Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz Trailblazer #59420 üzenetére

    de azt is írták, hogy több bevételük van a történetből így, mint ha lenne ipa, de csak a tényleg helyi cégek lennének oda bejelentve. valószínűleg ők jobban látják ezt, mint mi :)

    a korábban felmerült kérdés, hogy megbízható-e, akit az értékelések annak mutatnak: réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban amikor egy eladásra még 5 pontot lehetett adni, megbeszéltem egy vevővel egy találkozót, majd csúnyán elaludtam. ez valóban az én hibám, ezt el is ismertem, felajánlottam a vevőnek, hogy elviszem a cuccot bárhova, vagy álljon el az üzlettől, és sorry sorry sorry. ő erre közölte, hogy most miattam ennyire meg annyira rossz, rányomta a hirdetésre, hogy az üzlet létrejött, és mínuszt adott még a termék csomagolására is (tehát 5 negatív). emiatt nyilván reklamáltam, hogy egyrészt semmi üzlet nem jött létre, de ha mégis, akkor max 1-2 negatív járhatna, az összes nem, de a HA részéről közölték, hogy beszéljem meg a vevővel, ők nem szedik le az értékelését és nem az ő problémájuk.
    később meghirdettem más holmit, megbeszéltem a vevővel a találkozási helyet, "vevő" viszont nem ment oda és nyilván elérhető sem volt. jeleztem HA-nak, hogy ezt én értékelni szeretném, amire megmondták, hogy nem jött létre az üzlet, tehát felejtsem el, ezt így nem lehet értékelni.
    innentől kezdve ott díszeleg a nevem mellett, hogy szar szemét szar alak, mert valaki épp úgy érezte, hogy nem akar foglalkozni azzal, hogy a saját maguk által írt szabályok mindenkire vonatkozzanak, más rendszeresen terméket át nem vevők és eltünedezők meg boldogan elvannak a 100%-ukkal, mert úgysincs mit értékelni. szóval ezek a százalékok sem feltétlenül jelentenek sokat.

    [ Szerkesztve ]

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák