Grat a cikkhez. Szerintem jó kis irányadó a karácsonyi ajándékvásárlás szempontjából.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Loretto
(MODERÁTOR)
ventirácsok nagyon durvák 
Soirée...

anulu
(PH! nagyúr)
nekem kéne 1 CS-s... hol lehet ezeket beszerezni?
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Szerintem oldallapra nagyon pofás lehet egy ilyen UV-s darab, de ha van egymás alatt két üres előlapi panel a gépem akkor azokra is rá lehet gyártani, vagy a vinyók elé is be lehet szabni. Talán eccer én is nekivágok egy ilyennek...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Cédrus kft. forgalmazza ezeket a Sharkoon rácsokat, tőlük kellene megkérdezni Bővebben: link.
(#6) jakobkacsa

jakobkacsa
(senior tag)
jo kis osszefoglalo a piacrol, tetszik
apro bibi:
Belinea 10 17 15 3000 cd/nm hmmmm....
ettol mar telleg kisulne az ember szeme
Dyslexia for cure found!

aDM|RaL^
(őstag)
nekem nagyon kellene egy olyan UT-s rács

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
A Leadtek Expert tuner dobozával kapcsolatos kérdésem lenne. Most akkor honnan is ismerem meg pontosan, hogy melyik tömört hardveresen? Esetleg tud vki képet mutatni? Thx.
Na közbe megtaláltam a dobozképeket a leadtek oldalán (kék és ''vigyorgós''). Kérdés, hogy melyik az újabb, vagy melyik HW tömörítéses?
[Szerkesztve]

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Meg se szólaltam. Oda van írva a képhez a cikkben
Én vakbarom
Kérdés, hogy ilyen válozatot hol kapni?!
[Szerkesztve]
Pedig meg mertem volna rá esküdni hogy kivettem azt a fölös nullát. De most akkor tényleg kivettem

vb
(újonc)
49. hét: szilícimközeli meglepetések
Szerintem innen hiányzik valami! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

risingtide
(lelkes újonc)
Neduddki segített a cím választásban ? 
Amúgy most már legalább meg van az öcsém ajándéka.
[Szerkesztve]
Waldorf MicroQ & XTK, Clavia Nord Rack 3 & Micromodular, Yamaha CS1x, Steinberg Midex 8, De Armond Ashbory, Mackie Onyx 1620i
Milyen U betű
?

tököscsávó
(tag)
A cikk nagyon jó lett, gratula!
Hanem amikor a az agp-s gef 6600gt árát megláttam azt hittem lefordulok a székről!

meghalt a 3DFX oda a 3D
Aggodlomra semmi ok, a PCI-Expressesek is ezen az áron indultak és a chaintech a drágább gyártók között van. Az Inno3D pár hét múlva biztosan jóval olcsóbb lesz majd.

Arhel
(senior tag)
Zalman MFC-1-et honann lehet beszerezni?
nagykerben Co-run Bővebben: link és a kisker partnereik Bővebben: link
fatality lapon jól látom otes hűtés van? nem ez volt az enyhén hangos megoldás? 
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

TudorVigyor
(senior tag)
Igényes cikk.
- - -
Melyik az a nagyker, amelyik a Kingmax memóriákat ennyiért adja?
Origami, de a Mycom is jó árakat tud.

TudorVigyor
(senior tag)
Koszonom

Sixkiller6
(őstag)
lenne egy kérdésem:
Aerogate 2 érdekelne, de van egy nagyon fontos tulajdonság amit az oldalon sem írnak, hogy le lehet-e kapcsolni a ventiket? vagy csak bizonyos tartomány között szabályozni?
mert nekem mindenképpen kéne kapcsoló is rá, illetve, ha elforgatom, akkor váltson off-ra egy idő után
- no es importante -

anulu
(PH! nagyúr)
csak lassítani lehet, lekapcsolni nem. vagy csak nekem nem sikerült még...
[Szerkesztve]
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Sixkiller6
(őstag)
basszus, akkor nem is jó az nekem...
maradok a kézzel gyártottnál.
és nem tudsz olyat amin kapcsoló is van? vagy legalábbis le lehet offrra tekerni?
- no es importante -

anulu
(PH! nagyúr)
haver vett vmi 2e forintos, 4 tekerőset, azzal minimálra le tudta tekerni. amúgy a Zalmannak van olyan panelja, h 4 tekerő + 2kapcsoló. 10k környékén mérik.

Sixkiller6
(őstag)
zalmant ismerem, a kapcsoló asszem csak 5v és 12v között kapcsol.
kérdezd már meg légyszi a kollégát, h mit is vett pontosan, pls.
- no es importante -

anulu
(PH! nagyúr)
vmi 2e forintos, brutál ronda cuccot, de legalább a ventiket le tudja minimum fordulatra tekerni (kikapcsolni ez sem tudja!). Mistralban vette, vmi lila előlapja van, és kb 2k.

Sixkiller6
(őstag)
ya igen, láttam... lila. hát inkáb nem...
láttam aerogate 3-at, digitális, kicsit csúny, de végre már tud 0ra állítani, kikapcsolni. bluefushben a kezemben volt (dobozban, nem láttam bele), 8-10 pénz körül:
Bővebben: link
talán még meggondolom. nem igazán tetszik, az a baj.
nekem a aerogate 2 kéne kis lcd-vel, off funkcióval
[Szerkesztve]
- no es importante -

anulu
(PH! nagyúr)
''nekem a aerogate 2 kéne kis lcd-vel, off funkcióval''
úgy nekem is jobban tetszene, de így sem rossz! 

DonLeo
(őstag)
A Zalman-nál 2 ventit ki is tudsz kapcsolni és láttam már kiskerben bruttó 8k-ért is.
Itt egy jó kis teszt róla: Bővebben: link
[Szerkesztve]
''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''