grat, szép kis teszt. de 9:20 van és még nincs hírek 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
IIyama Prolite E430 17" LCD monitor eladó/cserélhető CRT monitorra.
KIARUSÍTÁS - Cooler Master GX450 (450W) NULL üzemórás!!! Több mint 50 hónap garancia!!!
XBOX360 - MKM-003 médiakódú lemezek 10 db. VERBATIM DVD+R DL 8x Made in Singapure!!!
2GB+bővíthető MP4 Grundig - akkus, dobozos, garancia - postával 4.000ft
Sanya
(PH! kedvence)

cain69
(őstag)
az új zalmanhoz még mindig nem jutottatok hozzá? 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
''A kis teljesítményű processzoron az olcsó hűtők is meg tudták közelíteni a kétszer-háromszor drágább óriás hűtési teljesítményét és hangját is.''
Ez a ''kis teljesítmény'' szerintem félreértésre adhat okot. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

kovsol
(PH! nagyúr)
a cooler master hüttéje nagyon emlékesztet engem a gyári hüttésre
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Jogos, de X2-höz képest mi nem kis teljesítményű?
A tesztben használt A64 3000+ a középkategória alja, hőleadásban a low-end Sempronokhoz hasonlítható. Legyen inkább alacsonyabb teljesítményű? Az talán reálisabb.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Tényleg hasonolít, de a CM coolernek rézmagja van.

csibor
(őstag)
Jó a cik,de azért az alcomp valamelyik hütőjét is ki lehetet volna probálni.Olcsó és magyar termék.
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.
Hi.Nem igazan ertem a tobb mint 1 eve piacon levo Artic Coolink freezer 64-et miert nem teszteli senki?Az olcso is es jo huto is csak odaig senki sem jut el v mi? Itt a ph-en is volt egy csomo huto teszt es en meg nem nagyon lattam eme hutot tesztelni.
[Szerkesztve]

MyKonzerv
(senior tag)
egyet értek
UP az AC-nak!!! olyat akarok venni, tessék tesztelni:

amúgy, ahogyan elnéztem, ha hang nem izgat valakit, annak nagyon jó a gyári hűtő is
kivéve persze az enyém, mert 51 fokos a proci idle-ben
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

anulu
(PH! nagyúr)
igen. kis teljesítmény, de mihez képest? 
aláírásod 

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

anulu
(PH! nagyúr)
nincs beporosodva? múlt héten, mikor 40 fok volt árnyékban simán felment a Zalmanom alatt (minimál fordulaton) a proci 63 fokig (max terh)... gép szétszed, por kifúj hűtő vissza, ekkor a max már csak 55 fok volt...
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

MyKonzerv
(senior tag)
nekem nem tűnik porosnak...azé megnézem
hopp, most 47 fokot ír az everest...a borda meg hideg
én ezt nem értem
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

anulu
(PH! nagyúr)
ne Everest-et nézd, hanem BIOS-odban a hardware monitor részleget. azzal lehet a legjobban (szvsz) belőni, hogy idleban hány fogok a cucc.
Szintén AC Freeze64 tulaj. Jó kis hűtő, de nem tudom összehasonlítani semmivel. alacsony fordulattal megy, a borda épphogycsak langyos. Hőmérsékletet nem tudok mondani, nincs feltéve semmi progi ami kiírná. de az előző lapban többször állt a ventije (40 fok alatt), mint amit ment. Ja 3000+, alapon.
A kis teljesítmény helyett pedig pl. kis hőtermelésű nem lenne kifejezőbb? Csak egy ötlet...
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Azért szorgosan jegyzetelek ám, Arctic és Alcomp felírva. Freezert terveztük az alaplappal párhuzamosan fújó CPU coolerek tesztjége, de akkor éppen nem volt a forgalmazónak, akivel kapcsolatban állunk.

cain69
(őstag)
za'man? 
Szóltál volna a fórumon, hidd el, többen kölcsönadták volna egy teszt erejéig
Akár én is.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Világszinten július 22-vel került bevezetésre, amcsi e-boltokban már van, múlt héten csak angol webboltban láttam, németeknél még nem volt. Ára kellően izmosnak tűnt (75 USD, angolt nem találom
), CM Hyper 6+ szint.

MyKonzerv
(senior tag)
ahhoz gondolom egy restart kéne, nem?
vagy van ami azt adja meg, amit a bios mér?

cain69
(őstag)

Hun'reeth
(őstag)
Freezer tesztet akarok! 
![;]](/dl/s/v1.gif)
A múltkor már be is igértétek.
''Öregember nem gyorsvonat!''

anulu
(PH! nagyúr)
de.
nincs. elméletileg minden ugyanattól a chiptől kéri le az adatokat, de vhogy a BIOS-ban jobban bízom...

dunkel
(fanatikus tag)
Aki dobozos a64-hez jut, az ne dobja ki a hűtőjét.
Be kell kötni elé egy ellenállást, és már full hangtalan is lesz.
A64 3200+ om 54 fok fölé még nem ment ebben a nagy melegben sem.
You gave me life, now show me how to live!

Paqito
(senior tag)
Megelőztél, de sebaj... 
rudi Grat a cikkhez, és a hozzáálláshoz!
Várjuk majd a cikket,
és persze hajrá ALCOMP...
Legjobbakat
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
Pillanatnyilag nekem is Freezer van az X2-esen, de olyan hűtőt szeretnék, ami hátrafelé fúj párhuzamosan. Eddig a Bat és az Aerocool nagyobb hűtője tűnt jónak ebből a szempontból is, kíváncsi vagyok, a csöves Zalman tud-e majd hátrafelé fújni.
Bár igazából a Sapphire/ATI lapra rámegy majd megint az XP-120, amit hátrafelé túlnyúlva szerelve föl, szintén eleget fúj a PWM bordáira. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

arty
(senior tag)
eddig sem volt legyőzője az olcsók közt a glacialtechnek (2470Light) és most sincs ;) Nem tuningosoknak csak ilyeneket tettem eddig gépbe ...

Comm
(senior tag)
Nekem is hasonlít a CM hűtője a gyárira, még hasonló számsor is van az oldalán.Mondjuk én lecseréltem egy 8cm-es hőfokszabályzós CM ventire a gyárit, mert nagyon süvített.
The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

joshua7
(PH! kedvence)
Jól beszélsz...
Semper Fi

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Én is az AC-t hiányoltam. Nekem Freezer 7 van és elég jó cucc.

t_ferenc
(őstag)
hol van ebből a tesztből az arctic cooling freezer 64? 
if you fall seven times, stand up eight

Scream007
(őstag)
giga szépen betört a procihütők piacára, grat. nekik ehhez és nektek a cikkhez.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
Hát nemtom hogy hogy jött ki ebben a tesztben az, hogy házszellőzéssel 55-56 fok 1800 RPM-en a proci, mert nekem házszellőzéssel gyári hűtővel a 3000+-om volt max 55 fok 1100 RPM-en. Bár nemtom hgy miylen magos, 754 lába volt
szal nem venice, ami tudomásom szerint kevesebbet eszik vagy nem
Tökjó hogy ma vettem Coolink Batot
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Maradok a gyári hütönél
800-as fordulaton nem hallom..amikor meg teljesitményre van szükség akkor meg a zene elnyomja
1100-on sincs hangja

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Ki is gyalulta szét anno a hetpipe-okat? Márk? 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

X@b3e
(PH! addikt)
Igazság szerint sztem ezeket az A64 procikat majdhogynem bármivel le lehet hűteni, kis túlzással passzívan is elmennek... Ez a hűtés-téma főleg ízlés és a csendesség igénye alapján dől el szvsz
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

X@b3e
(PH! addikt)
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Jagamo
(újonc)
jó dolognak tartom a hátoldalra kivezetett potmétert, de ha nem tudom mindig megnézni, hogy épp hány fokos a proci, akkor hova tekerjem?! 
most automatikus fordulatszám szabályzós venti van. ha pl egy 15 percig zenét hallgatok, akkor értelem szerűen gyorsabban teker a venti, de ha nekem kéne állítgatnom a potit, akkor mindig másszak hátra és agy kicsivel vegyem fentebb a fordulatot?! de mennyivel?!
és miért potis a venti? miért nem automatikusra csinálják? nem értem... miért jó a potis venti? valaki világosítson fel! 
Potis venti azért jó (pláne ha elölről elérhető), mert a gép hangját szabályozhatod vele. Ez azért jó, mert a hőszenzoros ventik érzékelőjét gond lehet belőni. Mondjuk 40 foknál már kezd gyorsulni és hangosodni, de a procinak még 55 fok sem lenne nagy vész. Ilyen esetbe a szenzorral trükközni kell, olyan helyre raknim ami kb. 40 fokos amikor a proci 55 fokos stb. Ha nem számít annyira a hang, akkor jó az automota venti mert amikor alig kell, akkor alig zajong (persze vam olyan eset, amikor zajong, pedig nem kellene).

Jagamo
(újonc)
hát igen, az enyém is ilyen
40 foknál már majdnem maximumon (40dB körül) ordít és hát ez már nagyon hangos. de a potisnál meg mindig figyelni kell, hogy hány fokos a proci és úgy állítgatni?!
Bővebben: link egy ilyen kütyüvel szerintem használhatóbb lenne a potis venti

Szany69
(újonc)
Hy tuttok mondani nekem 3000+-os Athlon 64 hez 2000 és 6000 közt egy fasza hűtőt? Köszi... 

Calogero
(PH! addikt)
AC Freezer64
Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

t_ferenc
(őstag)
mit gondolsz, miért kérdeztem az AC freezer 64-est a hsz #31-ben?

Flagstaff2
(senior tag)
Csatlakozom az előttem szólóhoz! AC Freezer64 és egy budai boltban nettó nem egészen 2700Ft-ért hozzák rendelésre,de készleten is szokott lenni valamivel br 6e alatt. És sajna hogy a tesztből kimaradt ez a kúler mert nagyon jó sztem mind zajszint mind teljesítmény szempontjából. Én maximálisan elégedett vagyok vele,ilyen áron max gagyibbat kapni.
X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT

t_ferenc
(őstag)

Szany69
(újonc)
Hy Tud valaki mondani egy jo hütös honlapot?