érdekes. kiváncsi vagyok hol lesz az ára egy ssd-hez képest. 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

érdekes. kiváncsi vagyok hol lesz az ára egy ssd-hez képest. 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

"némileg"
Inkább jelentősen. 
Eladó: Zalman ZM80D-HP | Icemat 2.0 B | TT CL-C0001 mem borda | Y kábel(UV)

Szép teljesítmény! 
.::www.megadanceradio.hu::.
Nem semmi! 
Valszeg drága lesz... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
ez inkább ssd
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Diplomatikus megfogalmazás,h usbvel némileg lesz lassabb 

ezt akartam mondani én is 
ez egy kisméretű, USB képes SSD. ennyi 
"What next in the parade of constant obstacles?"

Inkább tapintatos, kicsit hülyén nézne ki ha azt írnák hogy a világ egyik leggyorsabb penje semmivel sem gyorsabb a többitől ha USBre van dugva 
Egyébként ha mr úgyis jönnek ki hegyre halomra az SSD-s penek el lehetne nevezni őket Pendrive 2.0 nak vagy valami logikus nevet találni neki 
[ Szerkesztve ]
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

valóban eléggé igénytelen fogalmazás a "némileg"...
A vér nem válik VAZZE!™
na, ilyen már jöhet. 25k / 32 gigáig 

Némileg ja...
USB-s írás/olvasást persze nem közölték 
Közkívánatra: némileg csere jelentősre 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

"többnyire éjszaka jönnek.. többnyire.." ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

128 GB ?! 
Az már nem piskóta. Végre nem kellene kisvinyót hurcolászni, ha hazamegyek vagy a haverokhoz.
Mondjuk, biztos mocskos drága lesz. Talán majd ha jön a konkurencia.
Pendrive 2.0 

:
Amúgy tökjó kis cucc, milyen frankón lehetne archiválni rá 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

viccen kivul: ha nem jon kozbe valsag-eszkalacio stb., akkor eselyes, h a tomeggyartas es permanens fejlodes miatt ezek a cuccok lepnek a pendrive-ok helyere. mark my words. 

Oahh! 
xfire: vfeco | mail: vfeco@vipmail.hu | BFBC2/BF3: vfeco

A vér nem válik VAZZE!™
USB-s írás/olvasást persze nem közölték
Valószínúleg ez sem lépi túl a 30MB/s lélektani határt usbn amit ma a leggyorsabb usb pendriveok tudnak... Viszont esatával némileg gyorsabban múkodik 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Ezeknek az E-SATAs cuccok azért felejtősek, mert még messze nem olyan elterjedt, USB minden szar irodai gépbe van, viszont az E-SATA még mindig "ritkának" mondható.
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks
Szerintem ami még ennél is zavaróbb, az az, hogy ha USBs "képességüket" is akarod használni, akkor a hatalmas pendrive mellett cipelhetsz egy usb kábelt is 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Tetszik, hogy van rajta eSATA és USB is. Bár én úgy képzeltem el, hogy a 2 végén van 1-1 csati, nem tudom hol van a másik, itt csak az eSATA látszik. Viszont ha adapteres, az nem annyira jó, mert azt elhagyod, cipelni kell, stb.
Akkor nem csak én nem látom az USB-t? 
Milyennapvan?
(#24) TheDragon007 válasza rootkiller (#22) üzenetére
Valszeg ennek is a végén van egy mini vagy micro USB dugasz, abba dughatod az USB kábel kisebbik végét, a másik végét meg a pécé normális usb dugaszába.
mod: Illetve akkor is kell az USB kábel, ha tápellátás nélküli esata dugasszal akarod használni a pendriveot.
[ Szerkesztve ]
Mondjuk van olyan pendrive, aminek az egyik vége E-SATA (vagy FireWire, nem tudom), a másik meg (teljes értékű, nem Micro) USB.
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

Attól függ melyik SSD. A mostani kommersz SSD-k feleannyit tudnak, a most bejelentett PCIE SSD-k meg 5x annyit.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

azért az extrém gyorsat ne kiabáljuk el. ha MLCs (és sanszos, hogy az), akkor nem minden esetben elsz egy élvezetes móka fileokat másolni rá. meglássuk, várjuk a tesztet 
A vér nem válik VAZZE!™
Lehetne ezt akár rendszer "pendrive"-nak is használni? (E-sata-n keresztül persze)
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3