Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az MSI megint beleesik a szokásos csapdába, hogy a gyenge minőségű és nehezen hűthető házaiba belepakol erős hardvereket. Mi lesz ennek a vége? Sok meghibásodás, durva melegedés, és sok sok kitépett hajszál a userek részéről.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#2) k. válasza ^Clown (#1) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Sajna az MSI nem egy nagyon minőségi termékeket gyártó cég. Fejlesztenek rendesen de amit megcéloznak az ekkora termelés mellett nem lehet minőségi. Ugyértem persze vannak jó darabok, szériák de az átlag az nem túl jó. Gondolok itt a játék szériájukra ami amellett hogy ronda amellett próbám alapján ugy melegedett mint egy régi orosz tv. PEdig csak fél órát nyomkodtam. Mi lehet egy egész nap után. Ez van olcsón ne várjon az ember minőséget....

DANSZ!!

(#3) Lars

Lars
(senior tag)

A kicsi géppel szerintem nem lesznek melegedési problémák, ott egy jó kis alacsony fogyasztású platform került a házikóba. A 15-ös már kérdéses. Én a 15-ös házban lévő ilyen bika hardvernek a létjogosultságát is megkérdőjelezném. Viszont a Sony meg képek alapján nekem picit túlságosan " műanyag "
Persze meg kéne tapizni, és akkor sokminden eldőlne :D

(#4) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

engem inkább a sonyk érdekelnének. Az eddigi tapasztalatom az, hogy a legjobban összerakott darabok sonyk. Igaz, van lötöyögő tápcsati most egy szériánál, de a 13-14 colos gépeik olyan minőségben vannak összepakolva, hogy keresve sem lehet rajta hibát találni. Egyszerűen érzi az ember, hogy ott bizony nincs üres hely a fedél alatt ahol volna minek lötyögnie, kopognia. És sajnos ezt tudják ők is, és érzékeltetik az árakon :(

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#5) Szabtom

Szabtom
(senior tag)

Hát az Enter billentyű nem kicsi. :)

(#6) k. válasza -=Libria=- (#4) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem(konfigból kitalálható) sony notim van. Gyakorlatilag egy alap széria semmi extrát nem tud sőt nem is fém de egybenvan és már 2,5 éve boldogít. Tény hogy egy Z szériás vaio nagy vágyam de hogy mikor jön el annak az ideje hogy olyat használjak azt még nem tudom.

DANSZ!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.