Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

A PQI-tól egy hasonlót nyúzok, nekem nagyon bejön. :K
Azért a Slimre hogy sikerült ráhúzni a vízállóságot? :))

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) shteer válasza macilaci78 (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egy darab műanyag - mitől ne lenne vízálló? :))

nekem egy kingston DT100-ast sikerült kimosnom, túlélte és azóta is jól működik (tehát vagy ez vagy a Fagor mosógép jó :DDD)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3) blackrulz válasza shteer (#2) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én legutóbb egy egeret mostam ki...gép melletti ruhakupacot kivág-beilleszt mosógépbe, és közte volt az egerem is. reggelre megszáradt, kis hajszárítóval átmentem rajta és azóta is megy :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#4) tgabi333

tgabi333
(fanatikus tag)

A Slim 30 x 12 x 2 milliméteres méretekkel rendelkezik tömege mindössze 1,2 gramm, kapacitása 2, 4, 8 és 16 GB-os lehet.

A képen 1GB-s is van.

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#5) Thrawn válasza tgabi333 (#4) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi, kiegészítve!

Different songs for different moods.

(#6) macilaci78 válasza shteer (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Mondjuk, amíg nincs áram benne, addig fixen nem zavarja, mennyi vízben ázik. Ha megszárad, ugyanolyan jó, mint annak előtte. De ez a többi penre nem igaz? :F

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#7) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Slim 30 x 12 x 2 mm és akár 16GBos is lehet. :Y Mennyibe kerül egy ilyen?

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.