azok a logitech cuccok nem a legujabbak
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

azok a logitech cuccok nem a legujabbak
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Szerintem ezt át kéne rakni a Szakmai fórumba vagy hogyishíjják
Cukorfalat cicák szerető gazdit keresnek:[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=182134[/L]

Szeretem az ilyen cikkeket. Legalább tudom mit nem veszek az idén 
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

Nem kell, ez a Hazai pálya rovat a heti hírekkel. Ez mindig itt van.
Bazinga!

Akor sorry úgy tűnik én vagyok tájékozatlan.
[Szerkesztve]
Cukorfalat cicák szerető gazdit keresnek:[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=182134[/L]

A 1016-osban felső 5.25-ös helyről kivehető a floppykeret és az usb-s csati?
Mert ha igen, akkor ez értelmetlen: ''Ugyan tíz centiméterrel masasabb a 1016-osnál, de nagy meghajtóból eggyel kevesebb fér a kulccsal zárható előlap mögé.''
A képen a 1016-osba 4 nagy meghajtó fér, és a 1018-asomba is ennyi.
Bazinga!
Kivehető a felső blokk. Van az előlapon külön floppy meghajtóbak való hely is kicsivel lejjebb.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Hat a Logitech oldalan levo kep es leiras nem egyezik a cikkben szereplo LX-700 kepevel
Remelem, hogy nem csak ennyi a billentyu, mert pont olyat szeretnek venni
Kicsit bajban vagyok Bővebben: link. Hétfőn utánajárok a kérdésnek, de szerintem az a mérvadó ami a Logitech oldalán van.

Ez engem is érdekelne, hogy a Kelly oldalán az milyen kombó, merthogy nem Lx 700 az biztos, mert már próbáltam egy példányt.
Lx 700: Bővebben: link és: Bővebben: link
Egyébbiránt a Logitech szerintem alulmúlta magát ezzel a cuccal. A bill. matricázva van magyarra, ráadásul iszonyú rondán, tulajdonképpen az egesz megjelenése nem túl szép, legalábbis az MX - hez képest. A billek kattognak, a lenyomásuk határozatlan érzetet kelt, az egésznek van egy kis gagyi feelingje. Persze szigorúan szvsz
Mindezt huszonpárezerért. 
''Sohasem kell tanácsot adni. A bölcsnek nincs rá szüksége, a bolond pedig úgysem fogadja meg...'' by: Lyderch

Az Intel alaplapokon csak s-ata II csatlakozó van. A s-ata I hdd-k működnek benne/vele?
Azt tudom,hogy ha veszek s-ata 2 es hdd-t,azon van olyan jumper amivel s-ata 1 -re tudom tenni nyugodt szívvel a vinyot.( force s-ata 1 jumper)
Erőt s erényt!
az S-ATA II csatalkozó természetesen visszafelé kompatibilis.