Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz spirit007 #2140 üzenetére

    Hehe, olvass vissza pár hsz-t. Én is pont ezen akadtam már ki párszor. :)
    Se használtat se újat nem nagyon érdemes itt az aprón nézni. Sok esetben alig van pár ezer forint "engedmény" a bolti árhoz képest, de volt már olyan is, ahol új bontatlanul árult kártya többe került, mint webshopban, rendes boltban.
    1-1x kilehet fogni jó áron használtat, de azt nagyon gyorsan elkapkodják.

    Most egy konkrét példa.:

    Most vettem webshopból újonnan Asus 270x-et Top verziót! 58.000 forintért. Most direkt rákerestem az aprón, a sima, tehát nem a csúcstuningos, csúcsminőségű verziót árulják 60.500 forintért! Vágod? Okés, hogy az is új és bontatlan meg minden... de ez akkoris csak egy apróhirdetés.

    Használtan látom a Top verziót, 1 hónapos, iPonos garanciával, fix áron 55.000 forintért. Én 58k-ért vettem pár napja. Most akármennyire is megbízható az eladó, akármennyire is minden így meg úgy meg amúgy... Akkoris van benne rizikó, kockázat akármi plusz postaköltség stb... Rendben hogy csak egy hónapos a kártya, de mért vegyem meg 3 ezer forinttal olcsóbban pont tőle? Nem ér meg 3.000 forintot az, hogy hivatalos boltban veszem, bontatlanul, minthogy egy tök ismeretlen jóskapistától az aprón?

    Szóval igen, durva ami itt megy HA-n.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák