lol azok az időzítések ddr2-nél igen siralmasak.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
lol azok az időzítések ddr2-nél igen siralmasak.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Én is azt néztem
667es ramok 6-6-6-18al és 4x4gb
Érdekes...
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

a 4x4 gigás szett szimpatikus
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

elég nagy késleltesés,de ekkora chipek gondolom nem igazán bírják-bírnák a nagy tempót
ddr3ból van 4 gigás modul?
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

16 GB memóriát nem tuningra vesz az ember. Ezért nem is különösen érdekes az az időzítés.

A ddr2-es modulok elég gázok...
Viszont a ddr3masok tetszenek. 
cars1dA
Nem rosszak a kitek, de az is igaz, hogy a felhasználók többségének nincs szüksége 4GB-os modulokra
, mivel a 1-2GB-os is bőven megteszi. Inkább munkaállomásokba és szervergépekbe szükséges ilyen tetemes memória! 
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

Ez azt jelenti, hogy a memóriákat 24 órán keresztül 100 Celsius fokos hőmérsékletnek és megemelt feszültségnek teszik ki, biztosítva, hogy csak a hibátlan példányok kerüljenek forgalomba.
Tehát gyárilag sz@rráhúzott, leamortizált ramot kapunk 
.::www.megadanceradio.hu::.

amugy milyen lapba megy mondjuk bele 16 giga ram? normál ATX-es LGA775-re gondolok.
http://dy217.cgsociety.org/gallery/
Pl. Egyébként 1,8 V-on nem is annyira rosszak azok a ddr2 ramok, főleg hogy 4 gigás modulok . Az valószínű hogy nem tuningőrülteknek készül .
Az élet kegyetlen .
Na azt mondják hogy emelkedni fog a DDR2 ára akkor gyorsan bevásárolok még 4 gigát és nem érdekel az áremelkedés ![;]](/dl/s/v1.gif)
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

már elkéstél, tegnap elkezdődött a nagykereknél, +20% a nettóra 
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix
tapasztalhatóan emelkedik... 2GB-os 800-as modult tél óta nem láttam 4k-ért újonnan
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

16gb 667mhz-en azért elég gyengusz...
Szerk.: Heheee az én lapom kezeli a ddr3at is
(nem mondom, hogy korrekten bánik velük de több , mint a semmi
)
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

Hál istennek én bevásároltam olcsón (2x2 1066, 2x2 1066, 2x1 800. oszt mintd ocz). 
Látom sok selejt maradt a raktáron ddr2-l 667 cl6 áhhh. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Hát jah. Most néztem. 8k ami nekem megfelelő (KingMax 1066 2gb)
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Puszta véletlenségből nem tudja valaki, hogy várható-e
árcsökkenés a flash memóriáknál mostanában?
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

A valóságban szinte semmit észre sem veszel ebből az időzítéses maszlagból. Ennyi ram otthon főleg olyanoknak van akik renderelnek, grafikával foglalkoznak.
(L) Atiradeonika (L)
800mhz@Cl6-on jót nevettem a Cl5-ös Kingmaxokkal
Viszont a DDR3 2000+ 

És azok a Kingmax-ok 4GiB-os modulok?
Si vis pacem, para bellum.

Mutasson valaki egy olyan játékot amely 2GB-nál többet igényel, + 1GB a VGA + 1.2GB az OS. A legrosszabb esetben is 4.5GB, a többivel mit lehet csinálni? 
Játékra egyébként tökéletesen megfelel a 800MHz és a CL6, azzal egyet lehet érteni. 
[ Szerkesztve ]

Nem csak játékból áll egy PC. 
Nem, nincs is rá szükségem. Ja, most látom itt mind 4GiB-es, a 2x4-re 2-t olvastam
Egyébként meg renderre aki komolyan gondolja az ECC ramot használ szvsz.
élénkülhetne a piac már, mert drágák még mindig a DDR3-asok.

Nem, de a cikkben a Geil RAM-k a játékosoknak vannak aposztrófálva, nézd meg!
Ezért nem írhatok a konvertálásról és egyebekről, az fusson egy másik gépen, a net meg a notin, így lesz kerek a világ! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nálam ddr3 trikit csere akkor lesz ha bejönnek a 3x4 GB-os 2400Mhz cl7-es ram kittek és bírja a procim is
Még 1-2évet várhatok 
JAJJMÁÁÁÁ

16 giga ramot a népnek!
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

nem tudom miert sir par ember szaja... mivel lenne az jobb, ha lenne meg egy 1066 cl5-os kit a piacon? mar csak a meretben lehet ujat mutatni, arra ezek tokeletesen megfelelnek, bar ezek sem eppen uttorok 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Én komolyan gonolom renderre, és mégse ECC-t használok. ;)
[ Szerkesztve ]

Akkor nem szóltem, bocs! 
Játékosoknak teljesen felesleges 8 meg 16 giga ram.

GTA4,Crysis, stb.
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

Fenéket gyenge. Ha nincs megrángatva a gép, akkor éppen elég gyors. Ha meg tuningol valaki, akkor még mindig vehet a 800-asból.
Ha az sem elég, akkor meg ne akarjon 16 GB memóriát. Legalábbis egyelőre.
Amúgy a DDR2-nél jól nézett ki a fekete PCB. Nem tudom, DDR3-nál miért váltottak vissza zöldre. Úgy néz ki, maradok a Crucial-nál. 
[ Szerkesztve ]

Van.
Fücsök007:
Persze, 640kB is mindenkinek elég lesz...
dy_nmq:
Bármelyikbe, ahol 4 slot van.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Meg aki komolyan használja is a gépét.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
nekem a 4 giga néha elfogy, de lehet, hogy a vista hibája 

Anno én is olyan "zselés sárkányt" vettem még a régi gépembe
- és igen megbízhatóak...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

Nekem is, munka közben tulajdonképpen mindig. 
én csak egy dvd-t írtam képfájlba (.nrg), és a hülye a memóriába tette
[ Szerkesztve ]

milyen csinosan csomagolják mostanság a selejtet
vagy hogy van képük ilyen gyenge késleltetéssel, ilyen alacsony órajel mellett valamit piacra dobni? 667 CL6 ?
hideg pizza, meleg sör

"Bármelyikbe, ahol 4 slot van."
Nem igaz, a P45 előtt nem volt támogatott a 16 GB RAM.

Multitaskolni, ramba swappelni.
Filléres netbúkra, internetekszplórerezni persze nem kell.

Azért bármelyikbe nem,mert nem mindegyik lap kezel 16GB-ot.
[ Szerkesztve ]
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

LOL azok a DDR2 időzítések!
Hol vannak a 4-4-4-12 -es modulok?
Komolyan úgy néz ki, mintha direkt csinálnának ilyen szar időzítések a DDR2-nek
, csak, hogy még szimpatikusabb, legyen a DDR3..
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Szerinted kell a legtöbb felhasználónak 4*1Gb, vagy 4* 2Gb memóriánál több jelenleg?
Szerintem nem, és ha a jétákokat belevesszük a képbe, akkor már több éve nincs olyan játék aminek 4Gb ram kevés lenne,(ráadásul úgy, hogy a 32 bites win kevesebbet használ ki belőle, szóval az inkább 2,75 Gb).
Aki renderel annak kevés a 8Gb, ez igaz, de a többség nem renderelget, szóval az ércelődésed nem állja meg a helyét! 

"GTA4,Crysis, stb"- mit kell csinálni ahhoz, hogy a Crysis 2GB-nál többet foglaljon el?
Azt még hozzátenném, hogy az eredeti felvetésemben az OS-en kívül gondoltam a játékok 2GB-os helyfoglalását. Ez azt jelenti, hogyha alapból pl 800MB-ot foglal az OS cakk-pakk, akkor mitől ugrik fel a Crysis használatánál a RAM használat 2.8GB-ra, vagy többre?
Nálam a Crysis még az 1.7GB-ot is nehezen éri el. 
[ Szerkesztve ]

DDR2-es időzítésekkel nem vacakolnak...
Már nem érdekes piac...
(ménem...)

32 bites win kinek kell ma már? Notin még elmegy, mert azt úgyis géppel együtt cseréled, de asztalira...
Hidd el, sokaknak van 4Gb memória mellett 32bites win, persze tudom, hogy idővel kevés lesz, és a játékoknak sem lesz elég annyi mint most! 64bites op. rendszert fog mindenki használni akkor,ha már végképp muszály, viszont a valós 4Gb, és 8Gb memória biztosan sok évig nem lesz korlátozó tényező! 

Ezt mondta Billy is a 640k-ra...