Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lenne, ha ez az ötlet egyre jobban terjedne, mert igen hasznos és kellemes megoldás. :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#2) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

lájk

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#3) Puma K válasza bartucc (#1) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

+1

Kezd iPon szint lenni...

(#4) tDr1v3r válasza bartucc (#1) üzenetére

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Támogatom, viszont azzal is beérném, ha normálisan alakítanák ki az MXM-es vga-k cseréjét...

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#5) Angel1981 válasza bartucc (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

+1 :K

(#6) blackrulz válasza tDr1v3r (#4) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

az a baj hogy más generációknál más elhelyezés, nagyobb disszipáció, stb közbejöhet. elég macerás lenne az átjárhatóságot biztosítani...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#7) tlac válasza bartucc (#1) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

külső pci-e-nek kellene elterjednie, de nem akar

(#8) blackrulz válasza tlac (#7) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nekem mindig ez jut eszembe róla: link nem azt mondom hogy a legnagyobb szörnyeket is rá lehessen dugni, de szerintem megoldható lenne ha nagyon akarnák a gyártók...

(#9) Recon666 válasza bartucc (#1) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1

(#10) superecneB válasza blackrulz (#8) üzenetére

superecneB
(őstag)

Nagyon jó lenne, pont ezért sosem fog divatba jönni.

[ Szerkesztve ]

(#11) Kronos3000

Kronos3000
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ez nagyon nagy ötlet,kár hogy nem fog elterjedni,régebben én is gondolkodtam hasonló megoldáson,végre megcsinálták :R

Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...

(#12) Srodney válasza blackrulz (#8) üzenetére

Srodney
(senior tag)

ez mekkora ötlet :Y :C p4esemhez is jólessz...

(#13) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

anno a FuSi-nek volt egy hasonló laptopja, már akkor is mondtam hogy jó ötlet, de eltűnt a süllyesztőben, remélem, ez több sikerrel jár.

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#14) Z86 válasza FireKeeper (#13) üzenetére

Z86
(őstag)

Nekem is rémlik valami külső videokártyás megoldás. Csak azt nem értem, ha mindenki szerint jó ötlet, akkor miért nem terjedt el.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#15) Tim82 válasza FireKeeper (#13) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amilo SA 3650. Időnként még most is felbukkan Hardveraprón belőle egy-egy példány, elég hamar el is kel...

Emlékeim szerint régen voltak ilyen játék szempontjából értékelhetetlen megoldások is, mint PCMCIA-s Trident VGA-s bővítőkártya, kemény 32 MB RAM-mal.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#16) Koley válasza bartucc (#1) üzenetére

Koley
(kvázi-tag)

+1

(#17) yakuza.tora válasza Srodney (#12) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

A P4-esed biztos, sokat kamatozna a 5850 erejéből 800x600-on... :DDD ;)

Alléz Olympique de Marseille!

(#18) blackrulz válasza Tim82 (#15) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

volt hozzá szerencsém élőben is, nekem rettenetesen nem jött be a gép egész kialakítása. az árához képest iszonyat gagyi műanyagok, billentyűzet, stb... maga a laptop _számomra_ minőségben iszonyat csalódás volt, de az ötlet király, csak ennyiért még nem vettem soha gépet... ha lesz értelmes áron normális anyagminőséggel és klavival akkor viszont csábítóbb.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.