Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  [Re:] Zajtalan Radeon 9800 Pro (téma lezárva)

(#1) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Drága, nagyon drága:( Amúgy erre a Zalman hűtésre nem lehet rárakni az opcionális ventit?

(#2) Panther válasza Alvin_ti4200 (#1) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

...Ki tilhatná meg? :)

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#3) Alvin_ti4200 válasza Panther (#2) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:) Úgy értettem, hogy fizikai akadálya nincsen.

(#4) TexT-BoY válasza Alvin_ti4200 (#1) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alvin a ramirisbe ''csupán'' 80e Ft+áfa:) szvsz . jobb ha hengertöl vesz az ember 60eFt-ért és 10eFt a zalman

[Szerkesztve]

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#5) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Csúnyán rácsapnék a kezére annak a jómunkásembernek aki azt a nagy fémplakettet odarondította a hűtőfelület kellős közepére. :(

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#6) mormota

mormota
(senior tag)

hát hát... a kártya jó, a zalman rajta már nem annyira... mostani hitpájpos cuccokhoz minimum 2 db Ucsövet adnak (hitpájp)
ehez meg csak egyet

Illusztrálok, tehát vagyok

(#7) TexT-BoY válasza anaqer (#5) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

syerintem a fönök fia lehetett:D vagz valami idióta ujjonc de az biztos hogy nem a zalmant biyák meg a fejlesztésel:)

(#8) Mosqu!to válasza TexT-BoY (#4) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

~6e ft a zalman nagykerben, opc venti meg kb 1000-1500...

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#9) Alvin_ti4200 válasza TexT-BoY (#4) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

80+ÁFA az nem 100?:F

(#10) Bandit21

Bandit21
(őstag)

Azért jó kis kari ez, de a hűtő tényleg elkelne rá, azzal több tuningot is bírna. Nekem ilyen van, csak nem gyárilag, Sapphire Atlantis 9800pro + Zalman + a Venti és 435/375-ön használható! De ennyi pénzért sztem hülyeség megvenni. Úgyis rárakják a zalmant, a ramokra meg kell borda és hello.

Bennem többet ne nézd magad, medencém alján törött tükör, mondják, hogy a lélek halvány, de, hogy szív alakú? Ugyan mitől?

(#11) WuDu

WuDu
(fanatikus tag)

Valszeg azért adták ki igy, mert sokan nem képesek felrakni egy Zalmantm és inkább megveszik igy...

Designed for Life :)

(#12) TexT-BoY válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de kiskerböl kb 10e Ft a zalman ventivel nem? a kari pedig a ramirisban 83e+fa:)

(#13) engusz válasza TexT-BoY (#12) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

~8500 Ft kiskerben a borda és hozzá a ventilátor.

A cikk jó lett. Bár nagyon nem értem, hogy a Sapphire miét nem mellékeli azt a nyamvadt ventilátort? Az árba szerintem simán beleférne. Azonkívül pedig nagyon úgy néz ki, hogy simán felszerelhető, ha külön vásárolod meg. Szvsz az ekkora teljesítményű kártyákra már kell az a ventilátor. Én egy percig sem használnám így a kártyám.

(#14) csudri válasza engusz (#13) üzenetére

csudri
(őstag)

Azért nem adja hozzá a ventillátort mert ez a ''LámaEdisön''. Ha valaki csak azért ad ca.10k-val többet egy zsugáért mert csak be kell tennie a lapba és rá kell dugni a tápra, az nem fog szenvedni egy ventivel.

Vortex World Domination

(#15) Mazka05

Mazka05
(őstag)

VAn ugyanilyet passziv hütö legalábbis nagyon hasonlit... és oldalán egy 7cm vékony venti: http://www.zalman.co.kr/english/product/ZM-OP1.htm

Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

(#16) szasza_xp

szasza_xp
(senior tag)

Istenem mikor adnak ki videokarit gyári vízhűtéssel, annek legalább valami értelme volna. és nem nyomna egy tonnát :)

“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

(#17) Mazka05

Mazka05
(őstag)

:DD Hát majd 2-3 év mulva biztosan csak vizhütés lessz ha lessz még gép ha nem lesz mindenkinek laptopjah..

Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

(#18) anaqer válasza szasza_xp (#16) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Szerintem illúziókat táplálsz egy normális vízhűtőblokk súlyával szemben... mindazonáltal a Gainward már csinált ilyesmi, pl. :[L]http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0403/gainwardcoolfx02.jpg[/L].

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#19) szasza_xp válasza anaqer (#18) üzenetére

szasza_xp
(senior tag)

Szerintem 2*1mm+ 6 mm-es rézlap nem egy rohadt nehéz darab az fix :)

Ja megnéztem a linket, hát szerintem az egész cucc a hőcserélővel, meg a pumpával nem nyom annyit, mit ez a réz szörnyűség :)

[Szerkesztve]

“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

(#20) anaqer válasza szasza_xp (#19) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Amennyire én tudom, a Zalman aluminiumból készül. Szóljatok ha nem.

(#21) KSanya válasza anaqer (#18) üzenetére

KSanya
(tag)

Az általad belinkelt oldalon levő blokk (innovatek Coolmatic FX) 20 deka (dobozzal együtt), míg a Zalman passzív VGA hűtője 30 dekánál is nehezebb (venti nélkül).
Cserébe a Coolmatic hűti a RAMokat is.
Egyébként az ATI-s változatával egy Radeon 9800pro 505/390 MHz-en simán megy :)

[Szerkesztve]

(#22) engusz válasza csudri (#14) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Mindenesetre azért jó dolog, hogy ilyen irányba is elmozdul(nak) a gyárt(ók).

(#23) Lars

Lars
(senior tag)

Pont nemrég találkoztam ennek a kártyának a ''testvérével''
Az egy Radeon 9600 PRO szintén passzív hűtéssel. Az nem melegszik annyira. Az ára kicsit magasabb mint a sima PRO-nak. Szerintem ha a hang fontos, és ilyen kártyát akarsz, akkor ezt vedd inkább. Nekem bejött nagyon.

(#24) cain válasza WuDu (#11) üzenetére

cain
(újonc)

szóljatok ha nem így van, de ha én nekiesek levésni egy kariról a ventit + a bordát, akkor azzal nem ugrik a garancia? :F pláne az elhíresült rakd-be-a-mélyhűtőbe-hogy-megdermedjen-a-hőpaszta megoldánál? ;]

''...F erővel minden megy...''

(#25) Reac^ válasza cain (#24) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Zalman cuccokat nem ragasztani kell rá, hanem csak pasztázni. De ha beszarna mégis a kari csak viszarakod a régi hűtést és irány a bolt...

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#26) cain69 válasza Reac^ (#25) üzenetére

cain69
(őstag)

de a régi venti azért lehet ragasztva, nem? :P

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#27) Loretto válasza Alvin_ti4200 (#1) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

hát a drága nem kifejezés.az szép hogy megy xt-n de télleg.ennyire azért figyelhettek volna az ár választásánál.

Soirée...

(#28) Reac^ válasza cain69 (#26) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt bebuktad :O

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#29) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Úgy tűnik, hogy a 9800XT-jüket már ventivel együtt adják. [L]http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-7.html[/L]...

(#30) Loretto válasza engusz (#29) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

nem lenne rossz ha mindenhez járna ilyen hűtés.csak 200%-os áron.

Soirée...

(#31) engusz válasza Loretto (#30) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Én nagy jövőt látok a heat-pipe előtt. Főleg, ha szeretnénk csökkenteni a zajszintet, amit egy mai gép bocsájt ki. A végén az egész úgy fog kinézni, mint a Zalman passzív heat-pipe-os háza. :)

(#32) Loretto válasza engusz (#31) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

ja.a zajos dolgot előállító cégek meg füldugót is mellékelnek majd.lassan kezdődik majd a zalman koppintás is?

[Szerkesztve]

Soirée...

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  [Re:] Zajtalan Radeon 9800 Pro (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.