Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) pschio

pschio
(őstag)

érdekes. kiváncsi vagyok hol lesz az ára egy ssd-hez képest. :U

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#2) Sub-S

Sub-S
(fanatikus tag)

"némileg"

Inkább jelentősen. :)

Eladó: Zalman ZM80D-HP | Icemat 2.0 B | TT CL-C0001 mem borda | Y kábel(UV)

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Szép teljesítmény! :Y

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem semmi! :Y

Valszeg drága lesz... :O

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#5) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

ez inkább ssd

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#6) Kain

Kain
(senior tag)

Diplomatikus megfogalmazás,h usbvel némileg lesz lassabb :D

(#7) sz0k3e_ válasza Psych0 (#5) üzenetére

sz0k3e_
(fanatikus tag)

ezt akartam mondani én is :D
ez egy kisméretű, USB képes SSD. ennyi :DDD

"What next in the parade of constant obstacles?"

(#8) menalcas válasza Kain (#6) üzenetére

menalcas
(őstag)

Inkább tapintatos, kicsit hülyén nézne ki ha azt írnák hogy a világ egyik leggyorsabb penje semmivel sem gyorsabb a többitől ha USBre van dugva :DDD

Egyébként ha mr úgyis jönnek ki hegyre halomra az SSD-s penek el lehetne nevezni őket Pendrive 2.0 nak vagy valami logikus nevet találni neki :C

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#9) orbano válasza Sub-S (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

valóban eléggé igénytelen fogalmazás a "némileg"...

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

na, ilyen már jöhet. 25k / 32 gigáig :)

(#11) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Némileg ja...

USB-s írás/olvasást persze nem közölték :U

(#12) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Közkívánatra: némileg csere jelentősre :))

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#13) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

"többnyire éjszaka jönnek.. többnyire.." ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#14) qky

qky
(tag)

128 GB ?! :Y

Az már nem piskóta. Végre nem kellene kisvinyót hurcolászni, ha hazamegyek vagy a haverokhoz.

Mondjuk, biztos mocskos drága lesz. Talán majd ha jön a konkurencia.

(#15) KrenAtesz válasza menalcas (#8) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pendrive 2.0 :D:D:D:D:D::D

Amúgy tökjó kis cucc, milyen frankón lehetne archiválni rá :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#16) borg315 válasza KrenAtesz (#15) üzenetére

borg315
(fanatikus tag)

viccen kivul: ha nem jon kozbe valsag-eszkalacio stb., akkor eselyes, h a tomeggyartas es permanens fejlodes miatt ezek a cuccok lepnek a pendrive-ok helyere. mark my words. :)

(#17) vfeco

vfeco
(tag)

Oahh! :Y

xfire: vfeco | mail: vfeco@vipmail.hu | BFBC2/BF3: vfeco

(#18) orbano válasza Abu85 (#12) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

:C

A vér nem válik VAZZE!™

(#19) TheDragon007 válasza P00By (#11) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

USB-s írás/olvasást persze nem közölték
Valószínúleg ez sem lépi túl a 30MB/s lélektani határt usbn amit ma a leggyorsabb usb pendriveok tudnak... Viszont esatával némileg gyorsabban múkodik :U

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#20) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezeknek az E-SATAs cuccok azért felejtősek, mert még messze nem olyan elterjedt, USB minden szar irodai gépbe van, viszont az E-SATA még mindig "ritkának" mondható.

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#21) TheDragon007 válasza Jhonny06 (#20) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ami még ennél is zavaróbb, az az, hogy ha USBs "képességüket" is akarod használni, akkor a hatalmas pendrive mellett cipelhetsz egy usb kábelt is :W

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#22) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Tetszik, hogy van rajta eSATA és USB is. Bár én úgy képzeltem el, hogy a 2 végén van 1-1 csati, nem tudom hol van a másik, itt csak az eSATA látszik. Viszont ha adapteres, az nem annyira jó, mert azt elhagyod, cipelni kell, stb.

(#23) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor nem csak én nem látom az USB-t? :U

Milyennapvan?

(#24) TheDragon007 válasza rootkiller (#22) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Valszeg ennek is a végén van egy mini vagy micro USB dugasz, abba dughatod az USB kábel kisebbik végét, a másik végét meg a pécé normális usb dugaszába.

mod: Illetve akkor is kell az USB kábel, ha tápellátás nélküli esata dugasszal akarod használni a pendriveot.

[ Szerkesztve ]

(#25) Jhonny06 válasza TheDragon007 (#21) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk van olyan pendrive, aminek az egyik vége E-SATA (vagy FireWire, nem tudom), a másik meg (teljes értékű, nem Micro) USB.

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#26) zed1983

zed1983
(őstag)

Extrém gyors extrém áron :R

(#27) Dr. Akula válasza pschio (#1) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Attól függ melyik SSD. A mostani kommersz SSD-k feleannyit tudnak, a most bejelentett PCIE SSD-k meg 5x annyit.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#28) orbano válasza zed1983 (#26) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

azért az extrém gyorsat ne kiabáljuk el. ha MLCs (és sanszos, hogy az), akkor nem minden esetben elsz egy élvezetes móka fileokat másolni rá. meglássuk, várjuk a tesztet :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#29) AMD_ok

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Lehetne ezt akár rendszer "pendrive"-nak is használni? (E-sata-n keresztül persze)

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#30) bteebi

bteebi
(senior tag)

Atyaisten :Y. Ez nem is pen drive, hanem külső SSD! :) És nem is akármilyen... :K

Te is fiam, Bluetooth?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.