Ezt a felső HáziPálinkás házat nem árulják külön is?
(Táp nélkül érdekelne.)
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Ezt a felső HáziPálinkás házat nem árulják külön is?
(Táp nélkül érdekelne.)
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Az a Fusionos gép nagyon bejövős
Ha €-ban nézzük az árát,akkor is 120K körül van ... sokkal jobb vétel, mint egy ugyan ilyen Atom-os gép 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

"Pavilion dm1, amely már az AMD Fusion technológiáját alkalmazza. A notebook alig 1” vastagságú, és 11,6”-es BrightView kijelzővel rendelkezik, amin a CoolSense technológiát is bevetették a tervezők. A Brazos platformos gépben a kétmagos, 1,6 GHz-es E-350 APU dolgozik [...] Wi-Fi kártyát is kapott, továbbá opcionálisan GPS-szel is ellátható. A gyártó szerint az akkumulátora akár 10,75 órás használatot is lehetővé tehet. Január 9-én jelenik meg hivatalosan 450 dolláros áron."
Na ez a beszéd. Már csak az a kérdés, hogy mikortól lesz kapható. Valamint az, hogy milyen lesz az anyagminőség, a strapabírása -- még a Thinkpad X120e-n gondolkozom, az valószínűleg utóbbiban az lesz a jobb, viszont jóval alacsonyabb lesz az akkus üzemideje.
Amúgy minek kell bele ilyen brutális kapacitású HDD? Hasonló méretű (11.1") pár éves Vaio TX-emben 80GB-ból még majd' a fele szabad. Bár biztos több verzió lesz, és lehet majd választani kisebb HDD-vel is, legalábbis remélem.

január 9-én jelenik meg hivatalosan ...
[ Szerkesztve ]
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Ez a Brazos kicsike odavag. Na es ezek a Pavilion-ok egyre szebbek...
Szep munka HP.
alba gu brath
Egy ilyen Fusion gépre simán cserélném a mostani laptopom...pláne hogy ilyen jó áron vesztegetik majd.
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx
Szerintem se rossz, de nem tartom valószínűnek, hogy külön kikerülne a piacra. Esetleg bontókban vagy használtan lehet majd vele találkozni.
[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Igen elég jól néz ki lehet hogy beneveznék én egy ilyenre
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Házat nem küldenek még service-part formájában sem, kicsit várni kell még rá 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

hát tavasszal lehet én is beruházok 1-re.
de bosszantó ez az €...a $ valahogy sokkal szimpibb 
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Szívesen frissíteném a dv7-esemet erre a 4-es szériára 
Sony Xperia S \,,/

Akkor majd jan. 9.-én hozz nekem egyet valamelyik pesti boltból 
Nem az érdekel, hogy papíron, Amerikában mikor jelenik meg, hanem hogy mikor lesz idehaza is kapható.

Szemből megnézve elég tré a kis dm1. Remélem megkapják majd a nagyobb tesó külsejét is
.
AMD fan lettem:), pedig mindig csak Intel alapu gepeim voltak!
Nekem viszont nagyon tetszik.Meglátjuk mennyiért jön be hozzánk, ha jó áron akkor lecserélem a cq61-em egy ilyenre az tuti. Van videó youtube-on különben 
Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

A születésnapomon érkezik a HP új szériája. THX HP!
TRON addict

A PC és a monitor annyira nem tetszettek, de a notebook-ok valami eszméletlen jók! 

1 év alatt 6 hibával 3 alkalommal volt a 4515s ProBookom szervizben, soha ennyit nem szívtam notebokkal, mint ezzel, a leggagyibb Acerem és Asusom tovább bírta. Úgyhogy felőlem inenntől kezdve a HP fejre is állhat soha nem veszek egyetlen HP produktumot sem, egy igazi ipari hulladék, amit számítástechnika néven árulnak, gyártanak, pedig elkötelezett HP-s voltam évekig. A support egy rakás szar, a szerviz szintén, komolyan nem tudok egyetlen pozitív érvet sem felhozni a gyártó mellett. És akkor én és a cégem kiemelt VIP partner vagyunk
Bele sem merek gondolni hogy az átlag vásárló micsoda szívás-hegyeket élhet át a supportnál ha baja van.
Sajnos ki lehet fogni hibás darabokat...Nekem eddig nincs tapasztalatom a HP szervizével (szerencsére). Eddig ami gondom volt, az 2 Pavilionnál merült fel: mindkettő gyárilag pixelhibás volt.
Amúgy nem 2 év garancia van a Pavilionokra? Vagy ez régiófüggő?
[ Szerkesztve ]