Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) orbano

orbano
(PH! félisten)

nagyon jól mutatnak azok a fekete pci slotok. egyébként lassan már fura, hogy nincs ráépítve az alfa holdbázis hőcsövekből és bordákból az alaplapra :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#2) feki80 válasza orbano (#1) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Jaja nekem is tetszenek. :C

Szerintem a hőcsövek hiánya a korszerű gyártástechológia, és az "olcsóbbá" tétel okán nincs. Bár az én jelenlegi lapom AMD 690G ez is elég forrófejű az integrált VGA-val, de nagyon úgy néz ki az előzetse tesztek alapján, hogy érdemes lesz váltani az új lapokra.

(#3) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A780GM tetszik, kiváncsi leszek az "egyszerű túlhajtási lehetőségekre".

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Azt hiszem ATI Radeon HD 3200 DirectX 10 es lapot fogok venni és behibridezek mellé egy 3400 ASUS vga-t :D Pörögni fog rajta a starcraft :D Meg persze a COD2 néha... ;)
Kiváncsi lennék ilyen low cost hybrid tesztre :))

(#5) Integra

Integra
(Jómunkásember)

a másodikból nem lesz micro-atx kiszerelés???

(#6) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kövezzetek meg, én szeretem az ECS lapokat. A Black Edition nagyon szimpatikus külsőleg, tudásilag meg még inkább. Ha Micro ATX-es lenne -1 PCI aljzattal, akkor kéne.
Azt viszont már régóta nem értem hogy mi a halálért ragaszkodnak még a Floppy csatlakozóhoz. Lenne inkább két IDE.

[ Szerkesztve ]

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#7) _AnTi_

_AnTi_
(tag)

Asszem megvan az új "munkás" lapom! Nagyon tetszik és még esata is van... :DD

Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

(#8) .mf válasza Integra (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Biztos lesz, max nem náluk :)

Ezen a 780G-verzión van dedikált memória, ha igen, mennyi? A hűtőbordától nem látni azt a részt. Ha ezen nincs, akkor újabb kihagyható lap.

(#9) as_Rock válasza .mf (#8) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Én is egy dedikáltmemósat várok :K

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#10) Trava

Trava
(tag)

Egy ideje szinte teljesen eltűntek az ECS lapok az itthoni boltokból.
Szerintem ezt sem lesz könnyű megszerezni.

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#11) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Így kell ezt csinál ni kérem. Az abit példát vehet. Egy irodai mindenes. Valamint egy normális game (ezt majd a teszteknél meglátjuk) lap. Még a színük is jó. :K :C

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#12) Trava

Trava
(tag)

Itt van egy testvére ennek a chipset-nek a gigabyttól. [link]

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#13) Khaal válasza orbano (#1) üzenetére

Khaal
(őstag)

Én is azt kérdezem mi ez a gyér felszereltség? Minimum egy komplett mini vidámparkot szeretnék látni egy alaplapon, hullámvasúttal, diszkófényekkel és lehetőleg fűtse be a szobámat a hideg téli napokon. ;]

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#14) H.O.D. válasza simonzé (#6) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Van egy Socket A-s ECS lapom még a hőskorból egy 900-as Duronnal. A mai napig viszia vállán... :C

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#15) Komplikato válasza GIJoe (#4) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Ami teszteket láttam, nem tudom mennyire megbízhatóak, de olyan 70-80%-ot gyorsult egy HD2400XT mellett.

Close the World ..... Open the Next!

(#16) Komplikato válasza .mf (#8) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Azt hittem, hogy ami X3000-es az nem tartalmaz saját memóriát, mivel már csóri 690G UVD-je is azért nem vitte az 1080p-t, mert nem volt sajátja, nem is kapja meg a HD tagot. A kérdés az mennyi van rajtuk. Elvileg lehet 32, 64MB azt nem tudom lehet e kevesebb? Több biztosan lehetne. Ami 780G teszteket láttam, azokon 64MB volt mindegyiken.

Close the World ..... Open the Next!

(#17) feki80 válasza .mf (#8) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Tudtommal ezeken a lapokon 64Mbyte saját memória van/lesz.
Egy hasonló alaplap ilyen chispsettel 64Mbyte DDR2 2,5ns memóriával rendelkezik.
[link]

(#18) Gyuri27 válasza feki80 (#17) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem mindegyiken lesz. Különben is lehet az pl ddr3 is később. :K

(#19) feki80 válasza Gyuri27 (#18) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Persze ennyi erővel később lehet majd DDR4-el is.Most a jelenlegi állás ez.Úgyhogy ez a mérvadó, és ez a közeli jövő. Ja és szerintem a DDR3-as memóriák megdobnák az árát, és a jelenlegi tudású integrált GPU-k nem hinném, hogy megkövetelnék.

(#20) .mf válasza Komplikato (#16) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A 780G-nél opcionális, tehát a gyártó dönti el, hogy egyes modellekre rak-e vagy sem.
128MB-os verzióról is hallottam már híreket (256-ról meg tippelgetéseket), de tesztelve még nem láttam; viszont 32MB-osról nem hallottam, az túl kicsi is lenne ahhoz, hogy használható legyen.

(#21) Gyuri27 válasza .mf (#20) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A j&w lapján 64 van.

(#22) .mf válasza feki80 (#19) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

De, hasznos lenne a negyobb órajel, mert nagyon szűk a membusz. Most hirtelen nem találom, de vagy 32 bit vagy 64 bit "széles" a membusz.
A specifikációi között említik a GDDR3 kompatibilitást is; és a GDDR3 ára egyáltalán nem vészes.

(#23) Bon3ss

Bon3ss
(MODERÁTOR)

A A780GM-A tetszik, kicsit DFI-s. :)

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#24) .mf válasza Gyuri27 (#21) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Képzeld, láttam.
Ha jobban megnézed, azt írtam, hogy 32 valszeg nem lesz, de 128-as még lehet, (míg 64-esek már vannak is).

(#25) feki80 válasza .mf (#22) üzenetére

feki80
(kvázi-tag)

Hmm akkor valóban elképzelhető lehet némi felárért a DDR3-as verzió! Kiváncsi lennék egy tesztre, hogy mennyit dobna esetleg rajta.Akkora ugrást szerintem nem jelentene mint a normál kártyák esetében, de biztosan gyorsulna valamit.

(#26) Gyuri27 válasza feki80 (#25) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Már a 64 MB ddr2-l is nagyot gyorsult. A ddr3 1.1ns :o vagy 0.8 :DDD

(#27) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

engem is egy 780gm-a matx lap érdekelne Firewire csatival

True Success is Blonde

(#28) Gyuri27 válasza Ste (#27) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem kell matx, bár lehet. Nem kell fire, de ha van rajt nem baj. Enni nem kér. :DDD

(#29) antikomcsi válasza Gyuri27 (#11) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Na.... Elmondtál mindent, amit akartam, köszi szépen! ;] :DDD

(#30) Gyuri27 válasza antikomcsi (#29) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Figyellek már régen :DDD Ez az egyhúron pendülés tipikus esete. :K

a dönörű [link]

[ Szerkesztve ]

(#31) fLeSs válasza Gyuri27 (#26) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Azon amit mi teszteltünk nincs memória. Gigabyte.

(#32) Chaser válasza fLeSs (#31) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mikor lesz belőle cikk? :B

New world...old thinking...IBM T60;)

(#33) LALA_kiraly

LALA_kiraly
(őstag)

Ezeket lehet vhol itthon kapni?

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

(#34) LALA_kiraly válasza LALA_kiraly (#33) üzenetére

LALA_kiraly
(őstag)

A világ végéről, ha minden igaz tudok ilyet szerezni. Ha érdekel vkit írjon, rendelhetek többet is.

A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.