Az igen 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
yakuza.tora
(PH! addikt)
Szépen megcibálták és kakaót is kapott hozzá rendesen! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!
(#3) Petike1007

Petike1007
(tag)
8,2 GHZ basszus...azt hittem ilyen csak álmaimban van
Bár ettől még cerka marad...
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
celeron D azthittem valami évekkel ezelőtti téma jött be hirtelen
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Nem semmi. 
Eladó QNKTC aszinkron USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi
Nekem a legnagyobb volt ebből, az is cudar..izé..cedar mill volt. Alapon 3600Mhz. Celeron D 365, fél mega kessel. 4480-on "használtam"..
. Akinek eladtam, ő azt mondta, hogy sima coolerrel ment nála 27x200-on.
.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)
Nekem még az s478 as celeron d van a nappaliba régi játékokra használja faterom.Alapból is rezsó a proci amúgy,télen a fűtést is kiváltja,
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

Boxi88
(őstag)
Tényleg nem semmi! 

AssAssynn
(senior tag)
Bacsis: chalange accepted.
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)
Nem tudom, de a rekord listán én ezt látom elsőnek : [link]
Emberek, szánjátok meg bacsist egy kis folyékony nitrogénnel + hozzá hűtővel... vagy nem akartok ilyen szép eredményeket látni a hírekben? 
MP
[ Szerkesztve ]
Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq
a beteg allatja 
4 sale http://tiny.cc/aprok

KisTopi95
(fanatikus tag)
Jogos, nitrogént a mester kezébe!
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

AssAssynn
(senior tag)
Az igaz, hogy ott nagyobb a max. órajel, de százalékban kisebb a tuning. (Amit linkeltél:238%- a mostani:247%)
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

andras87
(tag)
Ez nagyon durva!
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ]
ez konkrétan 492.... ISMÉTLEM 492Watt fogyasztás!!!!

[ Szerkesztve ]
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Ezt hogy számoltad ki? 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Tudni kéne pontosan az áramerősséget...
Amúgy meg szép...
mp
Köszi a linket! De nitró alatt biztos nem ad jó eredményt, mert a félvezetők erősen hőfüggő elemek és a -80-100 fokot nem hiszem, hogy kezeli. Illetve van is a logouton cikk a hőmérséklet vs fogyasztás kapcsán. A hidegebb kevesebbet is evett.
nem az áramerősség határozza meg a teljesítményt...a teljesítmény lesz és ahhoz "vevődik" fel az áramerősség! ezt most kicsit fura volt leírni, de remélem érthető 
Nem rossz, nem rossz én "csak" 5,5Ghz körül szedtem ki belőle 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
ez mekkora hozzászólás

a tuning meg f@sz@
Formula 1 - Ferrari! mi más?
A feszültség emelésével négyzetesen, az órajel emelésével lineárisan nő a fogyasztás (körülbelül).
Ezzel már lehet egy becslést adni.
Celeron D356 alap: 1,328V, 3300MHz, 86W TDP
D356 OC: 1,968V, 8200MHz, ~460W TDP
Feszkó kb 2x szorzó, órajel 2,5x.
Persze extrém körülmények között ez jelentősen eltérhet, kíváncsi lennék tényleg mennyi.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

Marci79
(tag)
Az értelme/haszna 0. De elismerésre méltó az elkövető és a cuccok is, na meg az elért teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
++++++Hirdetéseimben az ár kritizálását NEM veszem üzletrontásnak!++++++
Fizikából szerény tudásomból az ugrott be, hogy U*I, de nem vagyok szakértő 
mp
Az a baj, hogy extrémen hűtve van. Normál körülmények közt igazat is adok, sok vrm elszált már tuning alatt, mert nem bírta a terhelést. De ilyen hidegben máshogy fogyaszt már, sőt melegben is lásd hőmegfutás jelensége. Régen mértek is procit, igaz normál körülmények közt [link].
Viszont én jegeztem már a gépem, -40 fog volt proci vga is. A tápom olyan 350W-ot tud 12V-on folyamatosan. De ezek szerint akkor a procim 300W körül fogyasztott a vidkarim meg jóég tudja mennyit. Ez erősen meghaladta volna már a tápom és az alaplapi vrm terhelhetőségét.
kiindulásnak ez volt a cucc:
szárazjég
phenom II 720 @ 4mag 4300Mhz 1,7V !!
radeon 4850 a gyári 1,2 valamennyiről 1,6V-ig!! emlve a feszt 830Mhz magórajellel
fsp bluestorm II 500W táp.
Órákig ment az egész, a táp nem is adott ki erőlködő hangokat sem ( léggel cf4850-el +kis tuninggal már igen)

Joe.36
(fanatikus tag)
Nagyon komoly.... 
AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...
ez teljesen helytálló, de nem te mondod meg neki, hogy mennyit vegyen fel. hanem amíg van és amíg stabil a feszültség->növekszik az áramerősség a szükséges mértékig. Inkább a I=P/U egyenlet az idevaló, mivel az órajelet és a feszültséget ismerjük ezeknek meg együtthatója a teljesítmény(fogyasztás) 
mostmár többet nem OFFolok 
[ Szerkesztve ]

Silentfrog
(őstag)
De megnéznék egy fogyasztási értéket is!
Aki másnak vermet ás az sirásó!
nem kell keverni szegényt, mert csak dc körre igaz, és van áramgenerátoros táplálás is

AssAssynn
(senior tag)
Igen, tudom, hogy a cikkben arról volt szó. (:
Azért az már nem gyenge, én meg a black edition procimat nem tudtam 3.2-ről csak 3.6ra húzni

Szerk.: bár nem is kell az enyémnek csak 1.25 volt 
[ Szerkesztve ]
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

alienpapa
(fanatikus tag)
wow
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

Plazmacucci
(őstag)
Vindóz élményindexet ide 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Tomcat
(őstag)
Minden elismerésem a tuning mesternek bárki is csinálta! 
De egy dolgot megkérdeznék, hogy ez voltaképpen mire jó, lehet egyáltalán valamire használni? Mert úgy gondolom hogy hiába a tuning órajel ha az ehhez társuló teljesítmény akár még egy alapszintű mai processzor teljesítményét sem éri el.
Vagy ez is csak arra jó hogy szemléltessék a technológia határait ahogy az IBM tette a 100GHz-es tranzisztoraival nem is olyan régen? 
Tomcat
biztos nem éri el egy modern i7 teljesítményét.
Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2
Nem semmi órajel, kár hogy még így brutális OC-val is max egy E2200-ast érne be (vagy talán egy picit nagyobbat). 
AMD ehog
Attól fényévekre van. Az 5GHz-re húzott változat is max egy A64 3500+ környékén teljesíthet.
[ Szerkesztve ]
úúú. most jöttem rá, hogy ez még egymagos. Azt hittem ez már az újabb..
Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

daa-raa
(MODERÁTOR)
És gondolom így már volt olyan gyors, mint egy 3GHz-es A64...
Si vis pacem, para bellum.

AssAssynn
(senior tag)
Ott kezdődik, hogy valószínűleg ezzel az órajellel annyit bírt a gép, hogy beindult, s elindította a CPU-Z-t, majd csinált egy validot és kb. jött is a cmos reset. Mert nem hiszem, hogy ezzel az órajellel még tolt volna egy prime-t is. ;D
Ez a kalkulátor nem hiszem, hogy mindig jó eredményt ad, eszerint a gépem 401 W-ot fogyaszt egy 300 W-os táppal. 
Arra lennék kíváncsi, így le tudna-e futni egy tesztprogram is és az milyen eredményt adna? 
[ Módosította: daa-raa ]
Állat! A 10 Ghz-ig mikor jutunk el...? 
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

Tomcat
(őstag)
Na hát pont ez a bajom ezzel is és az összes többi hasonló übertuninggal is. Felhúzza, valid, majd lefagy, vagy magától újraindul. Másra nem igen jó az ilyen, maximum hírnév keltéshez.
Az én procim is megy akár 4,5-ig is 1,6 V-on a validhoz, de 4,4 felett totál instabil a rendszer hosszútávon, 4,2 felett meg néha lefagy. Akkor meg minek? Ezért használom inkább 4,0 beállításon 1,5V-on mert ott már semmi sem akasztja ki. Ezen a frekvencián még használható rendeltetésszerűen, és nem is termel annyi felesleges hőt. 
Tomcat

Angel1981
(PH! addikt)
Azt a leborult szivarvégit! 
Szép kis pofon a csúcsprocikkal machinálóknak! 

AssAssynn
(senior tag)
Itt nem is az a cél, hogy használható legyen, hanem, amint mondtad a hírnév, vagyis inkább az, hogy a dobogó első fokát szerezzék meg. Értelmét persze mi nem látjuk, de ők elvannak, s legalább nekünk is van mit figyelnünk. (:

daa-raa
(MODERÁTOR)
Miért pofon ez? Kizárt dolog, hogy stabil is lenne ilyen körülmények között. Ha meg mégis az lenne, akkor a hűtésére heti szinten költenél annyit, amennyiből megvehetnéd az aktuális csúcsprocesszort, szükség szerint lap és RAM cserével együtt.
Si vis pacem, para bellum.