Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    Vásároltam volna egy itteni MobilApróstól egy telefont amire 6 nappal ezelőtt írtam neki egy üzenetet,hogy, ha tudna küldeni pár fotót a készülékről ( ez az 1 telefonja van ) valahogy, hogy milyen állapotban van akkor én megvásárolnám, mert másnap pont megyek arra felé amerre lakik.
    Visszaírt aznap,hogy tud képet csinálni a készülékről viszont neki a személyes találkozó abban az időpontban nem jó.

    Írtam neki,hogy ugyan a hirdetésben az szerepel,hogy személyesen kívánja eladni,de nem tudná-e ennek ellenére elpostázni nekem,ha előre utalok.Hozzá tettem, hogy természetesen megértem,ha nem viszont akkor másik telefon után kell nézzek. Illetve ismét kértem tőle képeket.

    A válasz: elutalva mehet természetesen postával.

    Képek még mindig nem jöttek...

    Ezután megint írtam neki egy üzenetet,hogy küldjön már végre jobb minőségű képeket a telefonról, hogy egyáltalán tudjam mit is akarok venni.

    Erre válaszolta csütörtökön,hogy pénteken gép közelben lesz és tud küldeni képeket.

    Vártam... Vártam... Nem jött. Sőt azóta be sem lépett az oldalra egészen tegnap estig.. Mondanom sem kell,hogy képeket ismételten nem küldött..
    Ma reggel írtam neki negyedszer,hogy akkor kapok képet vagy nem?

    Most meg már nem is aktuális az egész,mert Édesapám rendelt egy készüléket nekem ajándékba a tudtom nélkül.

    Bukott az illető egy biztos vásárlót,mert kedvenc telefonom az N8-as és amennyiért árulta állítása szerint szép állapotban, annyit megért. Sajnálom,mert most használhatok egy androidos ketyerét amit nem is szeretek... Mindegy.. Ideiglenes telefonnak kellett volna úgyis az N8 is csak, ha már veszek akkor olyat veszek amit kedvelek is.
    Szóval innen gratulálnék a kollégának,hogy ennyire nem akarja eladni a telefont amit feltett hirdetni.
    Egyébként nem rosszindulatból írtam ezt az egészet,mert mivel pontosan nem tudom a hátterét az egész "procedúrának" ezért nem ítélhetem el. Viszont az eladáshoz való hozzáállása nekem nem gyere be.

Új hozzászólás Aktív témák