem akkor sem venném meg, de lehet az én értékrendemmel van a baj :B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.