Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Scream007

Scream007
(őstag)

szerintem 1 bajuk van hogy baromi drágák.
amugy valszeg tényleg frankok.
szerintem a legjobb vétel mostanság valami chieftec 420-as vagy ennek valamelyik klonja( sirtec, vantec)

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#2) tildy válasza Scream007 (#1) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én vagyok vak, vagy tényleg nincs ott az ár?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#3) csudri válasza tildy (#2) üzenetére

csudri
(őstag)

Az összesített táblázatban a legalsó sorban ott vannak az árak.

Vortex World Domination

(#4) Loretto válasza tildy (#2) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Ott van az.

Nem tudom , ez lenne az erős középmezőny?

[Szerkesztve]

Soirée...

(#5) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

aranyosak, de részemről maradok az átalakítózásnál. szeretem a mostani 420W-os Chieftec-em, és nem akarok megválni tőle :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#6) anulu válasza Loretto (#4) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nagyjából igen. még idesorolném (kategória szinten) a 300-420W Chieftec és Thermaltake tápokat, illetve a 365-ös Enermax-ot. ezek még megfizethetőek (úgy-ahogy)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#7) kowk válasza Scream007 (#1) üzenetére

kowk
(tag)

talan inkabb a chieftek sirtec clon, nemde?

(#8) viharhozo

viharhozo
(PH! addikt)

A Pixel ''kisse'' hajt az extraprofitra, a Tagan tapok ara Becsben (kisker brutto):

380W: kb. 13000 Ft
420W: kb. 17500 Ft
480W: kb. 21000 Ft

Majdnem egy eve majdnem Tagant vettem, de aztan Enermax lett belole.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#9) erdoke válasza Loretto (#4) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jobban tetszene a ''Tápok tesztje a Pixel-től''? :D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#10) Apophis

Apophis
(őstag)

A spirálozott kábelek nagyon rondák, miért nem lehetett burkolni? Ennyi pénzért elvárná az ember... :F
Az árakat meg lehetett volna feltűnőbb helyre is rakni...:U

"... ami van, széthull darabokra."

(#11) Scream007 válasza kowk (#7) üzenetére

Scream007
(őstag)

na akkor most melyik melyiknek a másolata mert én mosmá nem vágom:C

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#12) Loretto válasza erdoke (#9) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Na hallod :D
Lehet hogy a tesztben nem lehetett több versenyzőt rajthoz állítani. Mert mint Anulu is írta azért talán a csíftek beférne ide. ha nem akkor wow, ''mindenki'' középalsós táppal lenne?

Soirée...

(#13) erdoke válasza Loretto (#12) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Persze hogy nem lehetett, mert a Pixel nem forgalmaz többet. :D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#14) t-shirt

t-shirt
(PH! kedvence)

Szimpatikusak ezek a Tagan tápok, egy olyan 420W-os változatot elfogadnék, lehetőleg világítás nélkülit.

[Szerkesztve]

(#15) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

figyelem: a cikk pár táp bemutatója a középmezőnyből, nem egy ''az összes középkategóriás táp tesztje'' című anyag. abban lenne csillió versenyző...

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#16) Loretto válasza Parci (#15) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Igaz.

Soirée...

(#17) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Tessek mondani csak nekm tunik ugy hogy a Tagan tiszta ocz??? ki a gyato ezeknel??? /na jo ocz 550-ben zold vot a led/

udv

neduddki

mod: leginkabb a 380/480 hasonlogat...:- )))

[Szerkesztve]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#18) RaVeN27

RaVeN27
(újonc)

A Tagan miért középkategória? (Csak azért bátorkodom megkérdezni, mert külföldi oldalak tesztjei szerint nem az...) :U

Az éjszaka mindig szép - a nappal nem.

(#19) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Azért egy tápismertetőben minősétést adni anélkül, hogy használtátok volna őket. Számomra lekevésbé számít a tápnál, milyen csillivilli, milyen csatlakozói vannak, stb. Szóval valami ''a régi nagyhoz'' hasonló tesztet vártam volna inkább.
Véleményem szerint az FSP és a Zalman is megverné a Tagan-t feszültség értékekben, stabilitásban.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#20) RaVeN27 válasza Jim Tonic (#19) üzenetére

RaVeN27
(újonc)

Szoktál külföldi tesztoldalakat sasolni?...
Az objektivitás érdekében megérné utánanézni a Tagan stabilitásának :D

(#21) detri

detri
(senior tag)

Tényleg jó lenne lassan újra ráuszítani emvy -t egy rakat 10-30E ft közti tápra.

[Szerkesztve]

(#22) Jim Tonic válasza Jim Tonic (#19) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Hahaha. És Te szoktál? Tom's hw, egy év alatt 4 Tagan halt le náluk. Meg is írták párszor.
Bővebben: link ez egy példa rá.
Talán Te is körbenézhetnél.

[Szerkesztve]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#23) RaVeN27 válasza Jim Tonic (#22) üzenetére

RaVeN27
(újonc)

:O

(#24) anulu válasza Parci (#15) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ezért is csak megjegyeztem, és nem fanyalogtam miatta :B amúgy jogos.

(#25) RaVeN27 válasza Jim Tonic (#22) üzenetére

RaVeN27
(újonc)

THG RULZ :C :(
Mások nem is számítanak? ;)

Preproductionos tápokkal nyomultak - és ez ki is került az oldalukra.
Egyébként én - ill. Te - csak a fesztartásról beszéltem(tél).

Senki többet?

(#26) anulu válasza detri (#21) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

amíg leteszteli kölcsönadnám neki a 420W Chieftec-em, ha nem tudnak a szerkesztőségben szerezni :)

(#27) anulu válasza RaVeN27 (#25) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

most hallok ezekről a tápokról először. xbitlabs, anandtech, hardocp, x86secret, amdzone. ezeket szoktam olvasni, THG-t nagyon régóta nem, és egy fél kukk nem volt még róluk a fenti oldalakon.

(#28) Avicularia válasza viharhozo (#8) üzenetére

Avicularia
(őstag)

igen ,pont ezt néztem,a 480-as tagannal szemezek,és az NRE-ben 80 € alatt van az ára ,tehát még 20K sincs,durva a pixel 33K-s ára

(#29) t-shirt válasza Avicularia (#28) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Néztem más kiskerekben is, de nálunk mindenki kb ennyiért nyomja. Valaki a PH-s dealer-ek közül hozhatna be ;)

(#30) _Volkovy_ válasza Jim Tonic (#22) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

érdekes hely ez a tomshardware.az amd processzorok is elégnek náluk:F:D

(#31) Avicularia válasza t-shirt (#29) üzenetére

Avicularia
(őstag)

ha megyek ki,esetleg tudok hozni,ha kell

(#32) t-shirt válasza Avicularia (#31) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Jól hangzik. Ez kb mikor lenne?

(#33) Loretto válasza t-shirt (#32) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Msn-en vagy?

Soirée...

(#34) Avicularia válasza t-shirt (#32) üzenetére

Avicularia
(őstag)

gariztatáson van egy dvd író már több mint egy hónapja,remélem már értesítenek ,hogy mehetek érte
bízom benne ,hogy ezen a héten ki tudok érte menni

(#35) t-shirt válasza Loretto (#33) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Sajnos nem, melozom itt nem lehet. Mail vagy Tel.

(#36) t-shirt válasza Avicularia (#34) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Ez egyre jobban hangzik, nekem egy 420W-os világítás nélküli kellene. Tagan TG420-U1. Az idő sajnos sürget, 2 hét lenne rá, hogy szerezzek egy normális tápot.

(#37) Jim Tonic válasza RaVeN27 (#25) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

stabilitásról...

(#38) Jim Tonic válasza _Volkovy_ (#30) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Lehet, de tápot nem tuningolnak...

(#39) brownus

brownus
(PH! addikt)

az 350W FSP sztem elég lenne a konfigomhoz, de ez sok érte nem?
akkor már inkább chieftec, az is ennyi, de élettartam garis

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#40) tildy válasza csudri (#3) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ja hogy az a pöttömbetűs táblázat:D

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#41) OC válasza t-shirt (#36) üzenetére

OC
(őstag)

Hali! Mi lesz a 400-as Chiefteceddel? Nem elég csöndes 1 ventivel, vagy parázol, hogy bekrepál? Vizesítést sem fogod akkor kipróbálni? A kukába azért ne dobd ki, inkább vágd hozzám! Legalább kipróbálom, hogy a 360-at, vagy a 400-ast könyebb-e hűteni! :DD

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#42) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

nekem meg az Ultrapower tápom eléggé hasonlít erre az FSP tápra:)

nem tudom van e valami köze de a szín kivételével eléggé egyformának látom legalább is a vázat
a többit nem tudom megmondani

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#43) t-shirt válasza OC (#41) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

A légáramlat csökkentést nem merem tartósan használni így csere lesz. Remélem Avicularia-val össze jön a behozatal.

Ki azért nem fogom dobni már van neki helye.

(#44) Dzsekó válasza viharhozo (#8) üzenetére

Dzsekó
(őstag)

www.varazspalca.hu
13740 a 350W-os.

KonicaMinolta új és felújított, színes és fekete-fehér A3-as méretű multifunkciós berendezések (másol, nyomtat, szkennel) eladása, bérbeadása és szervizelése karbantartási szerződéssel kedvező áron. Bővebb információ: 06-30-866-0563

(#45) Avicularia válasza Dzsekó (#44) üzenetére

Avicularia
(őstag)

valamit nagyon elnéztél
Bővebben: link

350-es nincs is náluk
330-as is 17900 bruttó

(#46) _Volkovy_ válasza Jim Tonic (#38) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem vágod miről beszélek..

Arról a fél netet felforgató videóról,amiben nevetséges módon tesztelik le a procik hővédelmét.Régi már,de még mindig fel tudja cseszni az agyam.
Nálam a tomshw akkor ásta el magát.

(#47) marcee

marcee
(PH! addikt)

Ejj, azt hittem teszteltétek is nem csak megnéztétek! :(
A különböző feszültségeken leadott áramerősségek mehettek volna táblázatba és szvsz egy referencialappal idle/load mérés is jó lett volna, talán nem is olyan nagy meló.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#48) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Ha valaki hoz be tényleg ilyen Tagan tápot nyisson már neki egy topicot. :) Egy 480-as nem esne rosszul 20k körül! ;]

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#49) anulu válasza _Volkovy_ (#46) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

emlékszem arra a borzadályra... :((( néhány ismerősöm még mindíg azzal példálózik. amikor meg megmondom, hogy anno a zsír új NF7 + 1700+ kombóm hővédelmét úgy teszteltem, hogy hazavittem, proci be alaplapba, áram neki hűtés nélkül, és fél mp múlva lekapcsolt, akkor döbbennek egy kanmyart. erről ennyit.

(#50) _Volkovy_ válasza anulu (#49) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a legjobb az amikor a p4-et mutatják.a q3-ban nem is látszik a konzol..

sztem be se volt kapcsolva,a venti meg máshová volt kötve.

amikor meg lekapták a hűtőt,az fps-t a q3 alatt 10-re redukálták,vagy vmi scripttel lelassították,majd vissza.

a másik érdekes dolog,ami anno nem tűnt fel,az hogy nincs paszta se az intel procikon,se a hűtőkön.érdekes mód az amd nyakig el van áztatva fehér pasztában:F

Ehh..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.