Jó lenne, ha ez az ötlet egyre jobban terjedne, mert igen hasznos és kellemes megoldás. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Jó lenne, ha ez az ötlet egyre jobban terjedne, mert igen hasznos és kellemes megoldás. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
lájk
Genesis Montana - újra kétkeréken
+1
Kezd iPon szint lenni...
Támogatom, viszont azzal is beérném, ha normálisan alakítanák ki az MXM-es vga-k cseréjét...
XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

+1 
az a baj hogy más generációknál más elhelyezés, nagyobb disszipáció, stb közbejöhet. elég macerás lenne az átjárhatóságot biztosítani...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

külső pci-e-nek kellene elterjednie, de nem akar
nekem mindig ez jut eszembe róla: link nem azt mondom hogy a legnagyobb szörnyeket is rá lehessen dugni, de szerintem megoldható lenne ha nagyon akarnák a gyártók...
+1

Nagyon jó lenne, pont ezért sosem fog divatba jönni.
[ Szerkesztve ]
Ez nagyon nagy ötlet,kár hogy nem fog elterjedni,régebben én is gondolkodtam hasonló megoldáson,végre megcsinálták 
Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...

ez mekkora ötlet
p4esemhez is jólessz...
anno a FuSi-nek volt egy hasonló laptopja, már akkor is mondtam hogy jó ötlet, de eltűnt a süllyesztőben, remélem, ez több sikerrel jár.
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

Nekem is rémlik valami külső videokártyás megoldás. Csak azt nem értem, ha mindenki szerint jó ötlet, akkor miért nem terjedt el.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...
Amilo SA 3650. Időnként még most is felbukkan Hardveraprón belőle egy-egy példány, elég hamar el is kel...
Emlékeim szerint régen voltak ilyen játék szempontjából értékelhetetlen megoldások is, mint PCMCIA-s Trident VGA-s bővítőkártya, kemény 32 MB RAM-mal.
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

A P4-esed biztos, sokat kamatozna a 5850 erejéből 800x600-on...

Alléz Olympique de Marseille!
volt hozzá szerencsém élőben is, nekem rettenetesen nem jött be a gép egész kialakítása. az árához képest iszonyat gagyi műanyagok, billentyűzet, stb... maga a laptop _számomra_ minőségben iszonyat csalódás volt, de az ötlet király, csak ennyiért még nem vettem soha gépet... ha lesz értelmes áron normális anyagminőséggel és klavival akkor viszont csábítóbb.