Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

grat, szép kis teszt. de 9:20 van és még nincs hírek :)

(#2) cain69

cain69
(őstag)

az új zalmanhoz még mindig nem jutottatok hozzá? :(

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#3) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

''A kis teljesítményű processzoron az olcsó hűtők is meg tudták közelíteni a kétszer-háromszor drágább óriás hűtési teljesítményét és hangját is.''

Ez a ''kis teljesítmény'' szerintem félreértésre adhat okot. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#4) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

a cooler master hüttéje nagyon emlékesztet engem a gyári hüttésre

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#5) rudi válasza erdoke (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jogos, de X2-höz képest mi nem kis teljesítményű? :) A tesztben használt A64 3000+ a középkategória alja, hőleadásban a low-end Sempronokhoz hasonlítható. Legyen inkább alacsonyabb teljesítményű? Az talán reálisabb.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) rudi válasza kovsol (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tényleg hasonolít, de a CM coolernek rézmagja van.

(#7) csibor

csibor
(őstag)

Jó a cik,de azért az alcomp valamelyik hütőjét is ki lehetet volna probálni.Olcsó és magyar termék.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#8) ttt1

ttt1
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi.Nem igazan ertem a tobb mint 1 eve piacon levo Artic Coolink freezer 64-et miert nem teszteli senki?Az olcso is es jo huto is csak odaig senki sem jut el v mi? Itt a ph-en is volt egy csomo huto teszt es en meg nem nagyon lattam eme hutot tesztelni.

[Szerkesztve]

(#9) MyKonzerv válasza ttt1 (#8) üzenetére

MyKonzerv
(senior tag)

egyet értek
UP az AC-nak!!! olyat akarok venni, tessék tesztelni::R:C

amúgy, ahogyan elnéztem, ha hang nem izgat valakit, annak nagyon jó a gyári hűtő is
kivéve persze az enyém, mert 51 fokos a proci idle-ben:F

Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

(#10) anulu válasza erdoke (#3) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

igen. kis teljesítmény, de mihez képest? :)

aláírásod :C:DD:C

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#11) anulu válasza MyKonzerv (#9) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nincs beporosodva? múlt héten, mikor 40 fok volt árnyékban simán felment a Zalmanom alatt (minimál fordulaton) a proci 63 fokig (max terh)... gép szétszed, por kifúj hűtő vissza, ekkor a max már csak 55 fok volt...

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#12) MyKonzerv válasza anulu (#11) üzenetére

MyKonzerv
(senior tag)

nekem nem tűnik porosnak...azé megnézem
hopp, most 47 fokot ír az everest...a borda meg hideg
én ezt nem értem:F

Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

(#13) anulu válasza MyKonzerv (#12) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ne Everest-et nézd, hanem BIOS-odban a hardware monitor részleget. azzal lehet a legjobban (szvsz) belőni, hogy idleban hány fogok a cucc.

(#14) ngabor2 válasza MyKonzerv (#9) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szintén AC Freeze64 tulaj. Jó kis hűtő, de nem tudom összehasonlítani semmivel. alacsony fordulattal megy, a borda épphogycsak langyos. Hőmérsékletet nem tudok mondani, nincs feltéve semmi progi ami kiírná. de az előző lapban többször állt a ventije (40 fok alatt), mint amit ment. Ja 3000+, alapon.

A kis teljesítmény helyett pedig pl. kis hőtermelésű nem lenne kifejezőbb? Csak egy ötlet...

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#15) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért szorgosan jegyzetelek ám, Arctic és Alcomp felírva. Freezert terveztük az alaplappal párhuzamosan fújó CPU coolerek tesztjége, de akkor éppen nem volt a forgalmazónak, akivel kapcsolatban állunk.

(#16) cain69 válasza rudi (#15) üzenetére

cain69
(őstag)

za'man? :DDD

(#17) ngabor2 válasza rudi (#15) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szóltál volna a fórumon, hidd el, többen kölcsönadták volna egy teszt erejéig :D Akár én is.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#18) rudi válasza cain69 (#16) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Világszinten július 22-vel került bevezetésre, amcsi e-boltokban már van, múlt héten csak angol webboltban láttam, németeknél még nem volt. Ára kellően izmosnak tűnt (75 USD, angolt nem találom :( ), CM Hyper 6+ szint.

(#19) MyKonzerv válasza anulu (#13) üzenetére

MyKonzerv
(senior tag)

ahhoz gondolom egy restart kéne, nem?:D
vagy van ami azt adja meg, amit a bios mér?

(#20) cain69 válasza rudi (#18) üzenetére

cain69
(őstag)

:R

(#21) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Freezer tesztet akarok! :DDD;]
A múltkor már be is igértétek.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#22) anulu válasza MyKonzerv (#19) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

de.
nincs. elméletileg minden ugyanattól a chiptől kéri le az adatokat, de vhogy a BIOS-ban jobban bízom...

(#23) dunkel

dunkel
(fanatikus tag)

Aki dobozos a64-hez jut, az ne dobja ki a hűtőjét.
Be kell kötni elé egy ellenállást, és már full hangtalan is lesz.
A64 3200+ om 54 fok fölé még nem ment ebben a nagy melegben sem.

You gave me life, now show me how to live!

(#24) Paqito válasza csibor (#7) üzenetére

Paqito
(senior tag)

Megelőztél, de sebaj... ;)
rudi Grat a cikkhez, és a hozzáálláshoz! :R Várjuk majd a cikket,
és persze hajrá ALCOMP...

Legjobbakat

"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

(#25) erdoke válasza rudi (#15) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pillanatnyilag nekem is Freezer van az X2-esen, de olyan hűtőt szeretnék, ami hátrafelé fúj párhuzamosan. Eddig a Bat és az Aerocool nagyobb hűtője tűnt jónak ebből a szempontból is, kíváncsi vagyok, a csöves Zalman tud-e majd hátrafelé fújni.
Bár igazából a Sapphire/ATI lapra rámegy majd megint az XP-120, amit hátrafelé túlnyúlva szerelve föl, szintén eleget fúj a PWM bordáira. :F

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#26) arty

arty
(senior tag)

eddig sem volt legyőzője az olcsók közt a glacialtechnek (2470Light) és most sincs ;) Nem tuningosoknak csak ilyeneket tettem eddig gépbe ...

(#27) Comm

Comm
(senior tag)

Nekem is hasonlít a CM hűtője a gyárira, még hasonló számsor is van az oldalán.Mondjuk én lecseréltem egy 8cm-es hőfokszabályzós CM ventire a gyárit, mert nagyon süvített.

The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

(#28) joshua7 válasza ttt1 (#8) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Jól beszélsz...

Semper Fi

(#29) Daywalker válasza ngabor2 (#14) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Én is az AC-t hiányoltam. Nekem Freezer 7 van és elég jó cucc.

(#31) t_ferenc

t_ferenc
(őstag)

hol van ebből a tesztből az arctic cooling freezer 64? :O

if you fall seven times, stand up eight

(#32) Scream007

Scream007
(őstag)

giga szépen betört a procihütők piacára, grat. nekik ehhez és nektek a cikkhez.:B

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#33) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát nemtom hogy hogy jött ki ebben a tesztben az, hogy házszellőzéssel 55-56 fok 1800 RPM-en a proci, mert nekem házszellőzéssel gyári hűtővel a 3000+-om volt max 55 fok 1100 RPM-en. Bár nemtom hgy miylen magos, 754 lába volt:D szal nem venice, ami tudomásom szerint kevesebbet eszik vagy nem:F Tökjó hogy ma vettem Coolink Batot:D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#34) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Maradok a gyári hütönél :) 800-as fordulaton nem hallom..amikor meg teljesitményre van szükség akkor meg a zene elnyomja:)

(#35) Mania válasza ftc (#34) üzenetére

Mania
(őstag)

Szintén...:R

(#36) Winner_hun válasza ftc (#34) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1100-on sincs hangja:U;)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#37) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Fureszelos videot akarok!

(#38) Jim Tonic válasza twollah (#37) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ki is gyalulta szét anno a hetpipe-okat? Márk? :DDD

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#39) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Igazság szerint sztem ezeket az A64 procikat majdhogynem bármivel le lehet hűteni, kis túlzással passzívan is elmennek... Ez a hűtés-téma főleg ízlés és a csendesség igénye alapján dől el szvsz

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#40) X@b3e válasza twollah (#37) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Bővebben: link ;]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#41) Jagamo

Jagamo
(újonc)

jó dolognak tartom a hátoldalra kivezetett potmétert, de ha nem tudom mindig megnézni, hogy épp hány fokos a proci, akkor hova tekerjem?! :F

most automatikus fordulatszám szabályzós venti van. ha pl egy 15 percig zenét hallgatok, akkor értelem szerűen gyorsabban teker a venti, de ha nekem kéne állítgatnom a potit, akkor mindig másszak hátra és agy kicsivel vegyem fentebb a fordulatot?! de mennyivel?!
és miért potis a venti? miért nem automatikusra csinálják? nem értem... miért jó a potis venti? valaki világosítson fel! :)

(#42) rudi válasza Jagamo (#41) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Potis venti azért jó (pláne ha elölről elérhető), mert a gép hangját szabályozhatod vele. Ez azért jó, mert a hőszenzoros ventik érzékelőjét gond lehet belőni. Mondjuk 40 foknál már kezd gyorsulni és hangosodni, de a procinak még 55 fok sem lenne nagy vész. Ilyen esetbe a szenzorral trükközni kell, olyan helyre raknim ami kb. 40 fokos amikor a proci 55 fokos stb. Ha nem számít annyira a hang, akkor jó az automota venti mert amikor alig kell, akkor alig zajong (persze vam olyan eset, amikor zajong, pedig nem kellene).

(#43) Jagamo válasza rudi (#42) üzenetére

Jagamo
(újonc)

hát igen, az enyém is ilyen :( 40 foknál már majdnem maximumon (40dB körül) ordít és hát ez már nagyon hangos. de a potisnál meg mindig figyelni kell, hogy hány fokos a proci és úgy állítgatni?!

Bővebben: link egy ilyen kütyüvel szerintem használhatóbb lenne a potis venti

(#44) Szany69

Szany69
(újonc)

Hy tuttok mondani nekem 3000+-os Athlon 64 hez 2000 és 6000 közt egy fasza hűtőt? Köszi... :DD

(#45) Calogero válasza Szany69 (#44) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

AC Freezer64

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#46) t_ferenc válasza Szany69 (#44) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

mit gondolsz, miért kérdeztem az AC freezer 64-est a hsz #31-ben?

(#47) Flagstaff2

Flagstaff2
(senior tag)

Csatlakozom az előttem szólóhoz! AC Freezer64 és egy budai boltban nettó nem egészen 2700Ft-ért hozzák rendelésre,de készleten is szokott lenni valamivel br 6e alatt. És sajna hogy a tesztből kimaradt ez a kúler mert nagyon jó sztem mind zajszint mind teljesítmény szempontjából. Én maximálisan elégedett vagyok vele,ilyen áron max gagyibbat kapni.

X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT

(#48) t_ferenc válasza Flagstaff2 (#47) üzenetére

t_ferenc
(őstag)

:C

(#49) Szany69

Szany69
(újonc)

Hy Tud valaki mondani egy jo hütös honlapot?

(#50) OC válasza rudi (#6) üzenetére

OC
(őstag)

Gyári hűtőből is kaptunk már rzémagost.

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.