Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Runo

Runo
(őstag)

Ennyit arról a hirdetésről, amit a PH bannerében láttam azt hiszem a samsung memóriakártyáról, hogy akár 24 órán át ellenáll a tengervíznek :D

[ Szerkesztve ]

(#2) Maxentius válasza Runo (#1) üzenetére

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

De a képek megmaradtak a hír szerint és szerintem ez a lényeg. :K

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#3) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

nem biztos hogy víz érte a memókarit. ez egy drágább gép, lehet vízmentesen zárt a memókari foglalata.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#4) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

1 év után még ilyen jó állapotban van?!?!? :Y

(#5) Runo válasza Maxentius (#2) üzenetére

Runo
(őstag)

Nem-nem! Félreértettél! Dícsértem! Mert a Sami 24 órát garantál, ez meg 1 évet volt a vízben és működik :D

Hiába vízálló, 1 év alatt láthatod milyen a belseje :D

[ Szerkesztve ]

(#6) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egy Google+ reklám? :F :DDD

Ja és Canon is mellé.

Szerk,

SanDisk Extreme III is.

[ Szerkesztve ]

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#7) kapeti07

kapeti07
(senior tag)

Szépen megmaradt a gép 1 év után. De én azért nem próbálom ki :)

DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db

(#8) Youri válasza atike (#6) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

és még Kanada és tűzoltóság is

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#9) Iomega válasza Djuree (#3) üzenetére

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egy nagyon alap gépe a Canonnak a tükörreflexeszes masinái közül, nincs vízállósága. Még, ha lenne is, ennyi időn keresztül sós vízben állva, nem bírta volna. Szerencse, hogy valamit tudtak kezdeni a memóriakártyával.
Canon 1000D

[ Szerkesztve ]

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#10) AgFRjkUZT_3 válasza Youri (#8) üzenetére

AgFRjkUZT_3
(újonc)

Meg kellett néznem már, hogy ki az a Justin Bieber :K
:))

Csak vártam, és vártam, és mikor nem jött semmi, tudtam, csak Tőled lehet...

(#11) lujó55

lujó55
(őstag)

Azért gondolom nézett a koma, mikor megtalálta a gépet és a kártyán ott volt a tűzoltó feleség meztelen fotója amint a yachton pózol, a tűzoltóbácsi meg a víz fölé hajolva fókuszál :P ;] :DDD

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#12) Skynet258 válasza atike (#6) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Pont ez jutott eszembe nekem is. :D

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#13) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Valamit visz a víz.... :D

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#14) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Van olyan alzheimer koros nénike aki egy év után kerül elő az elcsatangolása után.
Ő sokkal rosszabul néz ki amikor hazatér mint ez a gép! :DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#15) DemonDani válasza atike (#6) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de még milyen jól megtervezett...

canon 1000D 110k ft
ötlet 0ft

google 500$
canon 1000$
sandisk 100$

1600$
és máris kerestél 258ezer ftot :D és kuncsorogni sem kellett, mert ezek nagyon szerény kérések lennének ;D

asd fgh jkl éáű

(#16) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Egy két megmaradt képet szívesen megnéznék!

Jobb hír lett volna ,mondjuk 1999-ből egy első digit gép memóriájábol ,éppen maradt fotókrol számolna be a hír.

Ez csak egy dolgot bizonyít,nem maradandóak a kátyák, képek hosszú távon,
viszont jó hír lehet az ,
hogy ,sima nem tengervízes körülmények között,
lehet 50-évig müködőképesek ezek a memória kártyák.

Egyébként jól szétmarta ,a tengervíz(10éven át tartótt volna,felismerhetettlen lenne a kis eos1000-es masina)

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#17) Maxentius válasza Skynet258 (#12) üzenetére

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy ezért?

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#18) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Úgy látszik, divatos elfoglaltság manapság kagylók helyett fényképezőgépeket keresni a tengerpartokon, vizekben. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#19) Youri válasza Maxentius (#17) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Ez a legszörnyűbb :O

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#20) Tomcat

Tomcat
(őstag)

A poén az lenne ha egy teljes szétszerelés és egy nagyon alapos tisztogatás után működőképes maradt volna gép. Mondjuk nincs kizárva mert a víz alatt a mechanika nem mozdult semerre sem, tehát a sós víz maró hatásán kívül más kár nem érhette. :)

Tomcat

(#21) Djuree válasza Youri (#19) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

uhhh :DDD

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#22) paperboy válasza Tomcat (#20) üzenetére

paperboy
(lelkes újonc)

Az érzékelőnek tuti annyi... :)

(#23) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

És hol vannak a képek?

(#24) boogie84 válasza HXY (#23) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

:) Na igen, azokrta én is kíváncsi lettem volna. Még ha nem is a személyes képekre, de akkor is. :K

[ Szerkesztve ]

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#25) szilagyiv válasza atike (#6) üzenetére

szilagyiv
(tag)

+1 :DDD

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#26) MLaca válasza boogie84 (#24) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

a képek nem publikusak.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#27) aerosmith

aerosmith
(újonc)

amit nem értek hogy hogyan mosta partra a víz? fent maradt a gép a víz tetején?

(#28) bigsee válasza aerosmith (#27) üzenetére

bigsee
(fanatikus tag)

Kicsit dejavu érzésem van, nemrégen olvastam egy másik "márkáról", ami mittudomén mennyi ideig ázott-fázott, és láss csodát a fényképeket visszahozták, sőt a tulajdonos képét is megtalálták rajta... rejtett reklám, mármár majdnem hoax... :U

[ Szerkesztve ]

MDA Vario II - MDA Vario IV - Htc Touch - Samsung Spica - Htc Desire - Samsung Omnia 7 - Motorola Defy

(#29) Tomcat válasza paperboy (#22) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Nekem is kétséges a dolog hogy lehet-e még életet lehelni egy ilyen megviselt masinába, de arra hogy nagyon sokat kibírnak ezek a gépek álljon itt bizonyítéknak egy kis tartóssági teszt.
Figyelem: csak erős idegzetűeknek!!!DSLR teszt

Tomcat

(#30) Jojo5 válasza bigsee (#28) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

nekem is, mert volt is itt hír, hogy elvesztettek egy tükörreflexes gépet majd megtalálták és a kislány képei rajta voltak még sértetlenül... igaz akkor a képeket is megmutatták :DD

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#31) czanga

czanga
(fanatikus tag)

Kalandos egy utazása lehetett. Persze, hogy elfelejtett fotókat készíteni a kis kiruccanásáról. :D

czanga

(#32) HartgeH3-2.8 válasza Tomcat (#29) üzenetére

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

A videó végén lényegében visszaviszi a kis forma , hogy gond van a kamerával..?

..és folytatás? Nem láttam part3-at vagy lehet én nem találom.

Ha nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)! / Versenyek --> Race 07 Series (PH) http://steamcommunity.com/groups/race07series

(#33) Put2 válasza lujó55 (#11) üzenetére

Put2
(lelkes újonc)

:):) Csak akkor van gáz, ha a Tűzoltó bácsi már 60 körül jár... És a felesége is :D:D Akkor van ám döbbenet :D

(#34) Tomcat válasza HartgeH3-2.8 (#32) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Én is csak a két részt ismerem, de a lényege annyi hogy működik ugyan mindkét gép, de azt mondják neki hogy érdemesebb lenne egy újat venni mint a hosszú nyúzópróbán átesett gépeit megjavíttatnia. (a srác azt mondja hogy beleejtette a sütőbe grillezés közben azért van megolvadva).
Mondjuk az igaz is, általában olcsóbb újat venni mint a régit megjavíttatni, de a lehetőség megvan rá, ezek a gépek még mindig javíthatóak.
Nekem is D70-em volt évekig és tudom hogy milyen elpusztíthatatlan szerkezet. :)

Tomcat

(#35) HartgeH3-2.8 válasza Tomcat (#34) üzenetére

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm az infot fórumtárs :)

Nekem D50-es van nagyon szeretem csak kéne hozzá vaku, meg egy komolyabb obi és hát ezek elég sokba kerülnek sajnos.Gondolkozom eladom de hát nincs szívem hozzá :)

A Nikon tényleg nagyon rendben van.

Ha nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)! / Versenyek --> Race 07 Series (PH) http://steamcommunity.com/groups/race07series

(#36) Tomcat válasza HartgeH3-2.8 (#35) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Nekem van Nikon és Canon DSLR szettem több is. Azt nem tudnám mondani hogy a kategóriákon belül egyik vagy másik jobb vagy rosszabb mint a másik, inkább azt mondanám hogy mindekettő gyártó termékei nagyon jók, csak más a kezelésük (amit szokni kell) és az értékrendjük. Az tény hogy Nikon-hoz nekem is több cuccom van.
Kicsit hasonlít az összevetés a 100 éves BMW-Mercedes vitára, azaz hogy melyik a jobb mind objektív mind szubjektív megközelítésről. :)

Tomcat

(#37) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem semmi a gep, kicsit megviselte az az egy ev a viz alatt. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.