Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacam71

    tag

    válasz emiki6 #1270 üzenetére

    Szia,

    Ha megnézed a képet akkor látod hogy a zöld pixelek 100-on vannak...folyamatosan, e-miatt a karakterek szétestek, ez csak a monitor bal oldalán egy 20-30 cm-es sávban e-miatt cseréltem gariban. Úgy tűnik hogy nem csak nálam fordul ez elő. 2013 májusi gyártás 3 hónapot bírt

    asdf_: Tudok cifrábbat: Szóval felhívom a CHS-t egy nagyon kedves hölgy veszi fel elmondom bánatom, kéri az adatokat előre felkészülve eltudok mondani neki mindent + e-mail cím. Gyakorlatilag azonnal kapok tőle egy levelet az megrendelési számmal amivel megrendelte az új monitorom 2 nap múlva nálam lesz! NEM LETT, helyette egy e-mail tőle hogy újra meg kellett rendelnie mert AZ UPS NEM TALÁLJA A CÍMET!!! (Tiszaújváros) e miatt visszadobta a megrendelést. 4 nap múlva felhívnak ismeretlen szám, felveszem AZ ANGLIAI DELL központból hívott egy hölgy adategyeztetés miatt. Tört angolságommal elmondtam, hogy mi van. Ők is küldtek egy levelet:

    Hello Mr. Laszlo,
    Please be advised that the replacement part which you have recently ordered from DELL is currently out of stock.
    Please note that as soon as the part will be available it will be delivered to you.
    If you need further details regarding the estimated time of the delivery please contact Dell and provide them with your order number mentioned in the subject.
    Please accept our apologies for any inconvenience this may cause.
    Kind Regards,
    Milda Malcyte
    UPS Supply Chain Solutions
    Business Support Centre
    Tel: 00 44 207 949 0099
    Fax: 00 44 207 949 0350
    Email: dellbsc@ups.com

    Az gondolom világos, hogy ők teljesen más indokkal utasítottak vissza. Szóval elküldtem ezt a magyar CHS kirendeltségnek annak a hölgynek akivel kapcsolatban állok. Ekkor megrendelte 5!!-jére de Miskolcra egy helyi szervizbe és végül is ők hozták ki. Majdnem 2 hétig tartott a 2 nap.

    Bocs a hosszú levélért nem elrettentés miatt de akkor kiakadtam....egy picit :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák