Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz KROK640 #87461 üzenetére

    Anno, még a jó kis sonyericsson időkben volt nekem egy k750i, amin a fw-t átraktam w800i-re. Havernak volt egy eredeti w800i. Aztán (még fiatalok voltunk, kb 15-16), természetesen mindkettőnknek ugyanaz a csengőhang.

    Namost, volt nálunk egyszer nyáriszünetben egy elég fasza lanparty. Ilyen 3 napos móka, voltunk vagy nyolcan. Első este nem aludtunk egy percet se, végignyomtuk. Második nap úgy voltunk vele, hogy nap közben már csak nem alszunk, aztán utána este még azért bő hajnal 4-5-ig toltuk. Aztán mindenki kidőlt a picsába. Qrvanagy szobám volt, már előre bepakoltunk mindent, hárman aludtunk az ágyon keresztbe, maradék a földön szétszórva. Reggel 10kor csörög a telefonom. Kinyomom a picsába, csukott szemmel, reflexből. Csörög megint. Megint kinyomom, de kezdek mérges lenni. Egy perc se telik el, csörög megint. Kinyitom a szemem, megnézem, anya. Wtf.
    Felveszem, üvöltve mondja bele, hol a faszban vagy?!
    - Mi a franc, mit kell üvöltözni basszus, itt vagyok a hülye szobámban.
    - Nem vagy ott!
    - Ne idegesíts már, csak megismerem tán a saját hülye szobámat!
    - Most néztem meg, senki nincs a szobádban!
    - Jóvan akkor, nem tudom mi van most, de nem vicces, most nagyon nincs kedvem ehhez, bocs, most hagyjál békén, köszi. És kinyomtam a picsába, lehalkítottam a telefont és visszaaludtam.

    Bő három nappal később találkozok haverral, hót ideg, képzelődik az anyja, mindenféle faszságot összehord, hogy hogy beszél vele meg hazudozik, oszt nem is beszéltek!
    Na, nekem akkor esett le, hogy másnap mikor mondtam anyámnak, hogy ez most szar vicc volt, akkor lehet nem azért tagadta, hogy nem érti mi a francról beszélek, mert Ő is rájött, hogy szar vicc volt.

    Utána tisztáztuk a helyzetet, mindenki nagyon jót röhögött a dolgon, de még évekig nem igazán szeretettel nézett rám a haver anyja. :DDD

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák