ez a mad catz kifejezetten jónak tűnik. Van ennek valami magyar beszerezhetősége?
By(e) Tothbe

ez a mad catz kifejezetten jónak tűnik. Van ennek valami magyar beszerezhetősége?
By(e) Tothbe
a mad catz billek nagyon jónak tűnnek

Csatlakozom a Mad Catz fan csapathoz. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
úúú ez a Mad Catz Eclipse touchmouse bejön! De vásárlás előtt azért megszorongatnám, hogy milyen a fogása. 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Tetszik az a Microsoft Arc Keyboard, bár azért azzal a kurzolmozgatóval vannak fentartásaim , tudom hogy nem játék bill de ha véletlenül kiakar kapcsolódni az ember pl egy NFS-el 
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

Nem csúnya aZ MS Arc billentyűje
De még mindig az Apple billentyűzete teszik a legjobban....
[ Szerkesztve ]

az ms4000 utódját csinálják már meg thinkpad klavival és középen egy ultranavval a zoom bar helyett végre. ja és zsínór nélkül.

én egy vezeték nélküli, osztott-ergonomikus, teljes méretű, magyar kiosztású billt szeretnék, multimédiás gombokkal. úgy vélem ilyen se létezik.
Eladó NFL Pittsburgh Steelers baseball sapka http://href.hu/x/gpnb

A Mad Catz dizájnpatkány tetszetős, bár a puding próbája...
1szó mint 100, kiváncsi lettem 

Lehet, hogy Én vagyok ultraortodox billentyűzet téren, de tény, hogy ezektől az ergonómikus szörnyektől kiver a víz. Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy meg lehet szokni, de Én próbáltam és a tízujjas gépelés/beírás nagyon nem volt rajta természetes. Talán, ha már eleve ilyen billentyűzeten tanulom meg, akkor esetleg. Habár eredetileg Én ilyenen
tanultam ezt a műfajt (csak a linkelt képen francia kiosztású a bill.).
Egyébként általában a szóköz billentyű billentését nem tervezik meg jól és ezért a széleken nem érzékel a billentyű. Persze lehet, hogy a mostaniak jobbak, de vesszek meg, ha Én ilyenre térek át. Jó nekem a régi. 
[ Szerkesztve ]
Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)

Szerintem az első billentyűzet néz ki a legjobban, kár, hogy használhatatlan. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az utolsó billentyűzeteken csak az egysoros entert kifogásolom, egyébként jók, viszont a végén a kocka szappanok nagyon nem tetszenek.
az ilyen osztott billentyűzetnél oda középre nyugodtan lehetne rakni valamit, mert aránylag kényelmesen elérhető.
we all deserve a bit of luck.

ms 4000 a legjobb messze. a többiek csak próbálkoznak.
egy baja van viszont, hogy angol kiosztású és az í meg az ű rossz helyen van teljesen.
kár hogy már az ms is majmolja ezt az idióta apple klavi stílust, inkább maradna annál ami működik. szerencsére az ms ergo-ja még ilyen.
[ Szerkesztve ]
Szerintem magyarba kétsoros lenne az enter. P utűn nekünk Ő és Ú jön szal van 1 üres hely. Bár nemtudom hogy mennyire érdekli őket az ungáris

A Microsoft Arc Keyboardja kényelmesnek tűnik, érdemes lenne kipróbálni.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

En is egy nano vevos NED7000 utodra szavaznek, felteve ha az asztalon tologatos bogre helyett Explorer Mouse-t adnak hozza.
Biztos nekem vannak hulye elkepzeleseim az egerekrol, de eloben.a bogren kivul a WLM7000 sem jott be, pedig olyan csilivili dizajnja van, csak eppen rendesen megfogni nem lehet.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Ezt a szappantartot mar lattam valahol.
Megvan, valamelyik Jonatan szakuzletben volt kirakva: Kensington SlimBlade Media Mouse
[ Szerkesztve ]

Azt nem értem, hogy miért nem tud senki olcsó ergonomikus billentyűzetet piacra dobni? Ennyire nehéz lenne olcsót gyártani? Bár inkább úgy tűnik, hogy ennek elvi okai vannak.(Najó, van a Microsoftnak relatíve olcsó, de az nálunk csak angol kiosztással kapható. Most is ezen szenvedek melóban.)

nekem is az a bajom a nem natív magyar kiosztással, hogy azon tanultam gépelni, belémrögzült az í,ő,ú betűk helye. átszokni már nincs sok kedvem.
Eladó NFL Pittsburgh Steelers baseball sapka http://href.hu/x/gpnb

de akkor neked ezek az angol klavik a jók, nem?
én pont hogy 4 év alatt sem tudtam a natural 4000-ren megszokni az angol kiosztást.
de lehet, hogy a magyar nyelvről kéne leszoknom teljesen az angolra
még él bennem a remény, mert a németek billentyűzet kiosztása egy az egyben azonos a magyarral és talán találok így majd német ergo 4000-ret, vagy egérrel szerelt drót nélküli 7000-ret, a klavi mindkettő esetében ugyanaz. igaz, német a szitázás, de az nem érdekel, úgyis vakon gépelek 10 ujjal.

Í-t, meg az Ű-t leszamitva minden ugyanott van a magyarra beallitott amerikai billzeten is, mint a magyaron, ezen kivul az Enter jobb also sarkara kell koncentralni, az az Enter alakjatol fuggetlenul minden billzeten ugyanott van. 
Nekem nagyobb szopas volt tizenparev angol billzet+kiosztas hasznalat utan atallni magyarra. (Programozopalantakent mindig ruhelltem a magyar kiosztast, hulye helyen vannak a []-k, <>-k, $, stb.)
Csak hat melom ugy alakult, hogy szoftvereket kellett ferditenem angolrol magyarra.
Eleinte probalkoztam angolra allitott magyar billzeten á helyett Alt+160, é helyett Alt+130, stb-vel, de baromira lassan haladt az ~50000 string lecserelese magyar ekezetesre, igy par honap utan azon kaptam magamat, hogy egyre gyakrabban valtok at magyar kiosztasra egy-egy ekezet kedveert. (ő, ű ASCII kodjat meg mindig nem tudom)
Szep lassan egesz mondatokat magyaron irogattam, hogy ne kelljen mondatonkent 5-6x Alt+Shift-telni, igy egy ido utan egyre zavarobba valt, hogy forumozashoz mindig visszavaltok angolra, es Z<->Y.
Ugyhogy szep lassan megtanultam az AltGR+F/G-t, meg a szmajlikhoz szukseges tobbi karaktert, hogy meloba csempeszett szunetekben tudjak forumozni.
Aztan 1.5 eve mar itthon is eltevesztettem a Z-Y-t, vegul atallitottam magyarra az Ergo4000-et...

Lehet, hogy én értek valamit félre de nekem úgy tűnik, hogy van már magyar változat az Ergo 4000-ből (az ipon honlapján láttam, így akár múló káprázat is lehet).
Charlie

Egysoros enteres amerikai, magyar matricaval...
[ Szerkesztve ]

ja, jó nagy átbaszás, az iponnak is annyi esze van, mint egy marák bolhának..
csak ki kéne nyitni egyet.. meg ugye már egyszer kinyitották, mikor megszitázták, a létező leggagyibb, legolcsóbb minőségben a legnagyobb lehúzás érdekében.
[ Szerkesztve ]

Nem az Ipon muve, hanem a Microsoft hardverek importoree. (BSC)
Amit elozo melohelyemre vetettem BSC-ben "magyar" Curve2000-et, az is ilyen gagyin volt kivitelezve.

nem is azt mondtam hogy az ipon szitáztatta
de ettől még azért nem kéne nekik is a hülyét játszani, hogy eladjanak szaros 2 darabot..
wow, az a SmartFish ErgoMotion fekete bill még egész jól is néz ki! Hmmm !

ezek közül rendelkezik bármelyik háttérvilágítással, nem tudja valaki? 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.